Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 780
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 155
Бездействам на плажа 😎😁

Връщам стилА в темата 🤓
Гуменки с гердан не знам дали е добре, а и като цяло не мога да възприема рокля с маратонки или гуменки

# 1 156
  • Бургас
Аз пък съм от другата страна, изпращали са ме, не само майка ми,ами и ММ и децата. Ужасно е! Сигурно някой ден и обратното ще преживея, дай Боже да е за добро!
Ани, много си хубава с елечето, и в костюм и с късите панталонки.
Сиска, очилата ми харесват на мен, по-важното е да са ти удобни. Аз все отлагам, ама наближава май времето да си направя диоптрични. Виждам/чета всичко, но понякога с доста усилие.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 22:39 от sunny-n

# 1 157
  • тук-там
Мале, Гери, вярно ли съм коментирала паласките ти?! Ами толкова ми е акъла явно. А и устата не умея да си държа затворена. Но мога да ти кажа едно със сигурност - видяла съм ги, защото и аз имам и напоследък не особено продуктивно се боря с тях. И се радвам, че не си се засегнала. Аз също се задействам от критика. Все едно как е поднесена. Но пък съм наясно, че не при всички хора явната критика има добър ефект. Ето сега разбирам, че няма да преборя паласките без тежести. Добра насока!

Сиска, много късмет на твоята девойка! Леко и безаварийно пътуване!

Ант, чудесни тоалети показваш. Радва ме стила ти!

Агент, много добре ти стои пръстена. Интересно ми е дали е удобен.

Без стил днес, но с разкошен Бонифачо зад мен:

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 14:39 от mtz

# 1 158
Обещавам, че повече за фитнес няма да пиша.
Aaaaa, не! Сиска, моля те! Ти си ми истинско вдъхновение Flowers Hibiscus! Като ме домързи се връщам в ритъм, като се сетя за теб в 5 ам. От мен "да" за рамките. Успех на дъщеричката!

Agent, прочит в добавка на пръстените. Много харесвам Мария Грация Киури
И от последните дни, ей този пръстен ми хвана погледа, Дяволът носи Прада 2

# 1 159
  • В морето
Добро утро с малко морски стил от мен! Ahoy! Anchor

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 21:14 от Taffta

# 1 160
Тафта, много свежа и все още лятна! Simple Smile Тази сутрин в 8 около мен гледам жени със шлифери, а аз съм още по чехли и лен, само един шал съм омотала около врата си
ПС Мога ли да ти предложа нещо, за което си мислех още последния път, когато постна снимка?

Ант, и аз не нося подобни на твоите рокли с маратонки/кецове/гуменки. По семпли/изчистени/спортни -да.

А ето това са реалните пръстени, не снимки от уебсайта. Големи са! Единичен и двоен.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 11:49 от Agent Provocateur

# 1 161
Много са красиви!

# 1 162
  • В полите на Пирин планина
И на мен много ми харесват пръстените, но бих носила по един само.

Тафта, много хубава, морска и лятна.

И при нас е хладничко, но аз съм по рокля, защото след десет ще стане пак жега и не ми се мъкнеше дънково яке. Снощи към девет се разхождахме с ММ и беше много свежо и приятно.
Аз продължавам да правя упражнения с ластиците и вие, тук в темата, сте ми мотивация. Изобщо не спирайте да пишете за тренировки, моля! Аз не бих ходила на фитнес, не ме влече, но у дома правя упражнения по 30-тина минути с гирички, ластици и собствено тегло. Раздвижи ми се гърба и вече не ме боли. Гледам, че ръцете леко се стягат, а и някак започна да ми става приятно да се раздвижвам. Преди ходех редовно на йога, но инструкторката забременя и спрях, известно време се разтягах у нас, но след това ме хвана мързела... и болежките...
Много съм ви благодарна за красивите снимки и реално те ме подбутнаха да се захвана отново, а и най-важното - знам, че е хубаво за тялото и духа (всъщност).
Никога не съм била слаба, но и ми е ясно, че няма как да стана слаба, ако не гладувам. От 2014 съм на режим (палео и НВ-ВМХ) и рядко ям въглехидрати, но свалих до едни килограми и повече не мърдам. Не си падам по драконовски рестрикции и си карам така. Иначе, ако спортувам редовно (дори и йога) веднаха се вижда по сантиметрите.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 10:54 от Lady Brinne

# 1 163
Нов педикюр

Маникюристката май ми се обиди като й казах, че избирам цвят боза, било цвят капучино.
Маникюрът

Роклята е старовремска шарка, от преди 18 години е, малко ми късееше и сложих бордюр отдолу

# 1 164
  • Бургас
Lady, страхотно е това, което споделяш.
Агент, аз бих носила и двата пръстена, цветовата комбинация също е много приятна.
Марджи, педикюра изглежда добре направен, но аз лично избирам леко розовеещи нюанси, ако ще е нещо нюд/неутрално.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 11:59 от sunny-n

# 1 165
Лейди, страхотно е това 😘
Аз също се вдъхновявам от дами тук и се радвам че споделят.

Мтз, Ант, Ани, страхотен ваканционен стил.
Много ви се радвам и се надъхвам за след няколко дни.

Сутринта беше 6 градуса....

Агент, красиви са пръстените.
Зелено&лилаво ми е любима комбинация, за перуники ми напомня.

Taffta, много ми харесват обувките ти 😍
Поздрави на морето.

Mardji, точките са модерни, видях чудни съчетания за есен/зима

И моята уста е бърза, съжалявам че обидих Cloé. Тя като цяло е много позитивен човек, що ми трябваше....
Извинявай Cloé 🌹

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 08:35 от Al Georgieva

# 1 166
  • София
Taffta, много ми харесваш!
Пръстените на Агента са страхотни, много ми харесват и бих носила двата, на ръка по пръстен. Допълват се и седят чудесно.

# 1 167
  • тук-там
И на мен ми липсва Клое. Тя изключително детайлно и с много желание изследва тенденциите и винаги ми е била много полезна със съвети и коментари. Хайде отново да си я призовем тук Simple Smile Темата само печели от дами като нея!

# 1 168
Въобще не съм споменавала вчера в дискусията, да не се пише нещо, каквото и да било! Коя съм аз, че да казвам кой какво да пише! Най-малко пък за фитнес или спорт, което и за мен е стимул. Отделям време за велоергометъра всеки ден и ластици също си купих и ползвам.

Пристигнаха и вторите слънчеви диоптрични очила и са страхотни. Сега се чудя кой от двата чифта ми харесва повече. Зелените са по-мадамски, а тези са по-универсален модел. Това е 30% транспарентност с градиентно оцветяване, цветът е "слива" - реално не е сиво, с лилав оттенък е, изглежда много добре и са много удобни. Излязоха ми 258 лв. Рамката е  Vogue, а първите са Michael Kors  и ми струваха 320 лв. Тук биха ми стрували двойно, че и отгоре.

# 1 169
Диа, снимай се и с двете рамки.

Общи условия

Активация на акаунт