Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 719
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 320
Ал, аз също следя този фб профил. Има много красиви снимки.

# 1 321
Mariat, мисля че фотографът обича хората, с голяма любов ги снима и затова са толкова красиви снимките.

Magni, пристигна ли роклята?
Заглеждам това аз, но то не остана....

# 1 322
И аз много харесвам "People of Sofia", въпреки че не съм в Сф. Просто са различни, цветни, самобитни хората, които хваща обективът. В Плд не сме така, всичко е или по-мейнстрийм, или провинциално-забутано. В духа на месечното ни предизвикателство за зелени рокли, ето една ментова

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 18:48 от Mometo*

# 1 323
Ани изпуснах, но успях да видя красивата сиамка на Света. Прекрасна е и ме уцели в сърцето. Имахме дълго време сиамска котка в Бг. Тук осиновихме едно рижаво Софи от приют, но се оказа, че имам алергия и се наложи да се разделим Sad
Ант, мерси за комплимента 🤗
Тя ми е втора сиамка, много ги харесвам - изключително чисти, добри, природно възпитани.

И аз имах сиамска котка 1:1 с тази на Света. Много красиво животно и много лоша беше моята. Сега "на село" идва една сиамка,красива и добра,само малко страхлива. Simple Smile
С подобен тоалет,като номер 3 на Агентката ходех преди 25 години-панталона беше мое дело,сакенцото по поръчка. Ужаснооо ми беше любим.
sasi, ами те /сиамките/ са като извадени от матрицата. Ако си видял една, видял си всички - имат силен ген.
За този тоалет говориш, предполагам.
Скрит текст:
Aз точно това си помислих като видях поста на Агент, като теб имах много подобен - някога, отдавна.
Модата е в постоянен кръговрат.

Ал, роклята на Desigual e интересна и ръкавите ми харесаха!
Момето, супер си с ментовата рокля!

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:18 от Sweta

# 1 324
  • Бургас
.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 14:32 от sunny-n

# 1 325
G&B, благодаря за интересния пост.
Моят L'Interdit е лимитката от 2020.

Легнал е флакона, затова така изглежда течността. От червеното издание, L'Interdit Rouge,  бързо изпръсках цяла бутилка, дори мислех да повторя, но май ще взема Barenia за тази есен.

Котаните са чудни! 😍
Ани не видях, но съм убедена, че е все така съвършена.

Сиска, успех на Божидара на всички фронтове! 🍀🍀🍀
Спомних си за моите задокеански студентски вълнения. Страхотен житейски период е това! ❤️

# 1 326
Дантелата е разкошна.

Витрините са есенни, много ми допада задната фигура, от-до

# 1 327
  • София
И на мен, но на 35 градуса не ми се пазаруват или дори пробват такива неща. С тази рокля се чувствам като в чаршаф:

Скрит текст:

# 1 328
Хубава си Лизи! (на мен не ми прилича на чаршаф Simple Smile )
Момето, прекрасна рокля, мисля че имам подобен цвят, макар форума така да ги променя.

Ал, страхотна витрина, точно вчера гледах такива блузки в червено Simple Smile

На мен също вече ми е есенно, изпрах и изгладих летните рокли и май ще ги прибирам за следващото лято в гардероба - сутрин ми е хладно вече. Да ме пита човек защо ги гладя, като ще ги изпера и изгладя преди да ги облека догодина пак Simple Smile, ама намачкана дреха не мога да прибера.

# 1 329
Момето, ментовата рокля ми харесва.
Модела е супер, стои супер.

По зеленото предизвикателство на Света, от миналото лято едва снимка, много си я обичам тази рокля...
....
Лизи, с люлякави сандали и чанта си нали? 💜
В тази жега е само за рокли. Много ти стоят "прегърни ме" и деколтета с копчета.

И аз пера и прибирам летните рокли една по една, сутрин ми е студено.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 16:58 от Al Georgieva

# 1 330
  • София
Сандалите да, те са люлякови, но чантата не. Не че нямам и люлякова, но тази е по-тъмнолилава. Носи ми се и дънкова пола така прихлупена: https://answear.bg/p/dankova-pola-answear-lab-v-tamnosinyo-dalga … razkroena-1638485

# 1 331
Не знам, нещо много плат се събира на така прихлупена пола. Тънка материя хубаво, но това като крачи човек как ще е?
Няма ли да го спъва?

# 1 332
Тази поля има
плоха отстрани. не е прихлупена.

# 1 333
  • София
Възможно е. Иначе за по-"панталонести" дънки за топло време в така актуалния wide leg стил препоръчвам тези, много леки и дишащи:

https://gang.bg/product/damski-tumnosini-dunki-s-shirok-krachol- … 045_bg&rlv_rpos=6

# 1 334
  • София
Прихлупена я виждам аз тази пола. Имам подобна, прегърни ме, прехлупена, пак дънкова, на In wear. Нормално се ходи.

Общи условия

Активация на акаунт