Сицилия - 6

• 3 712
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви,дано да успеем да два пълни дни да видим Ното-Сиракуза и един ден Таормина,пък Катания набързо...😒

# 31
  • София
Таормина е доста туристическа. Посетих я веднъж, за протокола. Едва ли бих се върнал, освен ако има допълнителни, неналични към момента, причини за това.
Ако имам свободен ден в Катания, бих отишъл в по-традиционно и автентично градче, където се усеща духа и се сливаш с местните. Примерно - Рандацо.

# 32
Благодаря ви за коментара,точно затова се чудя как да използваме максимално тези два пълни дни-пристигаме късно през нощта в четвъртък и тръгваме рано сутринта в неделя,затова петък и събота искам да посетим места,които си заслужават като за първо посещение....

# 33
  • София
RebelHeart, a ако имаш еден свободен ден през декември,но от Сиракуза, кое ще е местенцето? Била съм в Ното, чудех се за Модика,но са  3 часа път с транспот.

# 34
  • София
RebelHeart, a ако имаш еден свободен ден през декември,но от Сиракуза, кое ще е местенцето? Била съм в Ното, чудех се за Модика,но са  3 часа път с транспот.
Нямам много опит там - посещавал съм само Ното и Модика. И двете са ми от тези които съм искал да видя веднъж и си е заслужавало и ми е било интересно, но едва ли бих се върнал.
Общественият транспорт изобщо в Южна Италия може да е проблем.

# 35
Час и 40 минути е с влак до Модика. В момента има някакви заместващи автобуси, по някаква причина, които добавят още един час.

# 36
Здравейте,моля за съдействие.Кацаме в Катания този четвъртък към 00:35ч-как да се придвижим до този адрес,ако е с такси ,моля да споделите коя фирма да търсим

# 37
  • На плажа
Последния автобус е в 00:30 затова остава вариант такси.
При моята резервация през Букинг,ми предоставиха безплатно такси.
Всичко беше наред,на летището ни чакаше едно младо момче с таблет,на който беше изписано моето име.
Фирмата е тази-https://www.seabus.it/services/

# 38
На нас от мястото за настаняване са предложили да ни вземат срещу 40евро (4 възр+1дете) и не мога да преценя какво да направим през ноща,ако няма автобус по това време,явно ще трябва да се съгласим.

# 39
  • На плажа
Проверете колко ще струва на друго място.Много ми се вижда 40евро.Колко човека сте?

# 40
На нас ни предложиха да ни вземат през деня, 2 човека за 30 евро.
Във вашия случай 40 ми се вижда ОК.

# 41
Благодаря,поне да знам как вървят тарифите за превоз.

# 42
Ползвах трансфер. За четирима възрастни и две деца беше 45 евро. Ако искате, пишете ми на лични, ще потърся номера. Контактувахме през уотс ап

# 43
Благодаря,още един въпрос,на кой сайт гледате прогнозат за там?

# 44
https://www.meteo.it/meteo/catania-87015 може на този да се гледа прогноза

Общи условия

Активация на акаунт