Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 123
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аз не съм жена. Мисля и занапред.

Знам, че тук жените трябва да могат всичко и да имат право на всичко, но в реалния свят е друго.
А какво стана с простите ти и достатъчни критерии жената да е секси и страстна?
Май не са толкова прости колкото се опитваш да ги изкараш?

Прости са, но капризите ги заличават.

# 166
А защо изобщо бойлерът се спира?

Единственото обяснение, което може да предизвика описаната ситуация, е, че бойлерът се включва само нощем, на нощната тарифа, сутрин се изключва и... за каквото стигне водата.
А всички знаем, че на една жена един бойлер трудно ще ѝ стигне и то само ако от малка е свикнала да се къпе светкавично. А ако е измила и някоя и друга чиния... Отиде топлата вода на кино. И стисльото е принуден да се къпе със студена вода.
Драма, откъдето и да я погледнеш.

# 167
Събирай пари за робот. Там капризи няма.

# 168
Телесила, не знам какво повече да кажа, сещам се само за израза she wouldn't know irony even if it hits her in the face
Иронични коментари за себе си ли правиш сега?

Определено не знаеш какво да кажеш.

Tanya Valcheva, понякога това живеене заедно просто не се получава. Защото като имам гости за ден-два, се нагласявам към всичките им специфични привички и изисквания, защото са ми за кратко на гости. Но в дългосрочен план няма как само гостът да определя правилата.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 13:22 от Telesilla

# 169
  • Обран бостан ;)
Събирай пари за робот. Там капризи няма.

Благодаря за загрижеността, но няма нужда.

Уверявам те, че има жени, които имат повече положителни качества, отколкото капризи.
Скрит текст:

Къде мислиш бях от четвъртък до неделя.
Wink

# 170
Аз не знам, ако и деца се появят в картинката, тоз бойлер за кого по-напред ще е!
Знам, знам ... Прекалено далеч отидох.

# 171
Аз не знам, ако и деца се появят в картинката, тоз бойлер за кого по-напред ще е!
Знам, знам ... Прекалено далеч отидох.
Естествено за нея.

Нали се е заявила, че с това компромиси не прави. Няма я някакви деца да ѝ пречат.

# 172
  • София
Хора, аз съм се къпала 1 час и 40 минути!
Съвсем сериозно.
Вляза ли в банята мога да откарам... обаче съм на ТЕЦ.
Ако съм на бойлер и уважавам половинката си би следвало да си намаля висенето под водата. Защото, както мога да се къпя над час, така съм се къпала точно за 4 минути. А не ми се вярва бойлерът на Бънди да е бил малък и да се източва за 7мин. А и както каза той разговарял е, обсъждал е -  нула внимание. След това е поставил условие, след което като не се спазвало е приключил. И няма значение дали е топла вода, след като партньорът ми демонстрира неуважение към мен (няма никакво значение конкретната тема) и аз ще приключа

# 173
По-бърз бойлер нямаше ли? Grinning

Аз още не съм видяла дом, в който всички да са щастливи с бойлер, все има някой ощетен. Grinning

# 174
Хора, аз съм се къпала 1 час и 40 минути!
Anguished Не те ли свестяваха след това?
Завиждам на жените с толкова свободно време.

А по казуса на Бънди - неприятно е възрастен човек да се държи като дете, но се съгласявам с писалите преди мен, че един бойлер само не е камъчето, обърнало колата, освен, ако не е последното.

# 175
  • Обран бостан ;)
По-бърз бойлер нямаше ли? Grinning

Аз още не съм видяла дом, в който всички да са щастливи с бойлер, все има някой ощетен. Grinning

Има проточни. Загряват водата за секунди. Wink

Ако някой от бранша чете темата - може да измисли нов рекламен слоган.

Примерно:

Семейно щастие = проточен бойлер + липса на воден режим. Laughing

Купете си нашите бойлери , осигуряващи семейно щастие на много мръсни жени. Trollface 

Не знам защо четете толкова избирателно. Ако нещата са така в началото, няма да станат по-добре.

# 176
  • Далечният изток
Тая жена все пак имаше ли някакви положителни качества или?

# 177
Тази тема се превърна в "Размишления за един бойлер" Smiley

П.С. Мога да препоръчам марка, но да не изглежда като реклама... Satisfied

# 178
Аз не съм жена. Мисля и занапред.

Знам, че тук жените трябва да могат всичко и да имат право на всичко, но в реалния свят е друго.
А какво стана с простите ти и достатъчни критерии жената да е секси и страстна?
Май не са толкова прости колкото се опитваш да ги изкараш?

Била е, ама не достатъчно 😸

# 179
Ама някои жени май наистина си мислят, че като са красиви, сексапилни и страстни, вече всички лигавщини са им позволени.

А и идея си нямат и те колко бързо омръзват.

Общи условия

Активация на акаунт