Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 737
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 275
Момичета, по темата за очите:
Много ми похвалиха очна клиника Пентаграм и д-р. Димитър Петков.

Потвърждавам за клиниката.

# 1 276
  • Бургас/Пз
Страхотен разказ на GB, беше удоволствие да го прочета, даже и го препрочетох. Пишеш много увлекателно. А сега кажи кой е този фдт на Живанши, че мазилата са ми слабост Simple Smile

Аз днес така. Благодаря на Копче за споделянето за тази слънцезащита на Кокосолис 50spf

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 15:21 от ani_d

# 1 277
Ani, този.☺

# 1 278
Ani,Къде си на плаж,в Бургас става ли за плаж днес,ако си там?
Сватбената рокля на майка ми,сестра ми я преправи и я носи многи дълго. Не знам,дали я пази,да и кажа да снима десена. Плата беше чудесен,,може би коприна,но плътна,тежка,забравих как се казваше.
ПП Сетих се-шантунг -по груба и плътна ,но пак елегантна копринена тънкан

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 16:49 от sasi6

# 1 279
Копринен жоржет?

Запазих снимката на фдт.
Мерси G&B.

Ани
Скрит текст:
впечатляващи бедра.
Уау 🙂

# 1 280
Еееее, как се развълнувах като прочетох копринен жоржет.
Имах една блуза от тази материя, с една голяма яка, квадратна като на моряшките униформи.
Бях дала блузата на бродирачка, да ми направи рязана бродерия по върховете на яката.

# 1 281
  • Бургас/Пз
Саси, да в Бургас. Духа малко повече, знамето е червено , но си е супер. Аз живея на 300м от плажа и в делнични дни идвам тук. Simple Smile

Ал, благодаря 😊

GB, не съм го ползвала, но вече го искам 🥰

# 1 282
Мале, Аниии! Тия бедра, пу- пу, думи нямам.

# 1 283
Ани, Cocosolis трябва да ти платят за този кадър и да го вземат за реклама! Wow! Open Mouth Heart Eyes

# 1 284
  • тук-там
+ 1

# 1 285
Mardji, обожавам копринен жоржет ❤️
За мен това е една от най-прекрасните материи за рокли, има много дълъг живот и стои фантастично и при най-изчистена и семпла кройка.
Мисля че и ти имаш страст към красиви десени и материи.

+1 за рекламата.

# 1 286
Реклама на Cocosolis нищо не струва без краката, така че аз съм за бедрата. Възхитителни, Ани. Ако и това не може да вдъхнови да се спортува, не знам какво може. Аз се засилвам към св.К&Е и моите 5,10km Joy Скоро мисля да покажа и липсата на паласки, че лятото почти свърши...

# 1 287
GeriGG, нужно ли е с повод и без повод да хапеш?

Вдъхновението си е вдъхновение... но точно Ани, не ме вдъхновява с бедра, а с цялостна визия, която разбира се включва поддържано тяло, но е мноооого повече. Стил, лице... излъчване Flowers Hibiscus.

# 1 288
Все едно да кажеш, че Ани хапе с фокуса върху бедрата си Joy

# 1 289
  • Виена
Що скоро? Не са се стопили ли още паласките?

Общи условия

Активация на акаунт