Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 734
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 305
^^^ Абсолютно можеш Ани! С Тафта сте от една "кръвна група" Simple Smile

Пропуснах комплимента за бедрата ти, но ти си знаеш, че съм огромен фен!

# 1 306
Благодаря за предложенията момичета 💖
Пробвах с леопард, черно, бяло, цикламено и много тъмно червено /всичко налично за по-парти стил/ и май с черно ми допада най-много.
Леопарда стои ч-у-д-н-о, но е на много тънък ток и иска килими.

Момето, аз също се харесвам най-много с рокля и пола 🙂
Какво четеш?
Хубави облаци

След красиви снимки летвата се вдига високо 😉

Мими88, вярвам ще се подобрят нещата сега, човешкият организъм има неподозирани сили да се самолекува.

Хареса ми цикламената усмивка на Atenan 🙂

# 1 307
Гери, дай една снимка да те видим (но не от преди 10г.) моля

Агент, Тафта - благодаря! Не мога да му се нарадвам на пръстена, за първи път купувам с толкова голям камък.

Ани изпуснах, но успях да видя красивата сиамка на Света. Прекрасна е и ме уцели в сърцето. Имахме дълго време сиамска котка в Бг. Тук осиновихме едно рижаво Софи от приют, но се оказа, че имам алергия и се наложи да се разделим Sad
Ал, черен велур или лак без пета за роклята

# 1 308
За пореден път ми се случва да коментирате снимка, която аз не виждам - в случая е на Atenan. Бъг на форума ли е?
Ал - на ел. четец чета "Сърца за изгаряне" на Дж. Баркър, а на телефона - "Мълчанието на цвета" на Н. Абгарян, която страшно харесвам.
Пръстените на Агент бих ги носила по един на ръка, но съдейки от моите малки длани, на които другояче не биха им стояли.

# 1 309
  • София
Явно е изтрила снимката Atenan, много симпатична и косата ѝ беше разкошна.

# 1 310
И аз не виждам снимки всеки път, чета от телефона, ако е от значение това

# 1 311
Аз я видях, лайкнах и хванах да свърша разни неща. Вероятно е изтрила докато се наканя да отговоря.

За четене на плажа съм си приготвила няколко книги, ММ ме изгледа със съмнение 😂

Света има сиамка? Ах ❤️
Едно сиамско котенце отглеждахме за месец докато стопаните му се ремонтираха и то беше влюбено в бебето, промъкваше се и лягаше до главата му.

Да Ant., нещо такова ще е 🖤

# 1 312
  • София
Аз също през телефона. Според мен самите авторки ги трият почти веднага, едва ли е някой друг, снимките си бяха напълно прилични, без голотии. Аз не трия, каквото съм публикувала, си остава.

# 1 313
Гери, дай една снимка да те видим (но не от преди 10г.) моля
"Да дам" в каква връзка?
Аз съм единствената, която не трие снимките си. Ако проявяваш толкова силно любопитство виж мои предишни постове.

# 1 314
Любопитна съм, да, чак силно едва ли бих казала, а още по малко пък бих се ровила назад да гледам стари снимки.
Твои визии никога не съм виждала, а ми е интересно да видя какъв ти е стила и как изглеждаш. Звучиш и като да спортуваш много и мерки си споделяла, които звучаха като перфектни.

Лизи, и аз не трия снимки.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 20:48 от Ant.

# 1 315
Обичам да гледам снимки, но малко дами се осмеляват, особено в цял ръст.
Всяка има свой уникален стил, избор на цветове, принтове, кройки, т.н.
Затова и с удоволствие следя People of Sofia / City of Love 🙂
ето една от вчера 😍

# 1 316
Е, предполага се, че мои снимки отпреди 10г. поне си виждала. Не съм се променила особено, в някое отношение дори съм по-добре отколкото тогава. А перфекционизмът ми е в стила, да, не само във външния ми вид, а и във всичко, което правя. Професионално изкривяване.
Благодаря за интереса, било то силен или слаб.

# 1 317
В темата съм от много години,въпреки,че пиша рядко. Снимки на Гери не съм виждала,освен от "минали времена"Та не знам къде да се търсят..
И аз имах сиамска котка 1:1 с тази на Света. Много красиво животно и много лоша беше моята. Сега "на село" идва една сиамка,красива и добра,само малко страхлива. Simple Smile
С подобен тоалет,като номер 3 на Агентката ходех преди 25 години-панталона беше мое дело,сакенцото по поръчка. Ужаснооо ми беше любим.

# 1 318
  • Ямбол
Ал, тази мадамка и на мен вчера ми разтупа сърчицето. Много хубава.

Преди имахме сиамец, много благо животинче беше, и такъв красавец… беше шестнайсетгодишен, когато си замина. За сметка на това, сегашната ни котарачка е дивачка и драка 🤣.

# 1 319
Хаха, все едно и също, извинявай, за мен това са празни думи, да не кажа bull-shit.
Интересът ми беше до тук.

Общи условия

Активация на акаунт