Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 848
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 300
Конячено стои прекрасно освен с розово и с цикламено.
Пробвай ТиЛи, ще се изненадаш колко добре е.
Ако правилно си спомням за страстта ти към чантите, все имаш някоя в този цвят Wink

Тия рокли ризи (или т.нар. сафари рокли) и на мен са ми любими за горещо лято.
Много спретнат вид дават.
Dez показа скоро една разкошна червена, стоеше ѝ великолепно.
Май в един цвят ми пасват повече, всеки път като сложа ленената на големи цветя и се чувствам малко не аз

Макадамия, лекичко с фитнеса, пази се!
Знам че след такива процедури минава повече време до активния спорт, почва се с плуване, без изсилване и пулса да е в небето

# 301
Макадамия, как ще се
повлияеш
от фотото не е ясно, но личният ми опит гласи, че има голяма успеваемост.Завинаги няма махане от космите нито на 100%, но при мен ги няма
на 90% и съм доволна.От 3-4г се каня да правя и поддръжка, че забравям и тук-таме усещам как се увеличават.
За цените си права, аз отдавна се боядисвам у дома, неоправдан разход за салон в моя случай( едни корени само).
За лаковете- забраняват суставката ТРО в тях, не гел-лаковете.Така че професионалистите трябва да си вземат такива без нея.
За платформите- нали мрънках в темата, че си търся.Тези до голяма степен отговарят на модела, който исках.Вчера ги обух за първи път.
Цвят коняк за мен отива на всичко.Ще им търся подходяща лятна чантичка.
А розовата рокля ми е бест попълнение, много обичам такива и целенасочено си търся.Обожавам стила на дамите от 40-те и 50-те години. на миналия век.

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 09:21 от ДХ3

# 302
Марципан, колко си висока?

Деси, сега са намаленията, има разкошни чантички.

# 303
Обожавам стила на дамите от 40-те и 50-те години. на миналия век.
Как няма, стои ти страхотно. Романтична, женствена, красива. И от мен да, няколко пъти.
Аз така се възприемам с дънковата на Зара. Много ми е удобна, нося я постоянно дори и за излизане на пазар.
Света, моята боя е много агресивна, косата ми тъничка и нанасяне по цели дължини я унищожава. Единствено работи редовно скъсяване. Последно в България, тате отсече - съвсем без коса си останала. Ами ген викам погалвайки го по голото теме. Blush
Много хубаво беше последните две седмици с ветрец и нормални летни температури. Но жегата се връща, а с нея желаниято за стил изчезва при мен.
Да са ви хубави почивните дни, момичета!

# 304
Magni, как ги опазвате дънковите рокли да си запазят цвета?

# 305
Ал, аз нямам опит с такива. Тази ми е първата, след няколко пранета на 30 градуса с ариел таблетки за цветно пране, е както като я купих. Всичк дрехи пера обърнати наопаки и така простирам. Роклята закопчана.
Дънките тъмносините пак на Зара също не си промениха цвета. Половин година вече ги нося. От татко знам, че за да не пускат цвят преди първо пране се накисват с оцет. Мързи ме да го правя.

# 306
мерси Магни Flowers Sunflower
уж и аз така пера, но на някои дрехи явно не са добре фиксирани цветовете.

за косата - направих една тримесечна терапия с на Rene Furterer ампули, шампоан и таблетки с витамини.
Май има ефект, че от хормоналните промени беше станало страшно в един момент.
Дано не тръгне пак сега като свършиха

# 307
Аз не виждам сериозен косопад. Нормалното количество косми по четката и понеже разресвам много пъти на ден не се сплита (освен от вятъра като карам, но гледам да е прибрана под каската). Мекичка е била винаги, вече по-скоро суха както казах, няма омазняване в корените. Но е факт, че съвсем изтъня. Поне все още не виждам кожа хахах. Бабешка работа. Ползвам си олиа и балсами след измиване и до там. Не виждам какво би стимулирало растеж на нова. Нямам драма защото никога не съм имала гъста и хубава коса. Ясно е, че от перушина грива няма да стане.

# 308
  • тук-там
Лаковете на са канцерогенни, а лампите за печене. Не съм чула, че ще ги спират.
И аз мисля като Зари за Деси.

# 309
Ето за лаковете:
https://m.zdrave.net/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%97 … 1%80%D0%B8/n34889

Лампите осветяват кожата и може да предизвикат рак, да.

# 310
Шлифера имах предвид Ал, извинявай Flowers Hibiscus

Agent, от теб знам за The History of Whoo Flowers Hibiscus великолепна козметика! Олио за измиване засега поддържам [ma:nyo] Pure Cleansing Oil , с него нямам вече черни точки, та затова. Но ще пробвам и другото.

И аз се учудих на поста на Магни, поразрових се, че не бях попадала на такива изследвания. Новината е за съставката Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide (TPO), използва за втвърдяване на лака. Писах на СНД, да видим какво ще кажат за Шилак-а им. (Деси, сега видях, че си писала по-горе)
Мтз, доколкото съм чела изследвания, лампите са ок, единствено може да предизвикат алергична реакция, особено ако са сглобявани в китайско подземие

# 311
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Имах планове за днес да отида на фитнес, да отидем с голямата ми дъщеря да пазаруваме вече за Америка, но след като снощи ядох ядки и тази нощ се събудих от болка.Снимката е страшна.
Скрит текст:

Деси, страхотна си!Аз също обичам много такъв тип рокли и нося много.
Макадамия, и на тежестите ще им дойде времето.Преди около две години, когато коментирахме тук цените на фризьорите и маникюрите, аз се реших и смених фризьорите.При тях преди две години давах по 100-120 лв. да ме подстригат и боядисат/корен/, без да ми правят сешоар/само със суха коса излизах/.Сега ходя в един "забил" салон, според малката ми дъщеря, за същата услуга, обаче плюс сешоар давам 45 лв.Боята си я купувам аз-20 лв. , но ми е за 3 пъти, защото нямам бял косъм все още и се правя на месец.
За ноктите продължавам да давам по 45 лв.-ходя на 21 ден.

Дано ми спадне устата, че да мога да изляза на разходка.Желая хубава почивни дни!

# 312
  • Burgas, Bulgaria
Деси, роклята виждам за втори път, харесва ми много, на мен би стояла като престилка, но при теб носи едновременно романтичен и секси вайб. Лично аз бих избрала златните аксесоари, допълват я по-добре според мен, но на теб всичко ти отива! HeartHeartHeart Света, много съжалявам, че не успях да те видя, но съм сигурна, че грееш! HeartHeartHeart Добре дошли и на новите момичета, при нас е хубаво! Flowers Bouquet

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 10:46 от kolevaangela

# 313
Сиси, много кофти работа.Имаш ли алергии от ядки или е инцидент?

# 314
  • Велико Търново
Сиси, много кофти работа.Имаш ли алергии от ядки или е инцидент?

Явно отключих последните 4-5 години/преди Ковид ваксините/ и сега доста често се проявяват.

Общи условия

Активация на акаунт