Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 12 767
  • 222
  •   2
Отговори
# 210
Имоти с падащи цени гр. Варна последните 6 месеца 2025

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780
август - 592
септември - 670

# 211
Брокерски номера са това, пуснали на 100хил., после на 99 900. Исками се и на мен да има намаление, но не виждам такова. 
Имам няколко сделки за покупко-продажби за последните 4 седмици, още една ме чака, за покупка и то се състезавах едва ли не с други купувачи, че да се вредя аз, положението беше - най- бързият печели…Спечелих, на цената на онзи въпросен скандал с моята си брокерка Smiley  Всеки крясък си струваше, много съм доволна от себе си. Imp

# 212
  • Варна
Голям праз, че са намалили няколко обяви с някой друг лев, като за последните 5 години цената на всичко скочи двойно, че и повече.

# 213

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780
август - 592
септември - 670

Няма много полза от тези числа. Липсват 2 неща, първото е общия брой на обявите от които са измерени падащите цени и второто е статистиката да обхваща всеки месец на последните 10 години или 120 месеца.

# 214
Като се замисля, наистина няма никаква полза — няма да ви притеснявам повече с такива числа и да спамя.

Лека

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780
август - 592
септември - 670

Няма много полза от тези числа. Липсват 2 неща, първото е общия брой на обявите от които са измерени падащите цени и второто е статистиката да обхваща всеки месец на последните 10 години или 120 месеца.

# 215
  • при Arctic Monkeys
Пак ли се пука балона. Добре, добре Simple Smile

# 216
fabregas, хубаво падащи цени, но на база какъв процент,какъв имот,агенция и др. Съответно дали предварително е била завишена цената на имота нарочно. Много субективна е тази статистика и долу горе не показва нищо. Ако статистиката беше пълна, може би щеше да е полезна.

Голд, явно е време за пазаруване, и при мен няколко сделки,а бонуса е едностаен в централна част за 35к ,но без скандали и крясъци с брокера Sunglasses

# 217
  • Варна
Ники как стана тая история с едностайния, я разкажи сигурно е интересно.

Оня ден четох в Капитал как ДПС НН са имали някаква сбирка да обсъждат политиката към жилищният фонд, приемали го като своя мисия, а те играят ли...нищо добро няма да дойде.

Няма да паднат цените. И още украинци ще дойдат, това и проф. Сивилов го каза в едно от видеата си, само да им отворят границите и мъжете ще избягат от тоя ужас....

Ама и други ще дойдат, но няма да споделям тук кои и защо, но са ни под носа.

# 218
Беларус и Полша вероятно.

# 219
  • Варна
Не позна Simple Smile. Не е свързано с войната. Аз ако кажа значи да напълня джобовете на един куп лакоми задници и да прецакам нормални хора, отделен въпрос, че никой няма да ми повярва. Пък може и да греша, това си е само теория все пак.

# 220
Като се замисля, наистина няма никаква полза — няма да ви притеснявам повече с такива числа и да спамя.

Лека

Източник - имот.бг

април - 57
май     - 105
юни     - 289
юли     - 780
август - 592
септември - 670

Има, има. Цифрите демонстрират охлаждане, или по скоро трезвеност. Дали балона ще се спуска, ще видим. Много купиха на ръба, а пропастта е на крачка. Продължавам да твърдя,  потвърждавайки мнението на значителна част от Вас, че това, което се предлага за подобни суми, не отговаря ро абсолютно никакъв начин на съотношение цена/качество.

# 221
Penkoman, нищо интересно, даже банално, свързал се е собственик с брокера ми, казал му е, че иска да пусне имота в продажба, брокера видял потенциал, звънна ми, видях го и след огледа го депозирах, без имота да е излизал за продажба някъде. След десетина дни минах сделка.

# 222
Аз август закачих за наблюдение няколко апартамента - за мен с напомпани стабилно цени. Този месец имат корекции от порядъка на 8-10%. За единия реалистичната  му цена е 60% от обявената Grinning

Общи условия

Активация на акаунт