Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 106
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Обран бостан ;)
Или да ме чака да се къпем заедно. Sunglasses

Интересно (1)дали жената е намерила мъж с по-голям бойлер и (2)бънди дали е намерил жена, която се къпе по-бързо или по-рано, за да има и за него?

(1) - не е мой проблем.
(2) - не е ваш.

# 196
  • Далечният изток
Бас ловя, че това не си ѝ го казал - не бързай да влизаш в банята, изчакай ме да се изкъпем заедно... Сигурна съм.

# 197
Много добре са направили, че са се разделили. Щом един бойлер е обърнал колата, представям си пък ако се бяха сблъскали с някакъв сериозен проблем...

# 198
  • София
Между другото, съм забелязала, че мъжете обикновено изтъкват някаква супер дреболия за прекратяване на връзката, докато всъщност на дъното има някой "слон". Примерно едно време имах едно гадже, живееше с майка си, виждахме се през деня, живееше малко извън София - доста компромисно положение. Един път ни спряха полицаи и аз просто се държах учтиво с тях. По някое време имахме уговорка да се изнесем под наем, но той се отказа. Та, след като приключихме, той изтъкваше, че тъй като съм била учтива с полицая, не можел да ми има доверие и затова прекратил връзката. 🤣

# 199
  • Обран бостан ;)
Много добре са направили, че са се разделили. Щом един бойлер е обърнал колата, представям си пък ако се бяха сблъскали с някакъв сериозен проблем...

Впрочем да - трябваше да го махна съвсем и да се къпем в корито, с топла вода от цинкова кофа, нагрята с бързовар.
Как не съм се сетил, тююююю. Trollface

# 200
  • София
Мъжът ми се къпе доста дълго... От темата разбирам, че явно е признак на сериозно неуважение и май ще го махам Thinking

ПП: Разбирам хипотезата, че ситуацията опира да отношение, ама наистина Бънди изглежда дребнав в случая, тъй като казусът има достатъчно практични решения, които не изискват нито жената да си съкрати къпането, нито той да мръзне неумит.

# 201
Какво нещо, хора минават през болести, проблемни деца, възрастни родители, но не - бойлера бил не по-малко уважителна причина за раздяла.
Чак и цинкови кофи се извадиха като аргумент

Бънди Бойлера - добро име, ако бяхме в Дивия Запад, носи едно такова усещане за успех, подвизи и богатства.

# 202
  • Обран бостан ;)
Мъжът ми се къпе доста дълго... От темата разбирам, че явно е признак на сериозно неуважение и май ще го махам Thinking

ПП: Разбирам хипотезата, че ситуацията опира да отношение, ама наистина Бънди изглежда дребнав в случая, тъй като казусът има достатъчно практични решения, които не изискват нито жената да си съкрати къпането, нито той да мръзне неумит.

Сещам се за още едно - можех да спра да се къпя и момата сама щеще да си тръгне след няколко седмици. Trollface

Бънди Бойлера - добро име, ако бяхме в Дивия Запад, носи едно такова усещане за успех, подвизи и богатства.

Инициалите ББ навсякъде носят успех и богатство. Trollface

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 10:31 от Al_Bundy

# 203
Впрочем да - трябваше да го махна съвсем и да се къпем в корито, с топла вода от цинкова кофа, нагрята с бързовар.

Защо се правиш на по-глупав, отколкото си? Много добре разбираш какво искам да кажа, но нещо не ти отърва май...

# 204
Оф, радвам се, че едно време съм решила проблема на родителите си - аз източвах бойлера и е нямало нужда те да се разделят. Някои биха го нарекли егоизъм, но мисля, че съм бликала от емпатия. Grinning

# 205
Изкриви се казуса.
Аз разбрах, че той е имал проблем не с къпането ѝ изобщо, а с източването на бойлера точно преди той да се прибере от работа.
Ами, тъпичко си е - да. Винаги едно и също.
Лично аз тази щях да я навикам първо след като съм дала примерно толеранс да се "усети" с леки вметки или обръщане на внимание.
Ако продължава все така – за какво ти е такъв дебелокож екземпляр.
С мъж бих направила същото.

# 206
Абе как ще оставиш някого, когото обичаш заради един бойлер. 😂 Следващия ще е заради чорапи, чиния, пастата за зъби. Това са толкова дребни неща... не може ако този човек ти е опора, обичате се и т.н. бойлерът да будни каруцата.

# 207
Не е бил толкоз обичан човека очевидно.
Ако беше така и госпожата щеше да се съобразява.
Това е бил повод само, за мен причината/причините са били комплексни.

# 208
  • Обран бостан ;)

Защо се правиш на по-глупав, отколкото си? Много добре разбираш какво искам да кажа, но нещо не ти отърва май...

А на теб, а и на останалите, хич не ви отърва, че мъж може да зареже жена, коато не се съобразява с него.

Или егоизма е отрицателно качество, само ако егоистът е мъж. Wink

# 209
  • София
Ако ще ме зарязва за такива неща, колкото по-бързо, толкова по-добре Laughing

Общи условия

Активация на акаунт