Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 25 510
  • 534
  •   4
Отговори
# 495
Това на мястото на първият им магазин Интерсервиз Узунов? До жп линиите?
И аз така си мисля.. Ако е там не знам колко ще е хубава сградата, но районът е отвратителен

# 496
Отвратителен е сега да, не бях минавала отдавна и бях учудена как се развива. И е нормално - сравнително близо е до морската и до Порта, Кауфланд наблизо. Ще потръгне. Само звука от жп линиите ще остане проблема.

На Хаджи Стамат още на копка гледах обяви - 2800 Е беше най ниската цена.

# 497
Първия линия ЖП релси, втора линия циганска махала...
Никакъв ГТ никаква инфраструктура- освен ЖП...
Отврат..

# 498
Сори, писал съм "на Ген. Колев" - да се чете "над Ген. Колев".
Строежът е на Державин 10, близо до Нептун. Строителят - ВИП Билдинг Ревълюшън.

# 499
Наистина района е много кофти, в въздуха колко е мръсен там няма да коментирам.
А какъв е сайта, на който да видя проектите?

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 20:26 от vgi

# 500
  • Варна
Аз пак да питам за проекта на ВСК в центъра на Св.Св.Константин и Елена някой знае ли нещо?

# 501
  • Варна
Около хотел Аква е леко посредствено като район, да, но чак ужасно не мисля, че е. Ако цената е съобразена, защо не? Високите етажи ще имат хубава гледка. Узунов добре ли строи?

# 502
До 7ми етаж ще са само едностайни апартаменти. А долу в сградата се планува Лидл да се прави

# 503
Аз пак да питам за проекта на ВСК в центъра на Св.Св.Константин и Елена някой знае ли нещо?
Всеки ден тичам там и се оглеждам за табела, но няма. Забелязвам, че полагат чакъл на терена и подозирам, че за момента няма да е сграда.

# 504
И още нещо - за тези, дето искат да участват в имотния пазар с малко средства:

https://dbr.bg/balgarski-startap-transformira-imotnia-pazar-real … tirane~19385.html

# 505
  • Варна
Доста ми харесва там, обаче първо, че това е топ място и ще е сигурно 4000 евро квадрата и после това с мутрагените там не ми харесва изобщо. Оня ден при празен паркинг някакъв си беше паркирал G класата точно до началото на пътечката която се явява продължение на улицата от кръговото към плажа. Пълно е там с великите гъзари дето или са някакви престъпници или са бг бизнисмени дето много от тях ако правят над 5000лв на месец и имат над 2ма работника се мислят за големите мутрагени и жените им (иначе родом примерно от Вършец) надуват устните, закичват едно йорки в деколтето и са готови за Бъкингамският дворец.

Поскриха се малко туристите и веднага кучкарите се заеха да осират алейката до паркинга...обаче само там осрано, явно ги мързи да ходят много, много...до към вила Чинка и обратно...

# 506
На нито едно от посочените не отговаряме, така че сме доказателство, че не са само такива обитателите на комплекса. Доста от съседите също не са. Но си прав-цените са точно такива.

# 507
  • Варна
Е, то остава и всички да са такива, аз ще емигрирам. Но то е като акото в меда...една капка и цялата каца се прецаква. Не може да отречеш, че ги има тия ГЪЗари?!

# 508
Личното ми мнение е, че описаните от теб типажи са се култивирали с годините. Има други хора, които дойдоха през последните години, не говорят български и смятат, че щом плащат скъп наем, не са длъжни да спазват елементарни правила — само едно от тях е да не чистят след домашните си любимци. Плащането не те освобождава от възпитание. Скъпият наем не купува право на безхаберие.
Ако имаш интерес за комплекса, погледни това.
https://flaviaresidence.bg/

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 20:32 от DAMA-BG

# 509
Скрит текст:
Личното ми мнение е, че описаните от теб типажи са се култивирали с годините. Има други хора, които дойдоха през последните години, не говорят български и смятат, че щом плащат скъп наем, не са длъжни да спазват елементарни правила — само едно от тях е да не чистят след домашните си любимци. Плащането не те освобождава от възпитание. Скъпият наем не купува право на безхаберие.
Ако имаш интерес за комплекса, погледни това.
https://flaviaresidence.bg/
Как са цените на м2 там?

Общи условия

Активация на акаунт