Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 748
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Мими, прекрасна си! От снимки нямах пълна представа за чара и хубостта ти.

# 121
Мими, много хубава и някак различна от снимките в темата ни.

# 122
Мими, много се радвам, че те видях! Прекрасна си, а кжлко ти отива тюркоаз! Браво! 😍
Като дете съм намирала мъртъв делфин на плажа в Равда. Тъжно е, но са смъртни, животинките.

# 123
Мимее, страхотна си!Гледах те.❤

# 124
  • Бургас
Подкрепям горните мнения Мими, съвсем в друга светлина те видях във видеото, същото се отнася и за MTZ . И двете в положителна посока Simple Smile

# 125
Мими, да те чуя и видя беше толкова хубаво. Мъчно ми стана за делфинчето, но ти обясни защо това се случва и си пуснах отново репортажа заради теб. Heart

# 126
Ох, момичета благодаря ви, засрамихте ме, тамън си бях дошла от зъболекар крива и рошава! Blush

# 127
Много профи изглеждаше и звучеше.

# 128
  • Burgas, Bulgaria
Мими, кукла си и голям професионалист! Гордея се с теб! HeartHeartHeart

# 129
Мими, и аз много те харесах.
Това ментово зелено ми е един от любимите цветове.

# 130
  • В морето
bombolino - би ли споделила обувките, с които си на снимката от къде са? Прекрасни са!
mimi.7299 - предполагам колко е неприятно да се говори по такива теми, но въпреки всичко изглеждаш много добре!

# 131
Мими, супер си!

# 132
И аз винаги се шашкам като се видя на видео или чуя гласа си, но обикновено човек възприема себе си твърде критично. Много добре изглеждаш, Мими, бих казала супер свежо, което звучи неправилно на фона на темата, но е истина, с тези цветове просто грееш.

# 133
Мими, супер си момиче!
Много отслабнала ми изглеждаш спрямо снимките, които си пускала в лице.
А на мен ми хрумна, че все пак е радостно да знаем, че има делфини в Черно море. В детството ми виждахме край Калиакра…

# 134
  • София
Мими, супер си момиче!
Много отслабнала ми изглеждаш спрямо снимките, които си пускала в лице.
1:1 с моето мнение.Много добре изглеждаш,освежена и отслабнала.Представям си,ако не идваше от зъболекар как щеше да изглеждаш.

Общи условия

Активация на акаунт