Отношенията с майка ми

• 8 682
  • 239
  •   1
Отговори
# 180
Тук не ставаше въпрос за хора, които са изследвани и действително имат вид заболяване, а такива които се спекулират и диагностицират сами, защото са прочели някаква информация от интернет. Вие четете ли изобщо? Кой е казвал, че сте си надписвали антитела пхахах

# 181
Не познавам човек ,който спекулира с автоимунно ...това не е да кажеш имам стрес ...WTF

# 182
Добре, щом Вие не познавате такива хора, те следователно със сигурност не съществуват

# 183
Добре, щом Вие не познавате такива хора, те следователно със сигурност не съществуват
A вие познавате ли хора, които ей така на кафе случайно се изпускат....Ооооо бай дъ уей имам автоимунно ....🤣😂🤣

# 184
Това ми се струва някакъв безсмислен спор, който се опитвате да започнете сама? Да, познавам няколко човека, които сами се наричат аутисти и дори наричат децата си по този начин, без да са диагностицирани и нямам друго обяснение, че го правят просто за да се изкарат на интересни или да търсят внимание. Прочетох те ли поста (преди моят) с лелята психиатър и пациентите на който всъщност отговорих аз? Има такива хора, които спекулират с диагнози и това е факт, това че вие не сте ги срещнали, не означава че не съществуват и не го правят.

# 185
Кой би нарекъл собственото си дете аутист???

# 186
Това, че с диагнози се спекулира как прави самите диагнози смешни!? Да не ти дойде до глава са казали хората, че един смях голям ще падне.

# 187
Кой за Бога е казвал, че тези диагнози са смешни?

# 188
Еми, прочети по нагоре.

# 189
Е цитирай де?

# 190
За съжаление и аз познавам хора, които спекулират с аутистичните диагнози. Особено преди 15-20г., когато аутизмът се свързваше (по някакви неведоми причини) с интровертност и засилени дарби в други области. Сервирали са ми такива твърдения

Отделно, има хора, с нужда да са "специални"/ познавате такива, които и нетърпимост към глутен имат и автоимунно заболяване (на база предпазливо тълкуване от лекар на някакъв показател) и алергии, алергии, алергии...
Хората са склонни да търсят причини и особености, които ги правят такива и онакива, във физически план, без това да е фактически потвърдено и вярно

# 191
Хората търсят обяснение за проблемите си - здравословни, психически и т.н. Лутат се в опит да разберат какво им има. Нямат нужда от подигравките ви.

# 192
Не знам кой им се подиграва, но със сигурност имат нужда да приемат обратна връзка от реалността и да говорят за диагнози, поставяни от специалисти.
Когато се злоупотребява с физ. състояние или заболяване, нормално е да има неудобни въпроси.

Лошото е, че тоя тип "болни" не желаят да са обективни. Онези с Аспергера да не мислите, че са се отказали? Сигурно и до днес го повтарят, заобикаляйки по-директни въпроси за диагнозата.
Моя позната, която твърди, че има глутенова нетолерантност постоянно го изтъква, но колегите ѝ се научиха - казват, че се съобразяват менюта и прочее само ако е medical condition. Тя има само FOX тест, който и казал да избягва тестени храни. Направи и професионалните, но някак си, не сподели с нас резултата.

# 193
С какво ще помогне обратната връзка на тази дама, която твърди, че има глутенова непоносимост, ако след всеки досег с глутен я боли корема.

Хората търсят обяснение за проблемите си - здравословни, психически и т.н. Лутат се в опит да разберат какво им има. Нямат нужда от подигравките ви.
Точно!

# 194
Някои неща чак сега се диагностицират. Например дефицита на внимание при момичетата протича по различен начин от този при момчетата, успяват по-добре да се адаптират с признаците, но това не означава, че не страдат от различността си. Някои жени ги диагностицират чак към 40-те и разбират, защо цял живот са разхвърляни, забравящи, неспособни да довършат започнатото. Някои неща трябва да си сляп да не си ги забележиш, например паник атака. Това не е самодиагностициране, а факт. Бъдете благодарни, че сте здрави, вместо да философствате.

Общи условия

Активация на акаунт