Компромисите в една връзка - здравословни ли са и до каква степен ?

• 17 914
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Идеал за връзка нямам. А и не мислите ли, че от различните хора и връзки очакваме май различни неща?

# 646
  • София
Идеал за мъж (съответно жена при мъжете) имах предвид. Според мен идеалите са напрактика непостижими, но не намирам за компромис това да харесваш руси мъже например, а мъжът ти да е тъмнокос. Идеалът включва хиляди неща, които трудно се намират заедно в комбинация, но не е и нужно. Доста от тях не влияят негативно на качеството на връзката.

# 647
Идеал за мъж/ жена- звучи като въпрос от лексикон Satisfied

# 648
Ама аз и там идеал нямам никакъв. Съвсем честно.

Дали ще е рус, рижав, с кестенява коса, черна - ами не ми е от значение, ама изобщо например.

LordOzzy, и на мен това с идеала ми е детско и наивно.

# 649
Нямам идеали за мъже и жени.
Когато се зарека, че не харесвам мъже със сини очи, точно тогава се появи някой такъв дето въпреки сините си очи вземе, че ми хареса.
//
Командировки, пътувания не ми пречат. Но зависи от човека. Не съм фен на отношения дупе и гащи, нон стоп заедно, но и не одобрявам чести отсъствия на партньора.

# 650
  • София
Хмм... Според мен много хора имат някаква "програма максимум" в главите си. Иначе и аз съм на мнение, че зрелите хора не се придържат към нея и с времето тя избледнява все повече. Обикновено нереализираните във връзките продължават да я цитират, и то като оправдание, че още са сами, понеже никой не я изпълнява. Затова и за мен истинските компромиси са с фундаментите. В другите случаи е смешно да се говори за такива.

# 651

Когато се зарека, че не харесвам мъже със сини очи, точно тогава се появи някой такъв дето въпреки сините си очи вземе, че ми хареса.

..и рус Laughing
Много бозави ми се виждаха , но Вселената ми натри носа с ММ Sweat Smile

# 652
Програма максимум - един милиард в банката Sunglasses Евро да кажем, че скоро няма да има левове.

Ако вземем се хванем с някой, който има два милиарда, ще се брои вече за компромис във връзката. Сериозен.

# 653
  • София
Аз имам наум определени черти във външността, които харесвам и търся. Но не са общоприетите критерии за красота.

# 654
Хмм... Според мен много хора имат някаква "програма максимум" в главите си.
Аз по-скоро виждам масово обратното - ниски летви. Но това е много относително, защото всеки си решава с какво му е комфортно и какво му харесва.
Затова и за мен истинските компромиси са с фундаментите. В другите случаи е смешно да се говори за такива.
Не мисля, че тука се говори за компромиси за руса или рижава коса. Въпреки че при някои хора си е естествено харесване на определен типаж. И няма нищо лошо в това. Въпрос на вкус - става автоматично.
За някои хора е фундамент дали човекът до тях ще прекарва много или малко (физическо) време с тях. И то си е резонно.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 11:44 от Linda*kiss

# 655
По-важно ми е излъчването и енергийно как усещам мъжа.
Понякога грозновати на външност мъже (според общоприетите стандарти за красота) имат неустоим чар и харизма, които привличат много повече от плочки с въздух между ушите.

# 656

За някои хора е фундамент дали човекът до тях ще прекарва много или малко (физическо) време с тях. И то си е резонно.
Мисля, че пак зависи от житейският момент.
Но, аз принципно, говоря за дългите връзки.
В един начален момент на връзката- естествено искаш, да си физически много близък, после ако дойдат децата- имаш нужда от физическото присъствие- за помощ и подрепа, дори .
По-късно , може да се варира повече- според индивидуалните нужди и натюрела на човек.

# 657
Сексапил - критерий номер едно. И никакви компромиси там. След това идва оправдаване на очакванията от сексапила. И там никакви компромиси. Та така.

# 658
Добрата външност при един мъж не върви задълже с въздух между ушите.
Комбото умен мъж, харизматичен и със секси тяло е топ. Била съм с вариантите на така-онака и комбо. Ами, само умът и хубавата му душа не ми стига. Комбото за мен. Компромис с външността не бих направила. Да не се заричам, де. JoyJoy

# 659
В този ред на мисли- всичко бих извадила от комбото, освен характера.
Тежък характер си имам аз, не ми трябва такъв партньор.

Общи условия

Активация на акаунт