Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 802
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 195
Щом си се харесала го взимай...важното е ти да се одобряваш, а не нашите съображения. Един държи на едно, друг на друго и всеки гледа от своята камбанария, а ти най добре знаеш с какво си се представяш.

# 196
  • В морето
Страхотни сте всички, много хубави снимки видях! Heart
ДХ3 - моя фаворит от тези дни с розовата рокля и златните чехли! Супер женствено!
siska79 - снимката в гръб - топ!

Аз днес - шести ден нито купувам/поръчвам, нито дори гледам сайтове/магазини! Triumph

# 197
Едвам устисках 1 седмица и днес думнах една рокля от Muse shop на Гластон.
Даже нямах пари в брой, а с карта не става.
Капарирах я с последните 50 лв в портфейла.
Толкова за предизвикването.

# 198
Taffta, първите 10 дена е най-трудно. Ще се справиш.
Бях напълнила кошници по разни сайтове и на 80% нещата си ме чакаха Grinning, а аз вече не исках повечето 😎.

# 199
Аз днес - шести ден нито купувам/поръчвам, нито дори гледам сайтове/магазини! Triumph

Аз също. Дори абстинентна не съм. Blush
Но пък точно на 31- ви поръчах някои неща (преди да прочета тук поста на Зари) и сега пристигат.

# 200
  • В морето
За съжаление дори трудно не ми е, просто проблеми изместиха мислите ми... Естествено предпочитах да мисля за такива неща, но не би... От друга страна има още 94 дни от моите 100, които си дадох.

# 201
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте мили момичета, видях Момето в страхотен бял аутфит, Сиска ме порази с визия и стил, Копчето и ДХЗ /розово винаги съчетавам със златни аксесоари/- голяма красота сте ВСИЧКИ! HeartHeartHeart Палтото на Льоня на мен ми хареса, единствено тя може да го прецени вярно, това, което напоследък ме смайва в българските брандове са цените им! Наскоро влязох в Кенсол, е няма такова нахалство, продават на цените на френски модни къщи.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 21:56 от kolevaangela

# 202
Август рядко почивам, но тази година да. Началото на края на лятото . Претъпкани плажове и празни градове - не е лошо ( за градовете Simple Smile )

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 12:20 от pep_si

# 203
  • В морето
Оо изглеждаш чудесно! Гърция?

# 204
Да, Taffta. Мислех, че сме в някакво диво село, то се оказа нискоетажен Слънчак Simple Smile

# 205
Пепси, страхотна усмивка, прави чудеса с лицето ти . Много ми харесваш, имах съвсем друга представа за теб 😊
Това лято нищо не купих освен необходими козметики- заменям неща, които свършват с нови. Изобщо ме ми е трудно- нито до покупки, нито до почивки ми е…. Фокусът ми е в съвсем друга посока.

# 206
  • Велико Търново
Пепси, страхотна си!Приятна почивка ти пожелавам!
От снощи-ден първи да не повтарям цялостна визия, но като се познавам, няма да успея.

Тези очила трябва да ги подаря на някой, още по възрастна изглеждам с тях.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 21:07 от siska79

# 207
Не съм съгласна с теб, Сис, много ти отиват и много приятен ретро вайб ти дават тип Джаки Кенеди!

Пепси на живо е слънце жена! Hug

# 208
  • Burgas, Bulgaria
Сиска, много си шик, нищо не променяй, ризата ти е ТРЕПАЧ! HeartHeartHeart Пепси, страхотно настроение носиш и излъчваш! HeartHeartHeart

# 209
Очилата са ти супер, Сис, облеклото също.

Общи условия

Активация на акаунт