Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 813
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 225
Абе аз в огледалото си се виждам хубава, ама после на снимките - НЕ! Sweat Smile

# 226
То и аз, май си е нормално това.И гласът си чувам ужасен на запис.

# 227
Днес съм с рокля, чието съществуване бях забравила.
Само лен е, мачка се зверски, но ми е много удобна.
Цветът е като камъка на пръстена, синьо.

# 228
И аз съм от отбора на нефотогеничните, излизам ужасно на снимки, в движение бивам все още Joy
Гласът обаче адски си го харесвам на запис, даже на запис ми харесва повече, от както аз си го чувам.
Днес при мен стил - хоум офис: къси ленени панталонки и потниче, без грим и леко чорлава, няма да се показвам, че и аз съм "омазнена" Sunglasses

# 229
Дами, какви са тия неща....
Какъв имидж на темата?
Феите са в ученическа лятна ваканция (и инстаграм Grinning)
Тук сме все активно работещи жени 40+, 50+ и мисля идеята на темата е да си помогнем да се чувстваме и изглеждаме по-добре - дали спорт, или режим, или нов цвят на косата и т.н.

# 230
  • София/Севлиево
Моето гласче на запис звучи като на 7-8 годишно хлапе и хич не ми харесва(затова мразя да говоря по телефона)...Все пак съм се приела каквато съм, харесвам се и се обичам (и понякога се "престрашавам" да се покажа тук).
Днес при нас е голяма жега-имах три излизания и след всяко требваше да се преобличам (това ми е рекорда-5 различни дрехи ако броя и пижамо-роклята ми)...Утре отиваме на къмпинг на палатка с малкия(тийнът не иска) и се чудя какво да взема,но май ще са къси панталони,памучни тениски и нещо за вечерта като захладнее(последно на палатка бях преди 6 години,не знам ММ как ме убеди при това с дете под 4)...

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 17:57 от Елислава

# 231
  • Sofia
Цял живот не си харесвам гласа, а неведнъж са ми казвали, че звучи като за ...импулсен телефон.
Също никак не съм фотогенична. На 90% от кадрите съм по-зле отколкото на живо.
И новият ми sky blue топаз

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 08:10 от Karen

# 232
  • тук-там
Карен, браво! Хубав пръстен!
И аз звуча в ушите си ужасно, а на запис още по-зле. Много ме изкефи гласа на Мими. А и цялостното и присъствие.

# 233
Леле МТЗ, гласът си като чуя на запис лошо ми става...един такъв груб, все едно не съм аз!
Карен пръстенът е неземна красота!
На снимки също не се харесвам как излизам...ама тука сме си наши и пускам!

# 234
Карън, влюбена съм в пръстена! Откъде?
Забих се в мола да купувам дрехи на петокласника, и в резултат ще ви залея със снимки от пробната Joy За свободното време реших да пробвам някои неща.
Мисля да взема само екрю кроп-топа. Дънките са ми дълги, даже и на ток. Цикламената ми е голяма в раменете, сивото ми зее на подмишниците.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 14:46 от Mometo*

# 235
Моме, ама с дънките много ми хареса!!
Карън, това
за гласа и на мен са ми го казвали?!!!Пръстенът е страхотен, със здраве да го носиш.

# 236
  • Burgas, Bulgaria
Мили, момичета, искам да опровергая Begeli, виждала съм я на живо и е разкошно миньонче!!! HeartHeartHeart Колкото до дисморфията т.нар.Синдром на изкривеното огледало и аз си страдах от него на младини, но узрях и разбрах, че само здравият ми дух и доброто ми самочувствие могат да износят болното ми тяло. Естествено, че стилът няма нищо общо с килограмите и с т.нар. соматотип, той е всичко друго, но не и кантар, той е култура, поведение, излъчване и жажда за ЖИВОТ. Познавам невероятни и много стилни дами, някои от които са по-пълнички от общоприетото, но са жени със стойност и невероятна харизма, не мога да отлепя поглед от тях, а и не само аз. Майолитка сияе в лила! Purple HeartPurple HeartPurple Heart Караен, пръстенът ти е LOVE! HeartHeartHeart Марджи и пръстенът с ленената рокля - Blue HeartBlue HeartBlue Heart!!! Ах, видях и Момето, страхотни плочки! Респект! HeartHeartHeart

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 19:15 от kolevaangela

# 237
Подкрепям Анджи! Begeli е много сладка, с руса, естествено къдрава коса! Heart

# 238
  • София
Момето,  вземи и розовата/цикламената!

# 239
  • В заешката дупка
Аз експериментирах с червено червило. Или трябва да влиза в употреба или ще го изхвърля почти целеничко след като му изтече срока на годност.  Колко трае едно червило? 1-2 години? Този аутфит е за лятото. Ама то пък лятото свърши….

Момето, много ти отиват такива панталони! А последните две блузи стоят много шик към тях!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 00:39 от ЧеКа

Общи условия

Активация на акаунт