WIZZAIR - 51

• 20 986
  • 388
  •   1
Отговори
# 375
Може би зависи от това колко празно място има в багажното на самолета и/или дали имат достатъчно служители за товарене на багажа на летището. Simple Smile

# 376
Наистина не знам от какво зависи, но в самолета имаше свободни места.
Само във Варна и Лутън съм чекирала такъв багаж и никога не са ми отказвали.

# 377
  • София
Чета, че и София - Торино е с намалена честота спрямо първоначално обявената.

# 378
Да, на мен ми отмениха полета в четвъртък на отиване. Остават само полетите вторник (сутрешен) и събота (вечерен).

# 379
Здравейте! Закупила съм билети за края на декември и се чудя дали да не включа  дпълнително и застраховка "отмяна на полет". Вие правите ли си такава онлайн?

# 380
  • София
Здравейте! Закупила съм билети за края на декември и се чудя дали да не включа  дпълнително и застраховка "отмяна на полет". Вие правите ли си такава онлайн?

Досега не съм.

# 381
Аз не съм правил никога. Но взимам често евтин флекс,  за десетина евро.. дава ми повече опции,  ако си променя плановете.

# 382
  • Русе
Здравейте, моя позната ми купи самолетни билети, защото аз не съм купувала никога. Чекира ме и ми изпрати бордните карти. Обаче не ми е купила чекиран багаж, както се бяхме разбрали. Сега в последния момент няколко часа преди пътуването мога ли сама да си добавя и платя чекиран багаж.
Изтеглих си приложението на Уиз Еър. Отивам на Find Booking и там си виждам бордната карта. Като че ли имам възможност да добавя и платя, но не съм сигурна какво ще се получи. После сама ще ми бъде издадена нова бордна карта с чекиран багаж или нещо друго още ще трябва да направя?
И изобщо мога ли сама да си добавя багаж след като не съм си купила сама билета?

# 383
Щом си влизаш в резервацията значи можеш да правиш всичко. Ако не влизаш, няма да можеш.
Ако много се забавиш, ще трябва на летището.

# 384
  • Русе
Благодаря, колко часа преди полета най-късно мога да добавя багажа? И след като го добавя трябва ли да правя ново чекиране? Ако го направя на летището по-скъпо ли е по принцип?

# 385
Ми май 3 часа преди полета, не съм сигурен. На летището е по-скъпо. Не знам, може би трябва просто да генерирате нова бордна карта, не си спомням вече. Общо взето ако можеш да го направиш в приложението, значи е ок, ако не можеш, значи не може.

# 386
Ми май 3 часа преди полета, не съм сигурен. На летището е по-скъпо. Не знам, може би трябва просто да генерирате нова бордна карта, не си спомням вече. Общо взето ако можеш да го направиш в приложението, значи е ок, ако не можеш, значи не може.
Точно така е...до 3 часа преди полета....когато си купите багажа,той автоматично ще се добави в бордната карта,само трябва да я отворите отново...не трябва да се чекирате отново.
Благодаря, колко часа преди полета най-късно мога да добавя багажа? И след като го добавя трябва ли да правя ново чекиране? Ако го направя на летището по-скъпо ли е по принцип?

# 387
20% намаление на избрани полети днес и утре... Важи за периода 21 окт- 26 март

# 388
Аз чакам хелоуинското намаление. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт