Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 26 698
  • 560
  •   2
Отговори
# 300
atom3,  eдна актуализация на данъчните оценки и сме готови Simple Smile  Скоро си взех пазарна оценка на имот, който купих 2022 за 40% от сумата, на която е оценен в момента. По-ниска цена просто нямаше как да даде оценителя, въпреки че знае, че трябва да е максимално ниска за целта, за която ни е нужна.
За район Приморски на 5км по въздух от морето цената на м2 за покупка от общината е 80-100лв/м2, което си е направо пазарната цена в момента и то на УПИ, а общината иска толкова за разваляне на съсобственост в ПИ

# 301
А и се надявам, че когато на българина започне да му се бърка по-надълбоко в джоба, ще развие по-сериозна чувствителност към корупцията и как точно се харчат парите му.
Скептична съм.
И сега сме наясно, че пари се крадат (справка настоящото фиаско с кмета), такса смет вече се вдигна а града тъне в мръсотия и боклук. Чувствителност се изразява в социалните мрежи.

# 302
От няколко дни се върти реклама на това. Къде му е локацията знае ли някой ?
Скрит текст:

# 303
  • 🌊
От няколко дни се върти реклама на това. Къде му е локацията знае ли някой ?
Скрит текст:
"Горичката" между Декатлон и Делта Планет от това, което ми казаха

# 304
То там каква пък чак такава горичка да има ?
Единственото "зелено" е градината там.

# 305
Flushed че то първата "горичка" от Декатлон към Делта мол е баш дерето, втората "горичка" е една тясна ивица разделяща булеварда и локалното. А кой му е строителя на това чудо на горската природа?

# 306
Има горичка над Елитис. Горичка силно казано.

Скоро и поделението ще бутнат...

# 307
Направо съм шокирана Unamused , къде има тука горичка?

Скрит текст:

# 308
Направо съм шокирана Unamused , къде има тука горичка?

Скрит текст:
Eхе, колко зеленинка има.
даже и за Делта и Епсилон има място.

# 309
Тази горичка е детска градина и от дясно.
А от ляво е МВР академията..

# 310
Тази горичка е детска градина и от дясно.
А от ляво е МВР академията..
Идеални за отчуждаване парцели. Trollface

# 311
  • 🌊
Сега горичка наистина беше прекалено, но пък и рендерите им все едно са в поляна в джунглата
https://kres-invest.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0% … D0%BB%D1%84%D0%B0

# 312
  • Варна
На едното изображение се вижда весело как е залепено това за едната страна до булеварда, което не ми се връзва с "Жилищата са създадени, за да осигурят уют", поредната колака за робите дето си мислят, че живеят...

# 313
Таксата лесно ще се вдигне, ама като сметосъбирането се управлява от Вълка и подобни ..... Който изпадна в немилост само поради близостта си до Доган. Трябва разбира се актуализация на данъците, но и запушване на пробойните. Изобщо нещата към момента са от зле към по-зле.

# 314
Таксата лесно ще се вдигне, ама като сметосъбирането се управлява от Вълка и подобни ..... Който изпадна в немилост само поради близостта си до Доган. Трябва разбира се актуализация на данъците, но и запушване на пробойните. Изобщо нещата към момента са от зле към по-зле.
Бизнеса с боклука в цял свят се държи от мафиоти и връзкари. И се крадва, нормално е. Обаче на запад мизерии и мръсотия както при нас не съм видяла. Айде в Наполи може би е мръсно и в няколко други европейски градове в дадени райони.
Варна толкова мръсна не е била и при Кирил Йорданов. Трябва и някакъв ред с бездомните животни.

Общи условия

Активация на акаунт