Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 25 647
  • 537
  •   2
Отговори
# 330
Много спамите вече в темата. Последното полезно мнение беше за комплекса до Делта Планет мол, благодарности за автора му. Моля спрете с общите приказки, ако може си направете отделна тема.

# 331
От няколко дни се върти реклама на това. Къде му е локацията знае ли някой ?
Скрит текст:
"Горичката" между Декатлон и Делта Планет от това, което ми казаха

Кой е строителят?

# 332
Скрит текст:
"Горичката" между Декатлон и Делта Планет от това, което ми казаха

Кой е строителят?
Крес Инвест 2007

# 333
Че какво му е на моето мнение за Австрал Тауърс и изчезналите пари? Баш си е по темата и за да не се повтарям от вчера има друг строител, анексирал договорите си с 400 евро/м2 ,

# 334
  • Варна
Кой?

# 335
# 336
# 337
  • Варна
С тия кутийки в Победа винаги са ми се стрували измекяри...да изцедят максимума.

# 338
  • Варна
Темата много замря, няма ли новини, инвестиционен ентусиазъм, страх, паника, страст, желание, сласт и най-вече потенциал и безбрежни перспективи в 5 милионното море от висок интелект и осъзнатост?

# 339
  • 🌊
Ние ще търсим от лятото. Като чуя потенциал се изприщвам, особено като ми го заявят за 10кв килер за 200 хиляди.
Слепи сме за потенциала на такива невероятни пространства, но пък с радост ще огледаме многостаен старо строителство.

# 340
Продадохме за месец 20-годишен имот със задоволително качество на строителството, на първи жилищен етаж, над ганг, в бъдеща зелена зона с гараж, с доста компромиси и забележки. Цена - малко под 3000 евро на кв.м.. Мислех, че поне година ще се влачим, купувачите поискаха съвсем скромно и разумно намаление на първоначалната цена.  Аз лично никога нямаше да броя толкова пари за такова жилище, но ето че за всеки влак си има пътници Simple Smile.

# 341
Последно гледах във фейсбук един до руското за тотален ремонт на 275хил и повече, не си спомням вече. То, като се палто комисионна и нотариус отива на 300 и после поне 50хил за ремонта (в най минималния случай). Към 350хил евра за Варна ми се струва малко прекалено, но като има хора да купуват. Тя държавата отива на фалит, пък цените космически

# 342
Последно гледах във фейсбук един до руското за тотален ремонт на 275хил и повече, не си спомням вече. То, като се палто комисионна и нотариус отива на 300 и после поне 50хил за ремонта (в най минималния случай). Към 350хил евра за Варна ми се струва малко прекалено, но като има хора да купуват. Тя държавата отива на фалит, пък цените космически
И аз го видях този до Руското. 4 стаен, тоталка на тоталките, 50К евро няма да стигнат да стане жилищен.
Там цената е заради локацията, но като се сетя какви пикливи са им входовете и трагични общите части...пас.

# 343
  • Варна
Мисля, че е тук. Аз го виждам от терасата и сега е съмнително разчистено + има някакви реклами по оградата.

Само че в Кадастара не трябва ли да пише нещо за жилищно строителство, а не това от долната снимка? Може би ще се смени на по-късен етап?

Скрит текст:

# 344
  • Варна
Цени до Бога, а отвън осрано, опикано, напаркирано, с натрошен тротоар. Вътре баба ти и дядо ти блокирали всичко с кюнци. Мъхъл, шум, песове, котки...да ви имам премиум локацията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт