Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 793
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Twinset не са ли полиестер повечето? Заглеждам се понякога, но не купувам, в този ценови клас сякаш Макс Мара, Патриция Пепе и Луиза Спаньоли са по-добре.

# 181
  • Ямбол
Хубаво е палтото, и от мен един глас “за”.

Днес съм разсеяна и в не особено работно настроение. И с рокля 😆:

Момето много ми хареса с белия панталон, стои ти жес-то-ко!!!; на Деси розовата рокля е топ!

Сиска, ти за тази ли шапка имаше притеснения?? Страхотна е, много харесвам точно тази цветова комбинация 🩷.

Агент, жалко, че не мога да сложа повече от един лайк на снимките ти 🫠🥺.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 10:34 от Майола Бени

# 182
Али97 си беше купил такова зелено страхотно палто на Марк Джейкъбс, този модел е много красив.

# 183
  • Виена
Льоня, може и да е от снимката, но палтото не е добре -не е достатъчно вталено, джобът с единия страничен шев идва леко отпред, не встрани, ръкавите са дълги и безформени, за да ти стане на дупето в раменете е свободно. С най-добри чувства и към теб,и към Дика го казвам. Ще намериш по-хубаво.

# 184
  • Велико Търново
Twinset не са ли полиестер повечето? Заглеждам се понякога, но не купувам, в този ценови клас сякаш Макс Мара, Патриция Пепе и Луиза Спаньоли са по-добре.

Току що си извадих една риза, която е още с етикета-97% памук и 3 %еластан.Довечера ще я обличам за първи път, днес носих роклята да ми я скъсят и шивачката я одобри, дори я пробва.Влюби се в нея, в материя, кройка и изработка.От изброените марки само от последната нямам нищо.

# 185
Имам един пола-панталон от Twinset с уникална материя, има вълна обаче една такава тънка и пада разкошно. Действително повечето им неща не са кой знае какво за цените си, но имат попадения.
https://modivo.bg/p/twinset-pantaloni-tip-kiuloti-242tp2162-cher … mvgxBnJYQf1FTaPTy

# 186
От мен не за палтото, изглежда като тези междусезонните, ръкава се гърчи нещо, няма никакво стесняване към китката, не седи добре "изпечено" и е дълго за светло палто - почти до глезените - това е само да го возиш в кола. Развързано с това прихлупване без снимка си го представям увиснало.

# 187
Не ми харесва палтот на Дика,може и от снимката да е. От кръста нагоре е поне с 2 номера голямо,ръкави,яка,не стоят добре.

# 188
  • Велико Търново
Ей това ми е панталона

# 189
Харесва ми панталонът и блузата също.  100 % памук са, сигурно е много приятно за носене.

# 190
Mometo, страхотна си така.
Все едно друг човек имаше на вчерашната снимка.

Деси, с тази розова рокля изглеждаш прекрасно.
Нищо общо с шарената пеньоарестта от миналата седмица.

Сиска, много си фит.

Палтото от Дика не ми харесва изобщо - яката е зле, ръкави, дължина, стои кофти.
Със сигурност ще си намериш по-хубаво.
Още сме август.

# 191
  • Велико Търново
Харесва ми панталонът и блузата също.  100 % памук са, сигурно е много приятно за носене.

Още не съм го обувала и той отиде при шивачката.

# 192
Момето, такива панталони да носиш, не толкова по теб.
Ал, с миналоседмичата рокля много се харесвам и ми е супер удобна.😅 
Вече съм готова за кръщенето, купила съм всичко.

# 193
  • Sofia
Дхз, Момето и Сиска  са фантастични!
Палтото на Дика не! Безформен халат,  а ръкава на китката ако не си подгънала сама навътре, просто е зле ушит.

# 194
  • София
Льоня, може и да е от снимката, но...
Рамене, бюст, ханш - нямам колебания. Качеството на плата - също. Ръкавите са ми дълги, както при 98 % от дрехите ми, ако се стигне дотам - ще се скъсяват, на снимката са подгънати, естествено. Нарочно търся толкова дълго, защото имам няколко дълги поли и рокли и държа да се покриват изцяло от връхната дреха. Ще го нося с ток. Не се чувствам захлупена с него, въпреки дължината, може би най-вече заради това толкова ми хареса Simple Smile
Благодаря за добронамерените забележки, ще го мисля още и ще се оглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт