Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 775
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Днес ми е есенно:

....

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 20:34 от etomira

# 1 171
Ети, аз спах с пижама и си сложих сутринта и поларения халат, та да…Есенно някак се усеща..Ама ако е така до края на септември ще съм хепи.

# 1 172
Като казахте поларен халат и се чудя дали ми трябва, щото от предменото ми е все топло. Миналата зима се развявах по потник и долнище.

# 1 173
  • София
Включих се в тази страхотна тема преди няколко години.Беше изключително ведра,позитивна и релаксираща.Срещнах мили и приятни дами,с които имаме общи интереси,а именно да изглеждаме добре на 40+.Много ми се иска да продължи да бъде такава.Това зависи от всички нас.

# 1 174
  • В морето
Тафта, много свежа и все още лятна! Simple Smile Тази сутрин в 8 около мен гледам жени със шлифери, а аз съм още по чехли и лен, само един шал съм омотала около врата си
ПС Мога ли да ти предложа нещо, за което си мислех още последния път, когато постна

Може, разбира се! С удоволствие! Blush

# 1 175
Такъв разкошен поларен халат си купих, че сега като споменахте, само от мисълта за него ми стана уютно! Grinning Дълъг до глезените, мекичък и красив.
Скрит текст:
mariat, трябва ти! Grinning

# 1 176
Агент, зелено до лилаво много ми харесва. Бих носила 2, стига да не ми пречат.

Връхната дреха на Ал ми харесва, особено цветът.

Имам розов поларен халат на сърчица и почти целогодишно го ползвам. Сутрин задължително се увивам в него , докато се събуждам с първото кафе.

# 1 177
  • Mediterraneo
Искам и аз есен, но при нас е 35 градуса, на всичкото отгоре ни засипва пясък от Сахара. Не е яко, искам да си нося вече дънките и маратонките.

# 1 178
  • София
Имах два поларени халата, подарък и двата. Единият го дадох на дъщеря ми, другият изхвърлих. След като повисяха няколко години, разбира се. С парно сме и цялогодишно Т вкъщи не пада под 24 градуса. Зимата ходим по потници вкъщи, децата и боси, т.е. без чорап даже. Тия халати може би трябват ако човек е в къща или на някакво локално отопление, което не успява да стопли навсякъде еднакво. Т.е човек трябва да си прецени, спрямо домашната температура.
Диа, дай снимки с двата чифта.

# 1 179
Преди години като се нанесохме в новото жилище и аз си взех един къс халат, но рядко го слагам...трябва да е-15 -20 поне навън ...а то такива температури вече са рядкост през последните зими...
Комбинацията зелено и лилаво и аз много харесвам и на сватбата тази седмица бях точно  в тези цветове...
Страхотно  преживяване и емоции имахме на това тържество...както писах много години не бяхме ходили на сватба....
Тия дни в София за мен си е чиста есен...

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 21:49 от kativita

# 1 180
Klemy, няма да кача снимки тук. Уверявам те, че ми стоят отлично. Дълго избирах и съм уцелила идеално и размер, и форма.

# 1 181
  • Sofia
На плажа е разкош, само 27°.

# 1 182
  • Бургас
Етомира и ти си "момиченце", за първи път те виждам.                                           Само ластици и пудовка нямам. Няколко пъти тръгнах да купувам и се отказвам, че вече нямам къде да прибирам, но май ще взимам.                                                            Поларен розов халат на сърца имам и аз, подарък от съседката, която ми беше подарила една памучна рокля. Много ми е хубаво на есен като го сложа сутрин.

# 1 183
  • Виена
При нас на плажа също, 27 градуса и кристална вода.

Ние сме на юг от Равенна, имаше буря в нощта срещу понеделник, но времето си е ваканционно.
Да споделя - обиколихме и доста магазини, за детето за училище, както винаги, взехме много, красиви и изгодни дрешки и обувки. Мъжко облекло има също на много добпи цени, огромен избор и добро качество. Дори моят мъж се отпусна да пазарува от всяко магазинче почти. Обаче дамски хубави неща просто няма...вече започвам да мисля,че в Италия се връща модела на жените,които не работят, стоят вкъщи и купуват (съответно и това се продава) или супер елегантно празнично облекло за събития или съвсем ежедневни спортни неща. На моменти ми напомня Турция- на три магазина за мъжка мода по един за дамска.
Утре ще направим един тур по магазинчената в Ричоне,дано нещо  ми хареса

# 1 184
  • София
Заесеняващо се спасявам така:
Скрит текст:
Халати обичам и имам за всеки сезон, последно купих един червен сатен, който е прекалено секси и не се чувствам себе си в него. Имам обаче един тъмносин, тъничък, тип прегърни ме, който разкатах от носене. А друг такъв още не съм намерила.

Общи условия

Активация на акаунт