Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 783
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 165
Магни, как можа да се разделиш с обувките?
Всъщност се оказа лесно. Като типичен представител на зодия телец аз искам. Когато започнах да правя ноктите си сама, накупих над 150 лакчета. Когато започнах да отглеждам цветя, саксиите минаха 80 броя. В един момент се събудих с ясното усещане че се задушавам от излишни вещи. Даже цветята сезонните вече не подменям с нови. Лаковете редуцирах до 6-7 цвята. Обувки спрях да купувам на килограм и запазих само тези от последните 18 месеца. На снимката липсват 10тината чифта маратонки и боти/ботуши. Същото се случи със старите поздравителни картички, писма, ненужни документи, сувенири. Нащърбени чаши, чинии и посуда която не ползвам.
Страшно ми харесва да не живея за вещите си.
Копче прекрасна, както и Сиска. Радвам се за успехите на момичетата ви.
Да ви е хубав деня, дами!

# 166
Магни, слънце, аз не съм твоята зодия, но определено с по-малко вещи и по-ограничен гардероб и шкаф за обувки се живее по-добре Simple Smile

Хубав ден дами!

# 167
И аз искам по-малко вещи и повече въздух в апартамента, но искам и светли/тъмни маратонки, и светли/тъмни сандали на нисък ток, същите и на висок, същите и за затворени обувки, и за боти, и за ботуши, и.... просто не се получава Grinning
Днес съм в бяло.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 09:21 от Mometo*

# 168
  • В полите на Пирин планина
Момето, Сиска, Копче видях - много хубави!
Успех и на госпожиците на Копче и Сиска!
Аз в момента имам само обувки, които наистина нося редовно, с изключение на два чифта официални на ток ( закупени отдавна), които съм носила някога и мисля да разкарам, защото като ги пробвах сега изобщо не са ми удобни...

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 12:18 от Lady Brinne

# 169
Розовата рокля,както обещах:
...
И да споделя полезно инфо за “водоустойчиви” тампони:
https://novushealth.bg/product/ellen-sporten-tamponakvablok-tamp … Af3MJnrFtHREGCIuA

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 12:16 от Moderator (Nikol)

# 170
Деси, забравих да спомена на живо, но много ти отива тази рокля, много!

Момето, ето това е твоят идеален стил панталон, стои ти умопомрачително добре!

Магни, точно такива сме Simple Smile колекционери! Добре, че се редуват страстите и колекциите!

Утрешна мъгла в Пирин

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 15:07 от Agent Provocateur

# 171
Ох, Деси ми страхотно ти седи!
Моме, с тоя бял панталан си фантастична!
И аз наизхвърлих един куп обувки, за някои много съжалявам, но е ясно, че вече няма да ги сложа!

# 172
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Деси, страхотна си!
Момето, много добра фигура!Адмирации!

Днес от спининга.
Скрит текст:

След кратък размисъл се отказах от предизвикателството да не купувам нови дрехи и парфюми.Един живот е!
Имам нова рокля подобна на роклята на Деси, но червена и бял панталон.Новият ми любим магазин е Twinset.

# 173
Сиске, ама страхотна си на морето и в залата. Толкова си слаба и фина, че не виждам къде си замазнена! Simple Smile

# 174
Досега я гледах, то само жилки, тя омазнена била.
Сиси, един женски съвет- недей да си пилиш повече тялото, дръж го фитнато, но не чак прекомерно изпилено.

# 175
  • София
Мерих днес в Дика това палто, 80 % вълна, точно каквото искам.
Не знам на снимката колко личи, но е с много хубава форма и ляга елегантно. Ще го помисля още малко, защото цената му за мен е сериозна.
Скрит текст:

# 176
  • Велико Търново
Палтото е страхотно и ти седи имного добре, вземай го!

# 177
На мен палтото мтого ми харесва и стои елегантно и тежкарски!

# 178
И от мен ДА за палтото. Много е хубаво и много добре ти стои.

# 179
  • тук-там
Деси и Момето са ми хайлайта за деня! Разкошни! Сиска от вчера и днес - в страхотна форма и с уникален стил. Предизвикателството може да се префасонира във “всеки ден с различен аутфит”. А дали е с нови или стари дрехи - на кой му пука. Да кажа за Туинсет - и аз им бях фен, но напоследък не съм. Цените им никак не отговарят на качеството.

Общи условия

Активация на акаунт