Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 846
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 285
Много хубав цвят. Без патешко жълто, червен подтон и пр. При мен вече е трудно достижим. Бялото е над 50 процента. И от слънцето е по-скоро платина, отколкото сламено руса. Но то и коса не остана. От хормоналните промени вече е по скоро суха. Дори и 2-3 дни немита. Каквото…

# 286
За бялото и сухото сме еднакви Simple Smile.
За второто ползвам много масла, маски и спасявам положението, пия и колаген /препоръчвам ти, ако не вземаш/.
Но ти също нямаш жълтеене или червен подтон, платина си е хубав цвят.

# 287
И аз мажа. Иначе съвсем сламена става.
Явно и двете сме родени блондинки. Само на светла основа се случват лесно нещата. И то с осмица.

# 288
Не, аз съм родена червенокоса. Много хубав цвят, естествено на времето не мислех така и започнах да се боядисвам някъде 10 клас, с 10-ка. Но тогава от дъжд на вятър, боята държеше дълго, с времето се поизмиваше, сливаше се в корените, стоеше добре.
Сега боята изтрайва 3 седмици, 4-ри трудно.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 23:50 от Sweta

# 289
Ако не се боядисваш още ли е медна където не е бяла?
С Ал ставате две червенокоски в темата.
Аз реално изсветлявам само корен веднъж на месец. Цветът с времето става дори по светъл. Понякога разресвам с нанесена боя, но не по цялата дължина. Може би това е причината да не искам друг цвят. Трудоемко и ангажиращо ми е.

# 290
О, нее - косата ми с времето си промени цвета, сега е някакъв неопределен цвят не знам и аз какъв.
По принцип пигмента се губи с годините на всякакъв цвят коси.
Аз правя същото като теб - поддържам корени, разнасям с гребена, но по цялата дължина. Теб те съветвам същото - разнасяй с гребена до края, така вкарваш пигмент и косъмът живва. Това ме посъветва преди години една много добра стилистка и работи.
Знам за Ал, преди време тук в темата се преброихме червенокоските Simple Smile.

# 291
Матципанче, добре дошла.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 12:05 от ДХ3

# 292
Много ми хареса, Деси - роклята, сандалите, чантичката - всичко! Kissing Heart

# 293
Деси, sorry, на мен - не. Роклята те прави жена-домакиня с престилка. Ти знаеш в какво те харесвам.

# 294
На новите мацки добре дошли!
Хубаво е да ставаме повече.
Дааа, много е хубаво това Heart

Сиска Heart
Приятна почивка днес и утре

Към спортни екипи нямам страст, но вчера си поръчах нови маратонки за спорт, трети пореден чифт от един и същ модел.
Преди време търсех съвет и тук, какво ли не пробвах - всичко ми е меко, отскокливо, абе неудобно за тичане и спорт.
Нося ги до разпадане направо, винаги имам само едни.

GeryGG, ммммм, много съм несъгласна с теб за розовата рокля - супер и стои на Деси.
Че изглежда ултра в други дрехи съм много съгласна с теб, но то има и ежедневие Wink

# 295
  • София
Благодаря за топлия прием и милите думи, момичета Sparkling Heart
ДХЗ е чудна с розовата рокля, още първия път като се показа ми хареса много. Доскоро бях много резервирана към подобни модели, но вече имам няколко (че и шарени…). Идеални за ежедневна непринудена визия на тези температури.
Прекрасни да са ви почивните дни Flowers Cherry Blossom

# 296
По нощите бях тръгнала да пиша, че втората комбинация на ДХЗ ми харесва повече от тази със златистите чехли. Конякът много добре си пасва с розовото. Heart Eyes Не предполагах, честно казано. Със сиво, синьо, зелено, жълто, червено- във всичките отенъци на споменатите цветове като цяло "заспива", с розово не съм пробвала, но ето- идеи за нови комбинации. Blush

# 297
Розовата рокля придава романтично-нежно излъчване на ДХ3 и си има достатъчно природни дадености, за да не е стерилно като дреха. Тя е жена, която не се ограничава с един стил и много неща и отиват, може да бъде и секси, и елегантна. Ще я видим и с френски шик, в следващия момент в анимал принт.
Аз не го мога, адмирирам всеки, който го може.
Grinning  Една и съща дреха седи по-различен начин и на манекени и на различни жени. Едни ще изгреждат като в престилка, ДХ3 е в другия, ще си кажеш -каква готина жена.
Като с белите ризи и черните костюми, едни изглеждат уникално в тях, други скука.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 09:47 от zari65

# 298
ДХЗ, разкошна жена си. Розовата рокля, тип престилка, ти стои страхотно. Аз съм пристрастна към такива рокли, имам и нося много.  Но на мен не ми стоят така нежно и женствено. Доста съм висока и изглеждам огромна.

# 299
Деси, чудна си 😍 - любим цвят, любим модел рокля.
Добре дошли на новите момичета🍀
Скорпио, ти да не си объркала годините, вместо 31 да си написала 51 😉
След малко се оправям за пилатес- много, много ми харесва, но ще трябва и малко фитнес- мускулите доста се посвиха / но професорът ще каже какво и как /
И аз днес ще се боядисвам сама - с Oway 7.3 - нещо вече много руса не се харесвам, а ще го направя сама, защото вече за едно боядисване с моята боя искат 200 лева, а аз си взех боята за 40 . Знам, че не се приема добре да се говори за цени в темата, но аз вече съм доста стресирана и започвам да се чувствам като работещ- беден……
И едно въпросче към момичетата с фотоепилатори- с времето изчезват ли завинаги космите? При мен от 6-те процедури лазерна епилация се повлияха подмишниците на 100 процента, но интимна на 50 да кажем. Сега се борим с ръцете и краката, но се замислям и това да го върша сама и да си взема фотоепилатор.
Четох, че от 22 септември ще се спират и гел- лаковете, защото били страшно канцерогенни, та и това като започна да си правя сама, ще се върна години назад- събота и неделя ще си готвим и ще се занимаваме със себе си- може пък и да не е толкова лошо - знае ли човек?!???

Общи условия

Активация на акаунт