Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 32 351
  • 701
  •   4
Отговори
# 690

Някой случайно да знае за ново проектче някъде с изгодни цени? Напоследъка никой нищо не публикува.

Мнения за това : https://www.imot.bg/obiava-1a176846584735870-prodava-ednostaen-a … rna-vazrazhdane-1
Сам знаеш, че изгодните цени не са в имот бг, до там не стигат.

Това от линка ме разби. Близо 3000евро/м2 за таванче във Възраждане.
Даже не мога да се ориентирам къде е , някъде срещу КАТ може би, скосено таванче в малка кооперацийка от 2009та. Предолагам наема ще е около 200-300евро.

И в описанието пише "приятни съседи". Ти да видиш. Laughing

# 691
  • Варна
Това е до Ана Феликсова, до бл.166 на Екофураж. 2600 е кв. и апартамента има маза и е обзаведен, изгодно ми се вижда на фона на всичко друго.

# 692
Разбрах го къде е. Навремето имаше офис на М САТ в тази сграда. Срешу детската градина се пада, не е кофти мястото.

Ако ти е интерес отиди и го виж. Обаче последен етаж, скос...Мазата я остави.
2600, без комисионната на брокера и норатиалните такси. За да стане твое ще стъпи почти на 3к.

# 693
  • Варна
Аз друго освен последен етаж вече не купувам.

# 694
  • Варна
На мен не ми се отваря линкът. Цената, която коментира Лъки обаче… за такива пари мисля че можеш да намериш на по-добра локация. Т. е. не ми се струва кой знае колко изгодна офертата.
Щом си решил само последен етаж - браво! Все още има балъци, които не ги оценяват и продават подпазарно. За себе си ли търсиш или за под наем?

# 695
https://www.imot.bg/obiava-1a174964704976703-prodava-ednostaen-a … slav-varnenchik-1
Някой знае ли къде ще се намира тази сграда?

# 696
И в описанието пише "приятни съседи". Ти да видиш. Laughing
Аха последно това го видях за обява на съседния на наш имот.
Пошегувах се , че не са ме срещнали мен Smile

# 697
На мен не ми се отваря линкът. Цената, която коментира Лъки обаче… за такива пари мисля че можеш да намериш на по-добра локация. Т. е. не ми се струва кой знае колко изгодна офертата.
Щом си решил само последен етаж - браво! Все още има балъци, които не ги оценяват и продават подпазарно. За себе си ли търсиш или за под наем?

Покрива е скосен, това ме притеснява. Ако му текне на Пенко, ще трябва сам да оправя докато събере пари от всички приятни съседи.

ето текста:

89 900 €
175 829.12 лв.
(2 644 €, 5 171.21 лв./m2)
Цената е с включено ДДС

Площ:
34 m2
Етаж:
5-ти от 5
Строителство:
Тухла, 2009 г.
Описание на имота:

Компания за недвижими имоти 'Купи в България', има удоволствието да предложи на Вашето внимание ЧИСТО НОВ стилен едностаен и напълно готов за живеене или доход апартамент в гр. Варна, Възраждане 1.

Сграда: Въведена в експлоатация през 2009 година. Оборудвана с Асансьор, приятни съседи и много добре поддържани общи части.

Разпределение: Входно антре, баня с тоалет, дневен тракт с кухненски бокс и трапезария, спален кът и тераса. Всичко това е разположено върху обща площ 34 квадратни метра.

Предимства: Този чисто нов едностаен апартамент предлага уют, функционалност и спокойствие на последен етаж, с просторна гледка от терасата и тишина без съседи отгоре. Интериорът е подбран в модерна топла гама, с нови мебели и техника, логично разпределение и много място за съхранение. Към жилището има и 'избено помещение'. Имотът е с напълно готова и изрядна документация. Покривът на сградата е след основен ремонт.

Локация: Местоположението на сградата е много удобно с много свободни паркоместа пред сградата. На минути са големи хипермаркети, училища, детски градини, площадки, спортни съоражения, банкови офиси, Easy Pay, Еконт, Спиди, заведения, спирки на градски транспорт и още безброй удобства, които предлага района.

# 698
  • Варна
Няма нищо притеснително в скосовете сами по себе си, освен ако не са от онези гигантски, които започват почти от земята и правят стаите неизползваеми. А течове много по-често се случват от банята на съседа отгоре, отколкото от покрива.

# 699
Не са от най малките:

Принципно ако е изпълнен както трябва покрива, няма да има проблеми.

Пенко трябва да разпита съседите.

# 700
Пенко, статута на ателие ли е или на апартамент?

# 701
  • Варна
Пише апартамент, но знае ли човек. Ето го пак линка. Пробвайте да копирате в браузър вместо да кликате:
https://www.imot.bg/obiava-1a176846584735870-prodava-ednostaen-a … rna-vazrazhdane-1
Не е за мен, просто ми е скучно и се замислих дали да не ползвам leverage-а на някой от имотите, които има, нямам почти никаква експозиция има мегдан за риск много, просто такава ми беше стратегията, но гледайки какво става по света и у нас може и малко по рисково да играя, че да се наиграя.

Общи условия

Активация на акаунт