Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 727
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 290
GeryGG, със съфорумка си говорихме че и тичането определено помага срещу паласки.

С какви обувки и колан виждате тази рокля дами? Черни?

# 1 291
Зелени.

# 1 292
Аз съм страхлива и бих сложила цвят бежово, телесно.
Ако бях от смелите, можеше бледа лила.

# 1 293
Ако не се лъжа, в сайта я бяха съчетали с леопардови обувки Simple Smile

# 1 294
Изтървах Ани Simple Smile

Аз съм консервативна, Ал и може би и аз бих се насочила към черното.
Блузката толкова ми хареса, че взех и другия цвят. Имам бордо панталон и мисля, че ще е добре. А този сивия панталон на мен мисля да потърся къде да му отпуснат малко крачола, защото не обичам да ми късее така. Имам още 2 техни панталона, които са ми добре, този не знам защо така седи, може би е до модел. И вие сте извървяли тежък път с детето, но важното е сега всичко да е наред. ХУбавото при мен е, че с очила може да се подобри положението, да видим..

# 1 295
  • Ямбол
и тъмно кафяво става; аз обаче бих експериментирала и пробвала с неоново розово или някакво лилаво/синьо. освен това не намирам за нужно чанта, обувки и колан да са еднакви.

Скрит текст:
нещо такова като цвят:

днес например съм с такива кецове, черна пола и тази тениска

# 1 296

Всичко изброено според мен би стояло добре, но първосигналната ми реакция беше люляк.

Великолепна Ани видях!!! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 1 297
Като каза неоново розово - аз днес така. Даже неоново розовата презрамка на сутиена недискретно се демонстрира Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 17:55 от atenan

# 1 298
  • В морето

Аз съм за тъмно синьо или люляково, а бежово е винаги универсалната опция.

# 1 299
Агент, след като се върна от Франция, дъщеря ми заяви, че на френските котки физиономиите им били различни и аз много се смях. Обаче като гледам твоите гръцки котки... ми да, има нещо такова Grinning
Абсолютно има нещо такова! И ако успея да си изровя снимките на котачетата от Корфу преди 2 год мисля, че пак ще установим разлика!

Агент, 🌹
Инфлуенсна ме с пръстените 😊
Larimar stone има само тук и бях в чуденка какво искам

Много се радвам, че съм го направила дори и неволно, защото пръстенът ти е много красив!! Със здраве и с кеф да си го носиш!

Агент,
А помисли ли да сложиш 2та пръстена на 1 ръка? Като ги гледах така подредени и ми дойде тази идея. И нищо друго или нещо пети пети на ухото. Златна точка. Като от пръстена.

Това да си призная ми беше първата мисъл, защото имам 3 масивни сребърни ковани пръстена, които нося точно така Grinning  След това реших да се допитам до вас все пак! Винаги е от полза едно не-чак-толкоз-субективно мнение като личното!

Иначе аз не обичам да нося комплекти и предпочитам акцентът по мен да е един (и така по-едричък и по-акцентничък) - или обици, или колие, или гривна (много харесвам cuffs или няколко ката гривини), или пръстени. В изключителни случаи нося да речем дълги блестящи вечерни обеци И пръстен в подобен стил.

Тафта, набързо сега, но обещавам да се върна на темата и да се илюстрирам подобаващо. Ти имаш великолепна стройна фигура, но ми прави впечатление, че не играеш мноgо с различни обеми, а можеш да си го позволиш без някой да те заподозре, че го правиш за да "прикриеш" нещо. Та си мислех, че ако аз те стилизирах бих комбинирала тесен топ със широк панталон и обратното - скъсен и обемен топ със скини панталон/дънки. И дължината на ръкавите ти не дава възможност на ръцете ти да блеснат - търси по-къси. Та така те виждам аз, извини ме, ако влизам твърдо много в личното ти пространство!

Например:

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 20:59 от Agent Provocateur

# 1 300
Този десен на Ал бих комбинирала и с бледо розово/пудра. И повече те харесвам с рокля, отколкото с днешния панталон Simple Smile
Точно преди Ани да пусне феноменалното фото, снимах това, на което фокусът нарочно не е върху щетите от ол инклузивa Grinning
Връщаме се от почивката в събота,  а в понеделник голямото дете започва учебната година, изтъркули се лятото.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 18:51 от Moderator (Bubanka)

# 1 301
Ани, снимката е чудесна, наитина като рекламна! Heart Eyes

atenan, много свеж аутфит и идеално напаснат цветово /презрамката, един от цветовете на роклята и цвят на червилото/. Добре замислено, нестандартно и ти отива!

# 1 302
Бързо сте изтрили снимките и не ви видях, но съм сигурна, че сте прекрасни.

За роклята препоръчвам червени обувки.

# 1 303
  • Бургас/Пз
Реклама на Cocosolis нищо не струва без краката, така че аз съм за бедрата. Възхитителни, Ани. Ако и това не може да вдъхнови да се спортува, не знам какво може. Аз се засилвам към св.К&Е и моите 5,10km Joy Скоро мисля да покажа и липсата на паласки, че лятото почти свърши...
Гери, можеше да спреш до второто изречение. Защото сега колкото и да се опитвам да го приема като комплимент, остава отново "вкуса" на връщането на разговора от преди няколко страници, който не беше много приятен. Може би е добре човек да знае кога да спре. Този тип подмятания със сигурност спират много от жените тук в темата да пускат снимки.

Пенева, благодаря ти, аз също си мисля, че вдъхновението идва от цялостното излъчване на човек, а не просто от едни крака.

Агент, много ми харесаха предложенията към Тафта, всички без третото мисля, че мога да ги открадна. Особено бежовият костюм ми падна на сърцето.

# 1 304
Sorry, за цялостно излъчване се публикуват снимки в цял ръст, а не се "хапи" и "подмятат" само крака. Въпреки че на мен не ми пречи. Но не ми ги приписвайте като "вкус" и начин на себеизразяване.

Общи условия

Активация на акаунт