Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Август'25

• 133 735
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 380
# 1 381
Не мислех, че мога да направя поръчка от там, затова. Благодаря!

# 1 382
Да се включа с отчет по предизвикателството относно новите покупки. Blush
Общо взето, се справих прекрасно, явно наистина нямам нужда от нищо. Така си мислех до събота, когато с дъщеря ми обикаляхме из един от местните молове. Тръгнах си с една рокля на Манго. Семпла, изчистена, идеална за есента; просто нямаше как да не я взема.
Това ми е прегрешението през август, както и сникърсите (NB 9060), за които писах- дебна ги от май, в средата на август ми излезнаха на изключително добра цена, нямаше начин. Мисля и през септември да продължа с този своеобразен минимализъм, с уговорката, че вече заглеждам нова разцветка (даже две) на НБ 9060 и ако някоя от тях ми изпадне на добра цена, със сигурност ще си ги купя; друго нещо, за което бих направила изключение е хубав тренч в тъмно синьо или млечно бяло.

# 1 383
ТиЛи, са ме уведомиш и мен за сникърсите , искам бежови.😅

# 1 384
ДХ3, точно бежови си взех, тези.
Скрит текст:

Чуденката ми сега е между тези двата. Кой по- напред да е. Щото в един момент ще си взема и втория.
Скрит текст:

# 1 385
  • В полите на Пирин планина
И аз си купих само едни изчистени спортни обувки през август, които бяха на много добра цена и ще нося с много неща от гардероба си, а също ще заспят с една тъмно синя чанта, която имам:

# 1 386
Тили, вторите, първите имат цветове като бежовите.

# 1 387
Тили, вторите, първите имат цветове като бежовите.

Така е, права си. 🤗
Обаче първите ще подхождат повече на останалите неща в гардероба ми, отделно- бягам от черното в последните години.
Затова съм в дилема. ☺

# 1 388
  • Ямбол
Тили, на мен вторите малко ми приличат на работни или сейфти обувки Sweat Smile

# 1 389
Tili, първите - високо контрастнa и есенна версия на тези, които си купила (които са ниско контрастни и идеални за светли, пролетно-летни визии)

22С и почти 20С температура на водата създават идеалния ден за плаж при нас (от вчера на Марта'с Винярд)

А някои идват на плаж с частния си самолет Wink

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 19:57 от Agent Provocateur

# 1 390
Черните 9060 ги носят предимно мъже. Тийнката е с тъмнозелени, свежи са и не прекалено светли.

# 1 391
Голямо затишие..Помислих,че има нова тема.Опитах да публикувам снимка на плаж..,но ми казва ,че файла е много голям..
Днес четох прогноза,само заглавието..,че не се очаква лятото скоро да свърши..Обичам много септемврийското море,че и октомври..

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 21:28 от sasi6

# 1 392
Направи скриншот на снимката или леко я кропни и пробвай пак.

# 1 393
  • София
Вие сте още по плажовете, а аз живо се приготвям за идващото лошо време.
Активно нося тези сникърси

А днес дойде това палто, което ми заспа и чудесно се връзва с бежовите ботуши, които носих съвсем малко, след като ги купих

Доволна Simple Smile

# 1 394
Много хубави покупки и планове за такива споделяте Simple Smile Плажове също!
Аз се върнах с контузен глезен от морето, което рязко ми промени плановете за връщане към тренировките и за рокля с токчета за днешния първи учебен ден на големия в новото училище. За щастие, явно не е сериозна контузия, стъпвам вече по-добре, скоро се връщам към фитнеса. Бърза и изрязана снимка от днес, в духа на бежовата дискусия Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт