Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 769
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 245
Много сладка, дългоуха... 🤣
При нас надвечер вече е за нещо леко връхно...дано се отървахме трайно от жегите!

# 1 246
  • София
Изкушихте ме и аз да покажа едно момче, което твърде често си стягаше куфарите. Надявам се да живее дълго и безметежно в новия си дом.
Първа вечер вкъщи
Скрит текст:
Най-изисканото допълнение към интериора
Скрит текст:
Инженерства и контролира
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 19:13 от Льоня

# 1 247
Еха, ДХ3, много е красива африканската! 😍

# 1 248
Много са ви сладки котките.Аз преди нямах интерес към тях, но сега много ги обичам.
Диа, а козината е като на дива котка, леопард , да кажем, че пипах такава кожа е един музей.Като кадифе, няма дълги косъмчета.Мека и плюшена.
Тези дни съм си у дома и нямам стил.Утре ще излизам и отсега се чудя какво да облека.Ако вечер бе ставаше толкова студено, щях да обичам много есента.Снощи заспах с пижама, поларения халат и две одеяла.По някое време се събудих да се разсъблека.Стане ли леко по-хладно, започвам да влизам в хибернация.🥶

# 1 249
Прибрах се от много интересно обучение за новият L'Interdit. Продуктовите такива могат да са скучни, но французинът Гари наистина се справи повече от добре. Чудесно представи историята на бранда и информация за парфюма. И той самият ми хареса и ще си го оставя.

Пръпоръчвам новите им червила. Красиви цветове, много приятна консистенция, лесни за нанасяне и леки като формула.
https://www.givenchybeauty.com/gb/p/le-rouge-velvet-matte-F20100 … G59BoCowYQAvD_BwE

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 20:33 от G&B

# 1 250
  • София
Наскоро тествах Барения, ужасен ми се видя, тежък, нахален, някакви плодове усещам. Иначе L'interdit ми харесва много, съвременната версия поне.
Днес с елече и дънки:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 21:05 от Lizzy_Crow

# 1 251
  • София
Прибрах се от много интересно обучение за новият L'Interdit. Продуктовите такива могат да са скучни, но французинът Гари наистина се справи повече от добре. Чудесно представи историята на бранда и информация за парфюма. И той самият ми хареса и ще си го оставя. Бих разказала, ако на някой му е интересно.
Пръпоръчвам новите им червила. Красиви цветове, много приятна консистенция, лесни за нанасяне и леки като формула.
https://www.givenchybeauty.com/gb/p/le-rouge-velvet-matte-F20100 … G59BoCowYQAvD_BwE
Е, иска ли питане? Разбира се, че искаме разказ!

# 1 252
Маците са чудни.
Африканската я помня, много е котка

G&B, е как може да питаш?
Давай Simple Smile
И ще се радвам да добавиш нещо и за другата им декоративна козметика, все ги заглеждам, много са красиви опаковките им

Ходих за подарък до мола, влезнах само в М.Дути, има хубави черни костюми от т.нар. студена вълна, но са ту мъч Мен ин Блек стил и не искам повече да купувам такива

# 1 253
Историята на L’Interdit
Юбер дьо Живанши и Одри Хепбърн се срещат през 1953 г., когато тя търси костюми за филма „Сабрина“. Уговарят си среща за обяд, но заетият дизайнер не чува добре името, а само фамилията.Той очаква Катрин Хепбърн, но се появява Одри – нежна, чаровна и различна. Първоначалната му реакция не е особено положителна, но все пак е джентълмен и остава за обяд.От този момент те стават не просто колеги, а близки приятели до края на живота й.
Живанши създава много от най-емблематичните ѝ тоалети – включително черната рокля от „Закуска в Тифани“. За него Одри е муза, за нея той е човекът, който разбира стила ѝ като никой друг.
През 1957 г. Живанши създава парфюм само за нея – L’Interdit, което означава „Забраненото“. Одри толкова го обича, че години наред не позволява да се продава , бил е нейна тайна и "оръжие". Отговаря на Живанши "Забранявам", откъдето идва и името на парфюма. Когато накрая се съгласява, тя става и първата звезда, която участва в реклама на парфюм.
L’Interdit е аромат на нежност, стил и вътрешна сила – точно като Одри. И до днес той се преиздава в модерни версии, но винаги пази спомена за тази красива връзка между актрисата и дизайнера.

Съвсем наскоро обяснявах на приятелка, че фон дьо тенът им е единственият продукт, на който съм видяла дъното. Ще го подновя скоро, но в момента има два други, а не съм сериозен ползвател.
Пробвах червилата им днес. Страшно ми харесаха, надявам се да ми се падне подходящ цвят в подаръците, които са ни подготвили и ще вземем до ден-два.

Новият парфюм ще е наличен от утре във всчики летища тук и в Европа. При напръскване на блотера се появява формата на бутилката и 1957, годината на първото му пускане на пазара. На някои от щандовете им ще има кутия с подарък, заключена с катинар. Който успее да познае кода и отключи катинара ще получи подаръка - 30мл парфюм и няколко други нещица. Кодът, разбира се, е 1957.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 13:00 от G&B

# 1 254
Ето този парфюм ми подари ММ за НГ мисля…
Днес бях с него

# 1 255
Хубав разказ, G&B
Aз съм ползвала L'interdit преди 4 или 5 години /не помня/, но помня, че ми хареса много -  лек, но с характер.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 22:40 от Sweta

# 1 256
И дъщеря ми му е фен.

# 1 257
  • София
G&B, разказът ти е толкова увлекателен и докосващ, че искам да купя парфюма преди още да съм го помирисала. Утре сутрин първата ми работа ще е да го потърся.

# 1 258
  • София
G&B, сегашният парфюм (с редицата му фланкъри) има ли нещо общо с този от петдесет и седма година?

# 1 259
Не харесвам аромата на L'interdit , но бутилката на червения фланкър е разкошна!

Общи условия

Активация на акаунт