Сицилия - 6

• 4 815
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
15-20 градуса през деня. Затворени са само плажовете Bowtie

# 61
Момичета, които сте били в Сицилия през август, как се понася жегата? По-скоро като на Крит ли е или по-топло и задушно? Ако някой е бил през август в Сицилия, ще съм много благодарна за реални впечатления – къде е най-добре да се позиционираме за 10 дни за морска почивка (повече плаж и по-малко забележителности)🙏

# 62
  • София
Сицилия през август държи ( или поне доскоро държеше ) абсолютния температурен рекорд за Европа - 48.8С.
На юг плажовете са по-големи и дълги доколкото може да се направи някакво относително обобщение.

# 63
Тази година времето беше както в България 30-32 градуса. А  през първия ден от моята почивка бях с дебела жилетка.

# 64
Мисля че нормата лятото е до 35-38 градуса. (Не че е малко, де). Екстремни температури винаги може да има за по няколко дни.

# 65
Бях през юли. Жега е,  но влагата е по-гадното нещо. Излизаш на улицата и вече си мокър. Но си заслужаваше.На брега , край морето си е супер.

# 66
  • София
Много е относително с времето. Ето сега бяхмя със сестра ми, на нея и беше студено, аз бях по тениска. Единствено вечер духаше на крайбрежната, но пак беше приятно.Това за Сиракуза- Ортиджа. Много ми хареса коледната украса, различна от нашата, витрините също красиви, хората също бяха много красиви( мъжката част заглеждах повечко). Хареса ми бягство на топличко преди Коледа.

# 67
Здравейте и честита  Коледа! Искам да ви попитам има ли дневни или няколко дневни карти за пътуване в Катания, които да стават и за метрото и за автобусите. Има ли на доста места в града възможност са се купят.

# 68
4,10 евро е дневна карта, но не знам дали включва метрото.

Общи условия

Активация на акаунт