Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 823
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Сиска, на добър час на детето! На теб пожелавам да успееш леко да преживееш раздялата!

DiaMia, точно се чудех как да кажа мило какво мисля и ти си го написала!

Ал, харесвам този костюм, особено в съчетание с гуменките.

Аз пробвах роклята на Манго и върху мен хич не стоеше по този начин.

# 1 081
Dia,
Извинявам се ако съм засегнала. Не визирам състояния резултат от заболявания.
Наблюдението ми в случая е резултат и от това, което виждам че се консумира и чиниите по масите, което се вижда и повтаря от децата.
Не сме най-добрите, перфектни няма.
Но ако в една къща не се купуват сладки неща, няма шкаф със забранени вафли, чипсове и тн и това е култура на хранене, децата се учат. И не посягат. В повечето случаи. НО и средата е от значение.
И аз се боря вече с някои навици. Но както и ти казваш толкова е трудно понякога. Просто не мога да си представя как повече няма да ям … Еди какво си.
И все казваш хайде от другия понеделник, след отпуската… оправдавам се с това, че пътувам и през 2-3 седмици разбивам всякакъв режим на спорт…

# 1 082
DiaMia, благодаря че го формулира! (за пореден път)
Моля, бъдете малко по-внимателни с размахването на пръст!

И не, не може 70% да са "ОГРОМНИ", освен ако не са там на санаториум, защото се борят с това... Определено не е това %-та по улиците. Някои не сме с 35кг в плюс, а "само" с +15, но и тях да не можем да махнем...
И нали преди 20тина страници си говорехме, как трябва да се харесваме, да си показваме даже осънатите негативи, щото иначе е комплекс... Не, не е комплекс. Самоосъзнаване е, реален критичен поглед върху себе си и показване на силните страни, а не слабостите (дебелината, в случая).

Ал, и онзи ден с този костюм и днес - защо с такива спортни обувки?
Толкова добре ти стои костюма с тези блузи, толкова красиви обувки имаш (цвят, форма, ток), а не си споделяла за проблем със стъпала/крака... Защо не си с някои цветни като нещо на блузата? Съвсем друг вид и завършеност ще има.

# 1 083
  • Велико Търново
Диа, моля те!Изобщо никой не е имал предвид това и моля за извинение, ако от мен е тръгнало.Аз имам предвид съвсем друго нещо-Искам аулин за зъб! Казвам, че аулин няма да помогне, а зъболекар, ама мен ме е страх и няма да отида.Имам предвид неглижирането на здравето, ясно е, че разбутат ли се хормоните или нещо друго вече трудно контролираме нещата.Както съм казвала- два пъти по-вече усилия и два пъти по-малко резултати/да се чете с голяма усмивка/
Лично аз почти никога не коментирам външен вид, отношения и т.н. , защото съм наясно, че това, което виждам/мисля аз изобщо може да не е така.Още веднъж се извинявам, ако си се почувствала зле.

# 1 084
  • Sofia
Надявам се да не съм обидила някого неволно. Говоря за отделна категория хора, които просто не желаят да променят нищо. Има такива и не са малко. А останалото ми е болезнено познато и за щастие преодоляно. Знам какво е да гладуваш системно и да ти казват ехидно, че много ядеш.

# 1 085
Не се чувствам зле, свикнала съм, не съм на 25 все пак. От години слушам коментари в реалността заради килограми. Просто сметнах, че е удобно да споделя позицията на дебелите. Знам как се обсъждат хората, не живея на друга планета. Много се забавлявам когато някоя от моите слаби, добре изглеждащи приятелки говори със злост за някоя дебела жена и какви думи ползва, и в един момент като се усети пред кого го говори това, и започва да маже отгоре, та става още по-смешно. И накрая - ма ти си друго нещо, не става въпрос за теб, аз само за Пенка говоря. Да, добре! Laughing Не си ти или друг, Сиска, Мариета, Карен, не съм се обидила, отдавна съм надраснала тези неща, просто обясних. Стига сте се изреждали да се извинявате една по една. Знам какво се мисли за дебелите хора. Просто "чуйте" (прочетете) какво честно мисли една дебела жена за това, за да разберете истината за такива като мен. Защото стана модерно онова нещо боди позитивити, което е пълна смешка! Не е хубаво да си дебел! Но ние го знаем.

# 1 086
  • София
Няма някой, който да не може да отслабне. Тук сме доста хора с ИР, проблеми с щитовидната, предполагам и други проблеми. Има си начини, има и медикаменти, но не визирам тях. Въпреки, че могат съвсем в началото да подпомогнат процеса. Да, не всеки може да спортува тежко и злостно, но има упражнения за всички хора, желание да има човек само. Нека не звуча назидателно, минала съм по пътя, даже ще си го вървя доживот. И голямата ми дъшеря е с много килограми, които доскоро отказваше да бори. Не е въпроса само до количество храна, а до вид таква. 100гр чипс и 100гр пилешко месо не е все едно и също, даже въобще.
Не  е приятно човек всеки ден да го мисли и да внимава, но това е единственият път да си здрав. Въобще не става дума за външен вид. Високият инсулин убива, освен че убива, влошава драстично качеството на живот.

# 1 087
Няма някой, който да не може да отслабне. Тук сме доста хора с ИР, проблеми с щитовидната, предполагам и други проблеми. Има си начини, има и медикаменти, но не визирам тях. Въпреки, че могат съвсем в началото да подпомогнат процеса. Да, не всеки може да спортува тежко и злостно, но има упражнения за всички хора, желание да има човек само. Нека не звуча назидателно, минала съм по пътя, даже ще си го вървя доживот. И голямата ми дъшеря е с много килограми, които доскоро отказваше да бори. Не е въпроса само до количество храна, а до вид таква. 100гр чипс и 100гр пилешко месо не е все едно и също, даже въобще.
Не  е приятно човек всеки ден да го мисли и да внимава, но това е единственият път да си здрав. Въобще не става дума за външен вид. Високият инсулин убива, освен че убива, влошава драстично качеството на живот.
Клеми, понякога не може... Не сме на 20-25 и в началото на живота, че да не сме прочели, да не сме се опитали с какво и кога да ядем и т.н. Някои се борят с това половината от живота си, аз не съм от тях, но пак ми е тъпо това хокане тук.
Просто не всички сме с "перфектните" пропорции и не можем с "малко усилие", стига да поискаме да го постигнем.

И да спрем по темата в тази тема. Обидно става вече!

# 1 088
  • Велико Търново
Последно по темата.При все, че съм изглеждала така, помните ми и другата снимка като момиче, дали бих си позволила коментари за нечия визия.
Скрит текст:

# 1 089
Къде ги срещате тези огромни хора в България?
Не ми прави впечатление да преобладават едрите, дребните или други. От прекалено градене на навици може да се стигне до момент на самобичуване, заради изядена вафла, парче пица, което е другат крайност.

Много хора не посещават зъболекар по финансови причини, но за много дами гел лакът е с топ приоритет.

# 1 090
Сиска, лек път на детето и успехи!
В темата за килограми няма да се включвам

Помня неща от преди 40+ години с детайли.Помня абсолютно всичко.
И аз помня, но за себе си не съм сигурна дали това е хубаво или не. Май предпочитам да не помня чак толкова.

Да ви покажа моята зелена рокля, свободна, дълга, изключително удобна.
Скрит текст:
...

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 15:03 от Sweta

# 1 091
Dia, мноооого смотано ми стана като прочетох мнението ти.
Дай да те прегърна Flowers Hibiscus

Аз знам че този костюм би стоял разкошно с токчета, но на моят ръст дължината на панталона пасва само с равни обувки. Затова и го нося така. Не се харесвам с късеещи панталони

# 1 092
Първите маратонки бяха с дебела подметка (на петата), като на 3-4см ток... Ама ти си знаеш де, аз коментирам как много повече би ми харесал с онази "скъпоценна" блузка Hands V

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 13:46 от peneva_a

# 1 093
.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 18:23 от Al Georgieva

# 1 094
  • София
Изречението "Всеки може да отслабне" е токсично. Ние не сме в обувките на хората, за да коментираме кой какво яде, защо яде, какво му е - финансово, психически или може или не може да отдели време. Моя позната веднъж ми каза, че всеки можел да си купи Гучи. И беше много изненадана, а в последствие й стана и неудобно след моя отговор "Аз не мога!".
Преди години детето ми като й дойде цикълът, започна да пълнее. Съсипан я от изследвания, диетолози, режими. И аз на режим с нея. Аз започнах да изглеждам грозно слаба, тя не мърда. Накрая гинекологът ми се накара да я оставя на мира, защото организмът й се променя и единственият начин да отслабене е да й дадем хормони. А той на дете хормони нямало да предпише. Ами кротнах се. 7 години по-късно нещата се обърнаха. Аз пълнея и единственият начин да отслабна, е да живея на около 1000 калории. А тя си е нормална.
Та нека не сме толкова критични към хората и да не казваме "всеки".

Общи условия

Активация на акаунт