Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 715
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 335
Да, прави сте, като увеличих снимката, моя милост недоскив, се видя.Достатъчно широка е и би трябвало да няма проблем с ходенето.

# 1 336
# 1 337
  • В морето
Agent Provocateur - много мило и много благодаря! Heart Ако имаш време и ти дойде музата да пишеш - с най-голямо удоволствие ще чета и ще си "открадна" нещо за себе си! За мен ще е привилегия, а не навлизане в лично пространство.
Първата визия - все едно са снимали мен някъде по улицата с вързана коса Blush, ама точно "моя". Иначе широки панталони не нося, вероятно не съм пробвала правилен модел, но в момента не стоят на дневен ред ни дрехи, ни обувки... тъй че за някой друг момент остават. Аз съм от носещи-рокли-навсякъде - винаги, когато мога.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 22:36 от Taffta

# 1 338
Taffta 😘
Умирам си за рокли и аз.

Lizzy, харесват ми дънките-панталон, тия шевове са супер, но имам два чифта които не спирам да нося и гледам да не залитам.

# 1 339
  • Велико Търново
Добро утро!
Изчетох всичко, но изтървах снимките.
За на Ани краката съм сигурна, че са фантастични.
Ал, с роклята в пробната много ми хареса.
Изтървах Гери.
Разказите на G&B винаги ме увличат и запазих ФДТ.
Показахте страхотни животинки-още преди децата сме имали котки с мъжа ми, като се пренесохме преди десет години години в къщата и казах, че с животните съм до тук.Имаме и осиновено куче, което е при баща ми.
Една снимка от вчера-мъжът ми като ме видя и каза, че ако не бил етикета /видя ме преди да го срежа/ никога нямало са се сети, че това е нов панталон.
Скрит текст:
Есенните витрини ми харесаха много, Ал.Снимките от страницата на фотографа много обичам да ги разглеждам.
Пожелавам ви хубав ден, а аз отивам на поредното дежурство.

# 1 340
Al, страхотна снимка със зелената рокля:heart:

Хаха, Сиска, пак ме развесели с твоят мъж Simple Smile Горе-долу и у нас е сходно положението, ММ отдавна  се е отказал да ми забелязва новите придобивки. Единствено отбеляза онзи ден синята блузка, с която се показах, че била като от гардероба на родителите ми.

Готови са ми очилата, отивам да си ги взема след малко. Няма търпение да се видя и искрено се надявам да се приема.

# 1 341
Добро утро и честити да са празнуващите Александровци и Александри!❤❤❤
ММ пък всичко мое ново забелязва , няма пропуск.Няма шанс да си купя нещо тайно.😅

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 10:50 от ДХ3

# 1 342
  • Sofia
И при мен така. Чудя се как помни стотиците ми рокли, обувки и бижута, то аз забравям какво имам. Без пропуск отбелязва новото.

Тлъст уличник отмаря
Скрит текст:

# 1 343
Siska, лека работа!
Много ми харесва стила ти.
Панталони с басти мисля излизат на мода (а аз в тях бухвам като...)
хубаво че и правите класически са актуални.

Мими88, сутринта ММ видя блузката с копченцата и каза че като бил малък, жените носели същите 😂
Ще се харесаш с очилата 🙂
Ние мислим да пробваме сайта на ДиаМиа при следваща поръчка

Карън, оранжев е като тиква

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 10:10 от Al Georgieva

# 1 344
Панталони с басти мисля излизат на мода (а аз в тях бухвам като...)
Преди две години бях с такъв панталон на официално събитие и определено си бях бухнала и аз. Тази година отрязах панталона над колената и ми е идеален работен вариант. Бухналото вече го няма.

# 1 345
Въпрос:
Риза с Burberry каре би ли стояла добре на натурална блондинка?

Много харесвам обемни бижута, но себе си с такива не се възприемам. Макар да съм висока и едра, нося само нежни, малки неща. Леко нелогично, но факт. Пръстените на Агента много ги харесах.

Заради подобни подмятания като тези на Гери от последните дни, себе си тук никога няма да покажа. Ще си покажа котките.

# 1 346
Аз харесвам блондинки с бърбъри, но вероятно не отива на всички, защото цветовата гама е сходна. Риза е много близо до лицето, ако се окаже, че не подхожда, може да се отдели с едноцветен шал.

# 1 347
За мен такива цветове стоят много добре на блондинки, особено натурални.
Мацоранките са велики!!!🥰

# 1 348
Въпрос:
Риза с Burberry каре би ли стояла добре на натурална блондинка?
Зависи от цветовата гама на карето, Burberry има най различни карета цветово - бежова гама, червена, розова, оранжева ... Според мен съобрази се с това какви цветове ти отиват, а карето е второстепенен фактор.
https://www.pinterest.com/mizfashionworld/womens-burberry-shirt/
Пухените сладури са разкошни!

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 15:52 от Sweta

# 1 349
Маците са принцес стайл 💖
Разбират ли се двете?
Класическото бърбъри каре отива на студени блондинки.

Macadamia, дай знак как си 🍀

Общи условия

Активация на акаунт