Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 752
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 135
О, завидях за Прага! Heart EyesHeart Eyes

Един залез от мен с прекрасен плаж от Слънчев бряг!

Вълшебно е..но много празно за Слънчака 😁

# 136
  • В заешката дупка
Мими, и аз да кажа, че изглеждаш очарователно! Heart Eyes

# 137
  • Сливен
Мими, изглеждаше и говореше спокойно, уверено и професионално! Прекрасна си!

# 138
Мими, страхотна си ❤
Веднъж да не надникна след работа и да пропусна….
Благодаря за споделеният линк 🌷

# 139
Еееех, момичета благодаря ви, много сте мили всичките! Heart

# 140
Мими, много си хубава и различна от снимка! И роклята в прекрасен цвят, който много ти отива!

Тази сутрин за първи път от много години гледах сутрешен блок по БТВ и се шокирах какъв скандал в ефир се получи между представител на ММА федерацията, който представяше 3 деца спечелили титли и медали от световното първенство и журналистката, водеща предаването. Не вярвах на ушите си!

Ето този клип:
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/ofelija-tudzharova … e-na-noshtta.html

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 15:46 от Agent Provocateur

# 141
Мими, да си кажа и аз: много професионална, сериозна и страхотна визия! Имаш хубав глас и дикция Flowers HibiscusHeart Exl

Не почивам през август. Обожавам града през август, полупразен, тих, спокоен, като презареждане до следващото лято.

Agent, не си причинявам телевизия от години. Гледам и следя определени журналисти, и в този аспект в Дневен ред има журналистически прочит по темата
Скрит текст:

# 142
  • София
Мими, разкошна си, много профи!
Скандалът с този индивид го мернах, но няма да си го причиня.
Много добре ми идват на мен тези хладни дни, вчера цял ден не съм пускала климатик.

# 143
Каква си чаровница Мими 😘

Бомболино, в сърцето ме целиш с любимите ми обувки.
и цикламената чанта е 🩷

Dia Mia, честита чанта!
Оня ден като тичах и се сетих за теб, дланите са изпънати.

# 144
  • Виена
За Тафта,обувките са купени от магазин на Виа Игнатия в Солун.
Днес съм с по-хашлашки, испански wonders,  направени така,че каишките да не минават през глезена и много удобни за горещините, защото не прерязват крачето. Не че е било горещо последните 5 седмици във Виена....

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 12:42 от bombolino

# 145
Агент, тази водеща е доста конфликтна и безцеремонна с гостите си. Показва без проблем лично отношение, според мен. Не съм гледала скандала и не ми е известен като поведение този господин, но и тя не е цвете!

Много различно е усещането за човек когато го гледаш статично на снимка и когато го видиш в движение, и чуеш гласа му. Срещала съм хора, за които е по-добре да се представят само на снимка 😊, а има и такива, които променят представата за тях когато ги види и чуе човек. Мими, много дами изказаха впечатлението си, аз обикновено пропускам масов поток на възклицания в темата и с харесването на даден пост изразявам мнението си, но сега не се въздържах 😊 - различна си от снимка, чудесна си в "движение" ! 🌸

# 146
  • тук-там
Да, и аз много се радвам, че видях Мими на “живо” от екрана. Много чаровна, истинска и непринудена. И от форума ми се иска да те познавам, Мими, но сега още повече! И колко младеееш!

# 147
DiaMia е казала всичко, което исках да споделя и аз за Мими Simple Smile
Август го свързвам с разгара на лятото - седмица почивка на другата планинска къщурка и в края на месеца - второ море. Новото училище на големия започват учебната година на 2 септември и за съжаление лятото ни рязко се скъси, но ще го преживеем.
Много примамливи онлайн предложения ми излизат в края на лятото за дрехи и обувки, но стискам зъби. Само по едни бледо лилави обувки с нисък ток се подхлъзнах, ще ви ги презентирам по-натам.
Днес съм с по-тъмна рокля с джобове, малко разхлади и при нас.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 09:55 от Mometo*

# 148
Ние чакаме 26 да станат градусите!

И Bun Bo Nam Bo за Dez!

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 14:31 от MarietaYo

# 149
Адаш, не мога и аз да не се включа - разкошна си и много красива! Камерата те обича.
Аз днес се намазах цялата преди плаж и забравих лицето, голям срам за мен.., не изгорях, но лицето ще ми стане по-тъмно, а не исках.
За малко ще покажа последната ми рокля, която взех, много е удобна и прохладна:

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 07:22 от Mimy8809

Общи условия

Активация на акаунт