Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 18 092
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Чак пък саботаж. Все едно не сте срещали хора, които нямат способността да мислят за някой друг, освен за себе си.

Според мен случката на Бънди е от преди доста години, когато хората пестяха, защото бяха бедни. Пестеше се от ток, вода, храна, абе от всичко. Казано с други думи, хората се простираха според чергата си, а тя основно беше къса. Сега отвсякъде ти предлагат да ти удължат чергата -  къде с бързи кредити, къде с бавни, което също не е само хубаво.

# 226
Не знаем кога и по-важното, къде се развива случката. Но да, ясно е че другаде е проблемът.

# 227
  • Обран бостан ;)
Годината беше 2009. Чак беден не бях.
Покривах си сметките без проблем, но за тукашните стандарти - направо си бях просяк. Wink
Толкова по казуса.

# 228
  • Пловдив
Покривах си сметките без проблем, но за тукашните стандарти - направо си бях просяк. Wink
Толкова по казуса.

Имаш ли някоя перверзна история с миксер:flushed:FlushedFlushed

# 229
Компромисите зависят и от възрастта.
Като бях студентка, бях склонна на много по-големи компромиси, неудобство, съобразяване.
Сега си ми е толкова дзен бита и така добре съм си го нагласила, че не виждам как бих понасяла някого (знам, не бих), който да е с тотално различен начин на живот, нагласи и характер от мен.

# 230
Толкова по казуса.

Имаш ли някоя перверзна история с миксер:flushed:FlushedFlushed
Ха-ха, харесва ми посоката, на която накланяш, Сънчо. Давай да чуем някоя от твоите истории Simple Smile))

# 231
Толкова по казуса.

Помниш я и след 16 години, хубава е била значи, извън умствения капацитет.

# 232
Самия факт, че търсите проблема само в мен, обяснява нерадостната ситуация в която се намират много от вас.

Може ли тук по-подробно? Кои са тези „вас“ и каква е „нерадостната ситуация“, в която се намират? Laughing

# 233
  • Обран бостан ;)
Самия факт, че търсите проблема само в мен, обяснява нерадостната ситуация в която се намират много от вас.

Може ли тук по-подробно? Кои са тези „вас“ и каква е „нерадостната ситуация“, в която се намират? Laughing

Не, не може.  Trollface

Толкова по казуса.

Помниш я и след 16 години, хубава е била значи, извън умствения капацитет.

Обица ми е на ухото. Ако забравя, току съм направил същата грешка. Wink

# 234
Ох, началното училище, голямото междучасие.

# 235
Да не пропускаме факта и че тая жена, като са и казали "Хабиш ми топлата вода и не мога да се изкъпя. Да се разделим" - и тя си е тръгнала. Не се спомена да е искала да проговорят график, нещо, да и е било мъчно после...

Отървала се е, дето се вика

Но пък после с тоя бойлер у историята ке влезем

# 236
Че какво ги е вързало един за друг - брак ли, деца ли? Както е дошла, така си е и отишла. По същата логика, може и друг зловреден навик да се окаже изстрелващ механизъм, когато хората просто са се събрали, без обети “докато смъртта ни раздели”.
Сякаш дамите се припознаха ли, какво стана, че така трудно се приема ситуацията с бойлера….😋

# 237
  • Далечният изток
Аааа 2009-та, добре. Покривал си без проблем 20 лв за ток... с пестенето може и към 15 да си ги докарвал.

# 238
  • Обран бостан ;)
Ох, началното училище, голямото междучасие.

Не съм от тях Как' Сийке. Wink

Скрит текст:
Че какво ги е вързало един за друг - брак ли, деца ли? Както е дошла, така си е и отишла. По същата логика, може и друг зловреден навик да се окаже изстрелващ механизъм, когато хората просто са се събрали, без обети “докато смъртта ни раздели”.
Сякаш дамите се припознаха ли, какво стана, че така трудно се приема ситуацията с бойлера….😋

И на мен ми мина през ума. Trollface

# 239
Да каже Бънди, като ходи на гости на жена, с която имат връзка, помага ли активно на домакинята или чака да му ходят след ГЗ и после само се хвали какво са гощавали, как са го обгрижвали?
И да каже за въпросната несъобразителна жена, освен топла вода, очаквал ли е тя да се грижи и за топлата манджа, почистването на дома му и пълния набор слугинаж?
Какво е дал той освен покрив, което нарича емпатия? Joy
Като обява във вестник трета възраст са му разказите - Давам покрив, срещу гледане.

Двойния му стандарт в изказванията дразни, не толкова, че се е разделил с някоя си жена преди сто години, поради несъвместимост на характери.

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 16:26 от anonymiss

Общи условия

Активация на акаунт