Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 740
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 260
G&B, сегашният парфюм (с редицата му фланкъри) има ли нещо общо с този от петдесет и седма година?

Версия   Основни белези
1957    Оригинал   Алдехидно-флорален, пудрен, с деликатен характер и класическа елегантност.
2002    Фруктово-флорален, сладък, масов.
2018    EDP   Цветен-дървесен, ярък и достъпен, „противо-предсказуем“, модерно женствен.
2022    EDT   Лек, цитрусов‑цветен, по-близо до фреш тип аромат с мускусно-дървесен финал.
2024  Absolu (унисекс)   Тъмен, плътен, с комплексна база – тютюн, ветивер, пачули; дързък и смел избор.

# 1 261
  • В морето
Момичета, благодаря на всички ви, че споделихте тези прекрасни любимци! Heart Heart Heart

Наистина ми напълнихте душата с умиление, усмивка, радост! Само на Sweta не видях, но другия път.
Всички толкова хубави, че каквото и да кажа за тях и за вас ще е малко!
DiaMia - и аз почти винаги нося храна, в колата или с мен, така, за някой гладен... Всичките около вас са много сладички!
mimi.7299 - снимката ти е топ!
mariat - Марсел и Макси са Heart
MarietaYo - вашите са страхотни, само един оранжев липсва!
Кевин - абсолютно великолепен, а Елизка ми открадна сърцето направо!
А Рико и тези на Мими са само да играеш някъде с тях. Страхотен е изложбения младеж!
Agent Provocateur - чудно уловени кадри! Отново!

# 1 262
Мерси за историята G&B Flowers Hibiscus

И една от най-шитите рокли през 50-те е негов модел

и сега е прелест модела Heart

# 1 263
Прекрасни животинки ❤
Преди време си купихме мечтаната къщичка в едно близко селце. Имаше кученце, питаха ни дали искаме да го гледаме или да го пускат…., оставихме си го. Много ни е верен и страшно умен.

# 1 264
Сватбената рокля на майка ми е точно такъв модел и на точки. Като намеря снимки, ще ви я покажа.

# 1 265
И на моята майка сватбената рокля е същия моделмого бледо розова на бели точки същата гп;емина. ного обичах да я пробам,като бях малка..
За котките -винаги нося котешка храна с мен. Имам много "паркови и градски любимци" :

# 1 266
  • София
G&B, благодаря за споделеното, много интересно и полезно Flowers Hibiscus
Показали сте толкова хубави домашни любимци!
За съвсем кратко и ние имахме една топка любов, но отключих алергия и се наложи на се разделим Disappointed Relieved
Скрит текст:

Ето я и пораснала:
Скрит текст:

# 1 267
Този имам аз

# 1 268
G&B, страхотно увлекателен разказ, благодаря ти! Вчера бях в Парадайз да меря едни дънки в М.Дути, минах през Дъглас и ако те бях прочела по-рано задължително щях да пробвам този парфюм. Събуди любопитството ми.
Бързам за офиса днес, ако ми остане време ще щракна една снимка.
Между другото нямам търпение да ми станат очилата, откакто установих, че има проблем си фокусирам вниманието върху него и много ми пречи това ляво око, което не вижда.

# 1 269
G&B, благодаря, че ни разказа. Имам Intense и Rouge вариантите, но за жалост не са особено трайни върху мен. Rouge обичам да нося в студено и дъждовно време.

Скоро не се очертава да имаме домашен любимец и затова винаги се радвам на чуждите.

# 1 270
Днес в черно и бяло

И пръстенът

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 22:19 от mardji1

# 1 271
Оооо, много искам да видя сватбените рокли на точки. Много ❤️
90-те години кумувах в такава рокля, убито малинено червено на светли големи точки, баба си я е шила 50-те години.

Мими88, а каква е причината да не виждаш с лявото око?
На малки дечица им се закрива здравото око и слабо виждащото почва да работи повече.

Днес предваканционно по дънки и тениска

# 1 272
Ето една не особено добра снимка от днес, панталона е къс и не позволява никакъв ток:

А по отношение на лявото око:
Скрит текст:
Ал, била съм в кувьоз като бебе и ми бяха увредени очите. Имах кривогледство, на 14 г ме оперираха и оправиха дясното око, но искаха втора операция за лявото, която никога не направих. И лявото око започна да става мързеливо и да не “гледа”, изключва се на моменти. Мисля си, че заради това, че не съм го използвала, а не съм и носила очила съм направила този диоптер.

Тези ретро рокли са уникално красиви!

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 20:22 от Mimy8809

# 1 273
Mimy88, много ми харесваш така ❤️
Много.
имам същата блузка, всички много ме харесват в нея, а светлия лен им свърши супер бързо, много е хубав.
Този модел панталон го имам от вълна&вискоза, пуснах в поръчката +7см дължина, за да не късее, а на ленения разших подгъва и го разгладих, но така стана по-ваканционен.
за другото
....

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 19:19 от Al Georgieva

# 1 274
Момичета, по темата за очите:
Много ми похвалиха очна клиника Пентаграм и д-р. Димитър Петков.

Общи условия

Активация на акаунт