Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 48

• 40 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Блек Мирър точно затова не го гледах, защото всеки епизод е сам за себе си. Отдавна не ми допадат такъв тип сериали.
От новите неща загледах модерният Мегре, допадна ми първата серия, ще продължа да гледам и се надявам по бързо да превеждат епизодите

# 706
Блек мирър след първия епизод ме отказа тотално.

Чудя се какво да захващам, някаква фантастика ми се гледа....

# 707
  • София
Изгледах финала на сезон 4 на The Morning Show - много силна игра на всички замесени - Дженифър Анистън, Джеръми Айрънс, Марион Котиярд и , разбира се,...ненадминат Били Крудъп...заслужава Еми отвсякъде!Самият сезон не беше особено силен, но финалът...си заслужава!

# 708
  • UK
Аз мисля да почна от началото The morning show, първия сезон съвсем съм го забравила.
 Изгледах 3ти и 4ти епизод на IT, много гадости обаче ми харесва. ММ не знаеше какво гледам и след няколко минути ме пита "Ама ти какво гледаш, малко като Stranger Things  са го направили."
 Започнах също и Plur1bus, интересен е за гледане, искам да видя как ще се развият нещата.

# 709
  • Berlin
Някъде трябва да сложим с огромни червени букви “Не започвайте Black Mirror от първата серия!”.😂 Май доста често сме го казвали, когато някой се е чудил за сериала.

Oще седмица и започва последният сезон на Stranger Things!

# 710
  • UK
Нямам търпение вече, казала съм у дома в сряда да не ме търсят. Май два епизода ще пуснат на веднъж в сряда.
 И аз съм пробвала Black mirror,  явно не е било в подходящ период от живота ми. Все някога ще го изгледам де. ММ реши да си го пусне докато лежа почти месец в болница, без да мърда от леглото. Каза, че не е било подходящото време за сериала, май и той само десетина минути изгледал. Обаче извъртя почти всички серии на др. Хаус, каза че сестрите доста са го коментирали, че е абсолютна измислица

# 711
Някъде трябва да сложим с огромни червени букви “Не започвайте Black Mirror от първата серия!”.😂 Май доста често сме го казвали, когато някой се е чудил за сериала.

Хаха, може би да.....мен ме отказа тотално.

It ми харесва засега. Песента в началото специално за сериала ли е написана, ако някой знае?

# 712
А някой да знае какво стана с онзи израелският сериал, Предател, излъчваха го по БНТ, гледах до осми епизод, но после го спряха, а определено още не беше свършил. Или всъщност осми беше последният епизод?

Ами те в момента го излъчват. 🤔 Аз съм гледала 4 епизода, мисля, че има и 5-и излязъл. Не знаех, че са само 8.

# 713
Мнение за Трите тела / 3 Body Problem ?

# 714
Мнение за Трите тела / 3 Body Problem ?

Интересен е, ако харесваш фантастика. Трябва да излезе продължението, беше одобрен отдавна ...
Малко не е точно дефиниран проблема за трите тела (научно), но това не пречи

# 715
Фантастика ми се гледа, ще го видя... Само един сезон  ли е?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 14:58 от Soul Free

# 716
Аз след като го изгледах все се каня да прочета книгата, ама с тия китайски имена не мога да запомня кой кой беше, пък и малко ме мързи, след като вече съм го гледал. Във филма са по-малко китайците.

ПП един сезон е, ама ще има продължение. По книгата са стигнали до средата.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 15:03 от neuromancer

# 717
Реално има 2 сериала - китайски и западен. И двата ще има следващи сезони, но кога ще ги гледаме не се знае.

Модерният Мегре ми хареса, изгледах 1 преведена серия.

# 718
Аз започнах отново Историята на Мин Лан, защото повечето епизоди на Буда нямат субтитри за сега. Радвам се, че го гледам пак, защото ми е интересно и първия път съм пропуснала много детайли.

Излязъл е новият епизод на Убийство в малък град, но днес и вчера бях много заета и нямах време да го гледам.

Освен това съм си приготвила сай-фай аниме от 24 серии за Граф Монте Кристо, но и за него в момента нямам време, а и ме е страх, че ще бъде зле, въпреки добрите ревюта. Нито една адаптация на Граф Монте Кристо не ми харесва (особено миналогодишните). Нещо не вярвам, че тази ще е различна.

Разглеждам корейски сериали и виждам, че Doctor Cha е много успешен. Зачудих се, защо ми прилича на Бахар, а после видях в Гугъл, че Бахар е турски римейк на този сериал - доста бързо стана тъп, обаче. Предполагам, че корейският няма такъв проблем...

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 19:16 от pppqqq

# 719
Изгледах втория и последен сезон на японския сериал “Канибал”/Gannibal, и за пореден път се убеждавам, че японците са ненадминати в хорър и психо-трилърите. Много мрачен, много кръв, много насилие, но не така, както го правят американците. Историята беше развита докрай, всичко беше обяснено, нямаше дупки в сценария, нямаше клифхенгъри, нито нереалистичен хепи ендинг. Доброто надделя над злото, справедливостта възтържествува, но случилото се остави своя отпечатък върху героите. Прекрасна актьорска игра от абсолютно всички и прекрасна кинематография. Горещо препоръчвам и двата сезона за любителите на жанра, като предупреждавам, че особено вторият сезон не е за хора със слаби нерви и стомаси.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 00:57 от Reddish Brown

Общи условия

Активация на акаунт