Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 810
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 210
  • тук-там
Siska, очилата много ти тичкат! Страхотна визия! Не е ли топло при вас?
Аз от 01.08 не повтарям визия и не съм пазарувала.
Макадамия, чудесно те разбирам! И ние не бива да забравяме кое е най-важното!

# 211
  • София/Севлиево
Страхотни сте Heart Eyes
Аз успешно се справям с неповтарянето на визии(че даже по 2 на ден, защото до обяд съм някъде в движение,после в къщи нямам навик да седя с дрехите ,с които съм била навън).

# 212
  • Ямбол
Днес съм с люляковата рокля от онзи ден:

Пепси е прелест 🩷

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 00:03 от Майола Бени

# 213
  • На морето!
Много нежен е този люляков цвят Two Hearts

# 214
Пепси, Сиси и Майолита страхотни визии, лятно небрежни и готини! Браво момичета! Simple Smile

# 215
Льоня, коментара ми е по статична снимка, но как стои реално палтото ти виждаш.
Грабвай някоя приятелка за съветничка и в магазина отново 🙂

Siska, Майолке, много хубави и летни сте.
Пепси я изпуснах, но тя винаги е с идеално съчетание от-до.

Макадамия, да си здрава 🍀
Роклите няма да избягат.

# 216
  • Бургас
Всички сте много хубави!
Аз всяка сутрин се снимам за да се покажа и като вида снимката се отказвам да я пускам, хахахаха. Много ме прави дебела телефона. Laughing
Много работа имам, но ви чета.Blue Heart

# 217
Може и огледалото да е кофти също.Направи си селфи със самоснимачка и виж как ще си.

# 218
Моята снимка ще пусна, нищо че е лоша, но ще покажа една цветова комбинация инспирирана и “открадната” от Пепси.

Mtz, хоп и една пета от времето минало.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 16:29 от zari65

# 219
  • Сливен
begeli, и аз така Grinning, ама не е от телефона, и от огледалото не е, освен ако не се е повредило последните две години Joy .
Майолка, много нежна рокля! А в Момето ми останаха очите! Като стигна този вид - тогава снимка! Дотогава няма да развалям имиджа на темата! Hands Point Up

# 220
тинна, недей така, това е тема за стил, “лайфстайл”, емоции, ежедневие, не за слаби и пълни хора.
Говоря като жена, била И дебеличка Simple Smile

# 221
  • София/Севлиево
И аз в отбора на нехаресващите се на снимка(а имам огледало, което издължава и прави по-слаб,но сега там е ремонт и хич не искам да се снимам в бъркотията)...

# 222
  • София
...Дотогава няма да развалям имиджа на темата! Hands Point Up
Грешка!
Мисля, че е много полезно да обсъждаме как нормално изглеждащи жени на нашата възраст могат да изглеждат добре. Защото могат.
Иначе перфектни тела, лица, съдби... дрехи колкото половин минимална работна заплата и козметика за още толкова можем да гледаме навсякъде - интернетът е безпощаден в това отношение.

# 223
Ама аз още съм си тлъстичка, или както казва Сиска - "мазна" Grinning Истината е, че дрехите имат огромно значение - вчера сутринта колегите ми подсвиркваха на оперативката, бивше гадже ми каза, че съм топ, а таксиметровият шофьор като чу, че имам 2 деца, ми каза, че ми дава 27-28 години Joy А днес ми е от дните, в които не искам даже да се погледна в огледалото, камо ли да се снимам - бързах сутринта и не можах да уцеля точните дрехи.
Десито ми скри шапката с розовата рокля, много хубава!
Пепси също традиционно грее - цветна и засмяна.
Сиска, освен, че днес много ми харесваш, особено интересната риза, от 2 дни се опитвам да формулирам думите си така, че да не звучат като да ти навлизам в личното пространство и, недай си Боже, да те засегнат. Прочети, моля те, за синдрома на изкривеното огледало - не в медицински аспект, разбира се, а просто да видиш истински разкошната жена, която си! Ние всички те виждаме такава, и ми е мъчно, че си откриваш несъществени и несъществуващи кусури.Hearts Извини ме още веднъж, ако думите ми са не на място.
Майолка е много нежна и женствена Simple Smile
На всички с грижи на главата и в сърцето - да отминават!!!

# 224
  • тук-там
Какъв е този синдром на изкривеното огледало? И такъв ли има? Да живее психологията Simple Smile
Сиска е перфекционист и максималист. Дали и е криво огледалото, не знам.
Зари, много стилно съчетание!
Бегели, залагам си главата, че си разкошна жена! Покажи се тук и ще видиш реакцията. Групата знае най-добре, огледалото - не винаги!

Общи условия

Активация на акаунт