Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 31 977
  • 683
  •   5
Отговори
# 675
  • Варна
Бихте ли коментирали актуалните цени на имоти във Варна? Има ли спад или повишение?

# 676
Бихте ли коментирали актуалните цени на имоти във Варна? Има ли спад или повишение?
Нито спад , нито повишение от лятото насам

# 677
Има ли представа, какво се случва с двете новопостроени сгради до магазин Джъмбо? Мисля, че все още нямат акт 16, а почнаха строителството им преди 2-3 години

# 678
  • Варна
Ох,  Пенко , с тоите кучета. Все пишеш за Германия и как може да лаят само 15 мин. Но там са навсякъде, в моловете, в банките, в метрото.  Да,  много по възпитани от нашите, но те ще ти пречат само с присъствието си

# 679
  • Варна
За сградите Дежа Вю 1 и Дежа Вю 2 се очаква акт 15/16 към Март - Април . Поне така ми казаха.

# 680
.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:42 от BoeL

# 681
Didi, за днешната изцепка има официален виновник с име, пробит е водопровод при СМР, надявам се водата от гейзера да се поеме не от нас, а от виновниците, които ВиК сутринта изписаха с име Акцент Инвест, а сега е сменено
Скрит текст:

Не е по темата с имотите, но не е далеко от нея -заплащането на медиците в Св. Анна, болницата, която обира спешните случаи и сериозния травматизъм от цяла СИ Бг. Били сме пациенти по спешност винаги са били адекватни  в реакции, диагнози. Изключително впечатление това лято ми направи млад лекар - за мен диагнозата е тази, но нямаме нужната техника за да го потвърдя на 100%, вариантите са този и този, вие изберете. Доверихме се и не съжаляваме, диагнозата беше абсолютно точна и операцията навременна.
Детското отделение е единственото за цяла СИ Бг. Без него за пъпна херния или апендицит ще трябва да си влачим децата до София или Бургас, срам!!!

По имотната тема е на кого пречи болницата, какво са й замислили, какъв е този нов център, който щели да строят в двора й.

# 682
Не съм запозната, какъв център ?
Май някъде ми попадна информация, че парцела на паркинга над спешното е на Дънката , верно ли е ?

# 683
Casual,  прочетох, че на мястото на паркинга се замисля нов медицински център Св. София .. , но не знам кой стои зад това.

Общи условия

Активация на акаунт