Модни консултации - 79

• 28 421
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
На практика Karl Lagerfeld е американска марка, която излиза 2015 година.
Ми не е така, още
през 1984г излиза със своя марка.

# 271
  • София
Е как! Всичкото роми са с Karl и Versace Simple Smile Супер жалко, защото беше наистина добър дизайнер, но за жалост, след смъртта му буквално се изгавриха и с марката, и с логото.. Като се почна в началото с всичко, брандирано с лика на котката му, та до днешните кичозни и нискокачествени дрехи, обувки и аксесоари. Чак ме е яд!

# 272
Е как! Всичкото роми са с Karl и Versace Simple Smile Супер жалко, защото беше наистина добър дизайнер, но за жалост, след смъртта му буквално се изгавриха и с марката, и с логото.. Като се почна в началото с всичко, брандирано с лика на котката му, та до днешните кичозни и нискокачествени дрехи, обувки и аксесоари. Чак ме е яд!
Е аз ще дам 400 лева ромите плащат за реплики.... смисъл..... кожата на обувката ,удобството ,че е лека има много неща

# 273
  • София
Аз никога не бих дала 400 лв за тях Simple Smile

# 274
И от мен глас против Карл. Качеството изобщо не е това, което е било с Карл едно време. На мен ми допада доста моделът, по-модерен този сезон- това, което показват за втори път MiuMiu, Luis Vuitton (със sneakerina, супер удобна обувка); по-ниски, леки и лесни за комбинация. Съпоставимо качество може би имат Ralf Lauren на по-адекватна за него цена, и актуалния модел: https://www.ralphlauren.it/it/sneaker-bedford-in-camoscio-361685 … Of8UaAuf9EALw_wcB

# 275
Категорично против Карл.

# 276
Е не утъпквайте така името на човека де 😃

# 277
Тоска са леко уголемени по мои наблюдения.Много са хубави. И аз бих сложила допълнителна стелка.
Аз си взех бели пролетта, нося 38, но ми опираше палецът, та взех 39. Една идея са ми широки.

# 278
  • София
На практика Karl Lagerfeld е американска марка, която излиза 2015 година.
Ми не е така, още
през 1984г излиза със своя марка.
За да го напиша това, проучих въпроса. Карл Ларегфелд създава собствена марка през 1984. В интернет може да се намерят винтидж колекции от 90те, от които всяка дреха си струва.
Някой е продал марката на  G III  /вижте кои са/ през 2022, след смъртта му през 2019. От тогава насам се започва с котенцата, анцузите, маратонките и прочие. Самият Карл е мразел спортното облекло.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:32 от Rockstar

# 279
  • София
Ами те повечето дизайнерски брандове отдавна са купени от корпорации, инвестиционни фондове и т. н. Отдавна не са нито бутикови, нито ексклузивни, дизайнерът в повечето случаи не е между живите и само името остава.

# 280

Скрит текст:
Основана през 1984 г., модната къща Karl Lagerfeld отразява емблематичната визия и дизайнерска естетика на своя основател, съчетани със съвременен и устремен към бъдещето дух. Отличителният стил на марката комбинира парижка класика с рок-шик излъчване и елегантно скроени силуети с цялостна лайфстайл колекция от облекло, аксесоари и обувки, както и лицензирани категории като парфюми, мъжка и детска мода, продукти за дома и брандирани преживявания чрез партньорски управлявани луксозни хотели и резиденции.

През 2022 г. G-III придобива оставащите дялове в модната марка Karl Lagerfeld, след като още през 2015 г. е стартирала марката Karl Lagerfeld Paris в Северна Америка. Пълното придобиване на глобалния бранд Karl Lagerfeld разширява бизнеса и присъствието на G-III в Европа, като същевременно добавя нов международен опит.   

# 281
Аз също не харесвам телущите модели на Карл, но стари колекции има хубави.
Има документален сериал за него в Дисни+. Описват и враждата му с YSL. Приятен е за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт