Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 134 651
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 1 335
Тръгнах да пиша същото, Тафта Simple Smile Всяка добрина спрямо животинките се брои, Адаш:heart: Имаш благородна професия, адмирации! Опитвам се да възпитавам детето си в любов към животните, освен че живее с кучета вкъщи, котки на двора, сега ММ ми заяви, че искаЛИ с детето заек Joy (но трябва сериозно да го обмисля, признавам)

Хубав е този бомбър и мен ме изкушиха, но имам сивия от миналата година и си мисля, че ще изчакам новата колекция. Носи ми се нещо по-вталено, или с качулка поне. Така много ми ветрее на дългия врат.

# 1 336
Бяла риза и дънки е класика, и на мен ми харесва!
Мими, не само се брои, а ти си отличничката в такова предизвикателство. Kissing Heart

# 1 337
Бяла риза и дънки е класика, и на мен ми харесва!
Мими, не само се брои, а ти си отличничката в такова предизвикателство. Kissing Heart
Еееех, чак отличничка. Това ми е професията хора. HeartBlushKissing Heart

# 1 338
  • Виена
Eсенна покупка от мен

# 1 339
Ако до всяко добро същество застане поне още едно 😀
Всяка добрина е важна.

Днес срещнах един сладък дребосък, който няма нужда от спасяване и се оказа доста социализиран и любопитен.

# 1 340
Прилича на бурундук! 😃

# 1 341
  • София
Почти целия си живот съм прекарала заедно с животинки. Отгледах детето си заедно с куче и котка. Наскоро обаче ми се наложи при изключително драматични обстоятелства да се разделя с коте, което обичах с цялата си душа. Слава Богу,  приюти я човек с къща с двор и тя сега се чувства чудесно там. Та покрай тая история сериозно се замислих дали им правим добро, когато ги вземаме от улицата и ги затваряме между четири стени. Да, така им осигуряваме дълъг и обезпечен живот, но има животни, за които това винаги остава живот на затворник. И най-лошото е, че когато посегнем към някоя пухкава топка, няма никакъв начин да знаем дали правим добро или осъждаме на доживотен. Или пък заради този страх няма утре да го видим премазано от коли или разкъсано.
Онзи ден си говорихме с една позната, прибраха от улицата млад котарак, кастрираха го, вече спи при тях, но всеки ден излизат заедно на улицата, където живееше до скоро - по негово желание, иначе става много неспокоен и видимо сграда.
Не знам.

# 1 342
  • София
Моята се страхува да излиза навън. Взех ѝ количка да я разхождам, ходихме само до вета така и после постепенно престанах да я изкарвам, цялата трепери от страх като е навън и мисли, че нещо ще влезе при нея и ще я нападне. После взех и раница, в нея също е много трудно да я накарам да влезе и да ходим в парка. Иначе често се застоява на прозореца и гледа навън.

# 1 343
... Та покрай тая история сериозно се замислих дали им правим добро, когато ги вземаме от улицата и ги затваряме между четири стени. Да, така им осигуряваме дълъг и обезпечен живот, но има животни, за които това винаги остава живот на затворник. И най-лошото е, че когато посегнем към някоя пухкава топка, няма никакъв начин да знаем дали правим добро или осъждаме на доживотен.
Няма еднозначен отговор. Зависи от животинката. Някои бързо, с охота  и благодарност приемат домашния живот, даже на терасата не излизат. Други предпочитат свободния живот и се бунтуват/ бягат.
/По разкази на дамите от котешката тема, интересни истории има описани там/

# 1 344
Хей, Макадамия! Прочетох те. Wink

# 1 345
Дивите животни задължително след лечение връщаме в околната среда. Искат да ги държим при лекаря до безкрай, за да са в безопасност. Това не е правилно - не се отлежда в домашни условия щъркел, врана, таралеж, костенурка, видра и пр.и пр.
Не винаги е правилно да се вземе малко птиче от улицата. Понякога са в период на разлитане, падат, подхвръкват...майката е наоколо, храни и пази от хищници. Но хората си мислят, че правят добро вземайки го, първо го лишават от родители, второ трудно ще го научим да лети.
Кучетата и котките са друго нещо, те са одомашнени породи и отглеждането им вкъщи или двор не е проблем, особено ако са домашни, не улични!

# 1 346
Да уточня, че в предходния си пост говорех само за кучета и котки.
За дивите животни съм съгласна с Мими.

# 1 347
Момичета, може ли да ми кажете сайт, в който мога да разгледам бижута на BVLGARI?

# 1 348
# 1 349
Не мислех, че мога да направя поръчка от там, затова. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт