Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 727
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 75
  • тук-там
И нашите лета са дълги. И август е много натоварен тук и по-красив в Бг!
Еланот, красива си и в двете рокли. Бялата особено ми допада.
Аз ще се пробвам с различните аутфити. Веднага измъкнах позабравени красоти:

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 09:44 от mtz

# 76
МТЗ, видя ли те и се сещам, че ти си причината да съм редовна в мазането на шията и деколтето с крем.
Еланор, много добре ти стоят роклите. Фен съм на бялата. Пробвай фуксията с друг колан.
Магни, благодаря за снимките. Страхотно синьо.
Финес, Майолка, чакаме и от вас още снимки.

# 77
  • София
Eleanor, чудесна си с тези рокли!
И моя бански на Caledonia от миналата година много се отпусна материята, не очаквах. Имам доста по-стари и евтини бански, които все още са в отлично състояние.
Преди 2 години дъшеря ми си купи бански от Calcedonia.Животът им беше едно или две морета.Отпуснаха се и май вече са изхвърлени.
Еланор много хубаво ти стоят роклите.Цикламеният цвят ми е слабост,особено за по-топло време.
Мими,дано всичко е наред при теб и да откриеш какво те мъчи!
Mtz много сте хубави!Пак се връщах да разгледам роклята.Нали това лято съм на вълна рокли.

# 78
Не ми е минавало през ума да свързвам август с края на лятото. Септември,че и октомври още си е съвсем лятно ив БГ...Миналата година се върнах от дългото ми гостуване в Берлин в средата на октомври. В Букурещ  беше 30градуса,аз със няколко ката дрехи..
Еланор,красиви рокли. Особено ми хареса бялата. Би ли казала от къде е?

# 79
Мтз, наистина красива рокля, обувки, чанта - всичко Kissing Heart

# 80
Еланор,красиви рокли. Особено ми хареса бялата. Би ли казала от къде е?
От Манго е бялата рокля и е по-скоро кремава, не е съвсем бяла. Не я намирам в сайта вече, явно е изчерпана.
Благодаря Simple Smile
mtz много красива рокля, а снимката е със страхотно настроение Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:59 от Elanor

# 81
  • София
Август хем е началото на края на лятото, хем не съвсем. Тази година летният отпуск предстои за щастие. А и сватбата ни на дърти години бе през този месец.
Два пъти бях в Бургас през последния месец, но не ми е направило впечатление да е фраш. Аз обаче там на плаж не ходя. Предстои ни ремонт на апартамента там и вероятно ще ходим често.
Имам бански от Калцедония на над 10 години. Малко са избелели цветовете, но не са се отпуснали.

Двете ленени рокли - бяла и фуксия - са прекрасни.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 18:31 от змия

# 82
  • София
Изпуснала съм снимките на Ани! Жалко!

За мен не е предизвикателство, да съм с различни тоалети, особено когато ходех в офиса всеки  ден. Това  преди хоум офис ежедневието. Беше си нормалитЕ. Simple Smile Не се повтарям. Само чанти и обувки съм повтаряла. Якета и сака евентуално.

Хареса ми много бялата/ бежова рокля от Манго, която Еланор показа! Чудна!

Поздрави от Созопол!

Днес на екскурзия до Созопол и обяд в Приморско. С междинно спиране на Дюни. От вчера съм на плитки

Дюни

# 83
Сега виждам тази тема 😀..
Август ли?! За мен от години е месецът, белязващ края на лятото. Минал е любимия ми юли с РД, отпуските са свършили, почивките са осъществени (юни и юли), връщам се на работа. Поне от 10 г си ползвам отпуската през юни и юли, и август не ми е любим месец.
И добре правиш, най хубави за почивка са юни и юли. Морето е още чисто, няма много туристи. Август водата е боза, почват цъфтежи на водорасли, излизат гигантските медузи и след обяд зверски духа на плажа!
МТЗ уникално готини сте! HeartHeart EyesSunglasses

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 19:09 от mimi.7299

# 84
  • Бургас/Пз
Копче, като момиченце си! Много ти отиват такива плитки Simple Smile
Мтз, много сте хубави с ТМ
Еланор, и двете рокли са прекрасни!

# 85
И аз имах същата асоциация, като тинейджърка си копче, много ти отиват плитките!

# 86
Ох, сега ми излезе копче, страхотна е! Heart Eyes

# 87
Ако имаме късмет може и да има циганско лято докъм 15-20 септември, а истинско чудо
ще е да е топло до края.Октомври вече си е есен, с лятна рокля не може да се ходи.
Последните години септември и октомври не са много топли.Тъй че за мен лятото си заминава след август.
Копче, отива ти на плитки.Аз не трая такива, един път се сплетох и след 1 час ги махнах.
Мтз, супер рокля и снимка.
Ние сме си в София.
Два дни ядох и пих, тази седмица влизам в час с храненето, дано намеря време да тренирам, че
имам много битови ангажименти, свързани с движение и не знам ще имам ли време и сили.

# 88
При нас до края на септември може с лятна рокля, само вечер и сутрин с нещо отгоре. Но за сметка на това пролетта е ужасна, дълга и хладна.

# 89
  • Burgas, Bulgaria
Мими, стискам палци при теб всичко да е наред! HeartHeartHeart Видях Копче, MTZ и Еланор в прекрасни тоалети!     HeartHeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт