Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 22

• 32 544
  • 702
  •   5
Отговори
# 690

Някой случайно да знае за ново проектче някъде с изгодни цени? Напоследъка никой нищо не публикува.

Мнения за това : https://www.imot.bg/obiava-1a176846584735870-prodava-ednostaen-a … rna-vazrazhdane-1
Сам знаеш, че изгодните цени не са в имот бг, до там не стигат.

Това от линка ме разби. Близо 3000евро/м2 за таванче във Възраждане.
Даже не мога да се ориентирам къде е , някъде срещу КАТ може би, скосено таванче в малка кооперацийка от 2009та. Предолагам наема ще е около 200-300евро.

И в описанието пише "приятни съседи". Ти да видиш. Laughing

# 691
  • Варна
Това е до Ана Феликсова, до бл.166 на Екофураж. 2600 е кв. и апартамента има маза и е обзаведен, изгодно ми се вижда на фона на всичко друго.

# 692
Разбрах го къде е. Навремето имаше офис на М САТ в тази сграда. Срешу детската градина се пада, не е кофти мястото.

Ако ти е интерес отиди и го виж. Обаче последен етаж, скос...Мазата я остави.
2600, без комисионната на брокера и норатиалните такси. За да стане твое ще стъпи почти на 3к.

# 693
  • Варна
Аз друго освен последен етаж вече не купувам.

# 694
  • Варна
На мен не ми се отваря линкът. Цената, която коментира Лъки обаче… за такива пари мисля че можеш да намериш на по-добра локация. Т. е. не ми се струва кой знае колко изгодна офертата.
Щом си решил само последен етаж - браво! Все още има балъци, които не ги оценяват и продават подпазарно. За себе си ли търсиш или за под наем?

# 695
https://www.imot.bg/obiava-1a174964704976703-prodava-ednostaen-a … slav-varnenchik-1
Някой знае ли къде ще се намира тази сграда?

# 696
И в описанието пише "приятни съседи". Ти да видиш. Laughing
Аха последно това го видях за обява на съседния на наш имот.
Пошегувах се , че не са ме срещнали мен Smile

# 697
На мен не ми се отваря линкът. Цената, която коментира Лъки обаче… за такива пари мисля че можеш да намериш на по-добра локация. Т. е. не ми се струва кой знае колко изгодна офертата.
Щом си решил само последен етаж - браво! Все още има балъци, които не ги оценяват и продават подпазарно. За себе си ли търсиш или за под наем?

Покрива е скосен, това ме притеснява. Ако му текне на Пенко, ще трябва сам да оправя докато събере пари от всички приятни съседи.

ето текста:

89 900 €
175 829.12 лв.
(2 644 €, 5 171.21 лв./m2)
Цената е с включено ДДС

Площ:
34 m2
Етаж:
5-ти от 5
Строителство:
Тухла, 2009 г.
Описание на имота:

Компания за недвижими имоти 'Купи в България', има удоволствието да предложи на Вашето внимание ЧИСТО НОВ стилен едностаен и напълно готов за живеене или доход апартамент в гр. Варна, Възраждане 1.

Сграда: Въведена в експлоатация през 2009 година. Оборудвана с Асансьор, приятни съседи и много добре поддържани общи части.

Разпределение: Входно антре, баня с тоалет, дневен тракт с кухненски бокс и трапезария, спален кът и тераса. Всичко това е разположено върху обща площ 34 квадратни метра.

Предимства: Този чисто нов едностаен апартамент предлага уют, функционалност и спокойствие на последен етаж, с просторна гледка от терасата и тишина без съседи отгоре. Интериорът е подбран в модерна топла гама, с нови мебели и техника, логично разпределение и много място за съхранение. Към жилището има и 'избено помещение'. Имотът е с напълно готова и изрядна документация. Покривът на сградата е след основен ремонт.

Локация: Местоположението на сградата е много удобно с много свободни паркоместа пред сградата. На минути са големи хипермаркети, училища, детски градини, площадки, спортни съоражения, банкови офиси, Easy Pay, Еконт, Спиди, заведения, спирки на градски транспорт и още безброй удобства, които предлага района.

# 698
  • Варна
Няма нищо притеснително в скосовете сами по себе си, освен ако не са от онези гигантски, които започват почти от земята и правят стаите неизползваеми. А течове много по-често се случват от банята на съседа отгоре, отколкото от покрива.

# 699
Не са от най малките:

Принципно ако е изпълнен както трябва покрива, няма да има проблеми.

Пенко трябва да разпита съседите.

# 700
Пенко, статута на ателие ли е или на апартамент?

# 701
  • Варна
Пише апартамент, но знае ли човек. Ето го пак линка. Пробвайте да копирате в браузър вместо да кликате:
https://www.imot.bg/obiava-1a176846584735870-prodava-ednostaen-a … rna-vazrazhdane-1
Не е за мен, просто ми е скучно и се замислих дали да не ползвам leverage-а на някой от имотите, които има, нямам почти никаква експозиция има мегдан за риск много, просто такава ми беше стратегията, но гледайки какво става по света и у нас може и малко по рисково да играя, че да се наиграя.

# 702
Като казахте последен етаж... Бях на оглед на такъв тристаен апартамент, мезонет, имаше супер покривна тераса с убийствена гледка. Около 50 кв м беше терасата, която се води обща част, обаче... Тогава брокера не можа да ми отговори със сигурност дали такива покривни тераси могат да се използват. Мога ли да направя едно събрание на блока и всички да се откажат от тази тераса, а аз да я поддържам в замяна? Иска ми се да си остъкля една част, да си сложа панели, да си я използвам, все пак 50 кв. м...

Общи условия

Активация на акаунт