Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 710
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 350
Понасят се. Бабата е своенравна, бебето игриво. То я обича, тя го търпи. Бабата е сивата.
Ще я поръчам бърбъри ризата, да видим.

# 1 351
Маците са страхотни, дават ли да се решат?
Имах навремето ангорски котарак и не беше приятел с гребена, ставаше на много неприятни фитили.

Странно ми е с тези очила, сякаш ме заболя главата от тях.

# 1 352
  • София
Аз имам пухче, с дълъг косъм. Не се заплита особено, но тя не е персийче, иначе преди време я решех с фурминатор, но това страшно много козина отскубваше.

# 1 353
  • тук-там
Мими, нормално е в началото да те боли глава. Носи ги с почивки няколко дни.

# 1 354
Мими, абсолютно нормално явление с очилата.Слагай ги за по час-два , махай ги, после пак.До 7-10 дни трябва да свикнеш.Има период на напасване между очите и мозъка, който досега е приемал и обработвал информацията различно.

# 1 355
Дават да ги решем, а ако е с човешки гребен за дълги коси даже много им харесва. Персийките трябва да се решат редовно.

# 1 356
Добро утро и от мен 🌞
Ал 🌷, вчера ме изписаха, Слава Богу 🙏 оцелях и този път, животът вече е няколко идеи по- прекрасен без аритмия.
Днес денят при мен започва…..есенно, мрачно е и вали дъжд, но така или иначе не ми се мърда, ще се насладя на домашната атмосфера с книжка в ръка. Вчера изчистих къщата и днес ще мързелувам.
И аз май скоро ще трябва да правя очила. За момента задържам положението, но като поработя и започвам да виждам цифрите размазано.
Продължавам  да не купувам дрехи, вероятно ще мога още два месеца да не повторя тоалет…. Изводът ми е , че се затрупваме със страшно много дрехи…..
Персийските маци са прекрасни, не защото са “ маркови “, а защото са много добре гледани животни 😍
Искаше ми се предизвикателството за септември да е всеки ден да помогнем на бездомна животинка, дали с храна и вода, дали с ветеринарна помощ…. Знам, че повечето дами ще ме пратят да ходя при любителите на животни, но за мен милосърдието също е стил на живот…. В момента има толкова малки животинки, които вече са изоставени от майките си и имат нужда от нас, Човеците!
…..Стана малко дълъг пост, но аз съм си такава - чувствам се най- удовлетворена , когато съм помогнала на животинка или човек в беда.
Модератор може да ми забърше поста, но и трима човека да са го прочели и възприели с душата си, ми е достатъчно 😊
Бъдете здрави! 🍀

# 1 357
Аз за целия август прегреших с едно малко розово чанте ( безмарково, повика ме от една бургаска витрина) и един прост прав черен офис панталон (купен като пълнеж към една поръчка с рокли, която върнах цялата, но него оставих, заспа ми). Като за мен е супер, обикновено при почивки прекалявам с шопинга.
Предложението на Макадамия за септември ми хареса. В Германия нямаме бездомни животни, но може да подкрепя някоя родна организация (моля, дайте рамо с информация).

# 1 358
Мерси, момичета. Така ще правя, ще ги слагам и свалям. Дори започнах да се приемам в огледалото.
Макадамия, радвам се, че всичко е минало и се чувстваш добре Heart
Миналата седмица помагах на моя близка да храним едни бездомни, но кастрирани котани в Лозенец и срещнах толкова неодобрителни погледи от някои хора, че се почувствах отвратена..
Аз предизвикателството дори не се опитах да го спазя, чакам едни дънки от МД, от новия слим вид,  където не са по крака като клин. Имам няколко чифта, които са като клин, обух ги и ги събух, не знам как съм носила нещо, което към днешна дата ми е толкова неудобно.

# 1 359
  • В морето
macadamia - Heart

# 1 360
Macadamia,
прочетох те Simple Smile
Подкрепям те.

Вчера бях на сватба.
Едно прекрасно куче си търси дом.
Довели го тук и го вързали за оградата.

# 1 361
# 1 362
Macadamia 😘
радвам се че всичко е наред 🍀
И моля те, не се мятай като пантера на фитнеса от утре 🙃
За каузата ти ❤️

Mimy88, момичетата са ти писали вече, носиш по няколко часа докато свикнеш.
Тесни дънки и аз не мога да нося сега, дори вкъщи не са ми ок.

Mößbauer-Effekt, ще чакам да покажеш ризата.
Хубаво че се разбират маците, децата бяха прибрали едно малко коте докато намери дом и приходящото шефче на няколко пъти аха да го свърши, за врата и малкото почваше да бере душа.

Подкрепяме и се грижим за няколко, мммм да ги наречем проекта, от много години това, 25+
допълвам
Скрит текст:
правим го, защото още като дете осъзнах, колко неравномерно е разпределен , да го наречем късмета - къде и как ще се родиш, какво ще се случи, т.н.

За кучаците DMS DOG, месечен абонамент
а за маците децата действат лично, но не ми е удобно да разказвам, ще ми се разсърдят

един залез от вчера

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 11:49 от Al Georgieva

# 1 363
  • В морето
Вижте от Verychi каква реклама получих за новия сезон, по темата ни за стила и любимците (без тях не може). Този сладкиш е Heart

# 1 364
При мен ще се брои ли предизвикателството, че всеки ден почти служебно спасявам животинки! Wink
Но понякога и бездомни /не само диви/ водя при служебните ветеринари... 😀
Макадамия, радвам се... Hug

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 16:15 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт