iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 137

• 23 631
  • 547
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте,
За колко време горе-долу ви пристигат поръчките? Има ли някакво забавяне заради намаленията?

# 436
При мен няма,всичко си е обичайно.

# 437
  • София
Т.е около седмица? Или зависи с кой доставчик? Аз лично БГ пощи съм ги зачертала завинаги като опция за каквото и да било и не бих си го причинила. Не искам и да припарвам до "офисите" им и да се занимавам с надутите и нацупени лелки и прословутите им тефтери Joy

# 438
Последната ми поръчка, направена на 02.09.2025 г. на 12.09.2025 г. Може да е била в България и малко по-рано, но аз живея на село и тук Спиди идват по график в понеделник, сряда и петък.

# 439
Здравейте,
За колко време горе-долу ви пристигат поръчките? Има ли някакво забавяне заради намаленията?

Здравейте, аз поръчвам през офис на Габиели в Германия и от края на м. Август имам 4 поръчки, които ми ги задържаха две седмици, след което ги канселираха, а сега от 11 Септември имам една, която също е задържана и казват, че причината е "множество поръчки през различни акаунти". Все още не ми отговарят какво точно означава това - други хора, които също ползват този начин на доставка или смятат, че аз имам няколко акаунта.
Някой друг с подобен проблем?

# 440
Здравейте, ако анулирам поръчка за която съм използвала Rewards бонус от коментари , дали ще ми го възстановят и него? Незнайно защо поръчката ми пише, че ще се достави с БГ пощи, а винаги съм ги получавала със Спиди… все още ми дава опцията да анулирам поръчката и мога да я пусна наново със Спиди, но не знам дали няма да си загубя бонуса така.

# 441
Т.е около седмица? Или зависи с кой доставчик? Аз лично БГ пощи съм ги зачертала завинаги като опция за каквото и да било и не бих си го причинила. Не искам и да припарвам до "офисите" им и да се занимавам с надутите и нацупени лелки и прословутите им тефтери Joy
Досега все със Спиди съм ги получавала, десетина дни или малко повече е нормално време като че ли, седмица малко ми се вижда.
Сега както се обърках и пуснах с пощите... Кой знае. В iherb ми даваше прогноза между 10ти и 15ти, в тракинга на пощите пише че на 8ми е влязла в страната, а до мен кога ще стигне предстои да разберем тепърва Grinning
Не че са ми спешни но искам да знам че съм приключила въпроса, много се издразних на мен си че не съм гледала като поръчвах.

# 442
  • Пловдив
Здравейте,

Здравейте, аз поръчвам през офис на Габиели в Германия и от края на м. Август имам 4 поръчки, които ми ги задържаха две седмици, след което ги канселираха, а сега от 11 Септември имам една, която също е задържана и казват, че причината е "множество поръчки през различни акаунти". Все още не ми отговарят какво точно означава това - други хора, които също ползват този начин на доставка или смятат, че аз имам няколко акаунта.

Здравейте, и аз по този начин поръчвам, една поръчка имам от 31.08., която както при Вас беше задържана, след 2 седмици канселирана. Пуснах я още веднъж като видях мейла и новата ми поръчка също е задържана... Не знам какво да си мисля, но благодаря, че писахте, поне не сме сами с проблема си Simple Smile

# 443
  • София
Сутрин пия голяма чаша кафе с мляко. Мога ли да прибавям колагена си към него? Рибен е ,ако има значение.
Много пъти се е писало в темата от Денис, че за максимално усвояване колаген се пие на гладно. Ако се пият няколко различни добавки, се изпиват първо те и след 40-60 мин , последен, се изпива колагенът. Той играе ролята и на лека закуска

Няма проблем да е с кафе с мляко. ✌

Това, че няма проблем да е с кафе с мляко,  не е вярно! По-добре се усвоява на гладно. Това го знам от Денис Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 13:19 от Neli1000

# 444
  • София
Здравей Денис!   Two Hearts
Да те попитам - Тези продукти хубави ли са:
1. Мултивитамини:   https://bg.iherb.com/pr/paradise-herbs-earth-s-blend-one-daily-superfood-multi-vitamin-no-iron-30-vegetarian-capsules/47500
2. Вит.Д+К:   https://bg.iherb.com/pr/paradise-herbs-earth-s-blend-vitamin-d3-k2-90-vegetarian-capsules/117426
И дали може да ги приема дете на 9 г., тъй като са за възрастни...
И също, ако може да ми препоръчаш див ям и салвия.
Много ти благодаря! Simple Smile

Kissing Face

# 445
Здравейте,

Здравейте, и аз по този начин поръчвам, една поръчка имам от 31.08., която както при Вас беше задържана, след 2 седмици канселирана. Пуснах я още веднъж като видях мейла и новата ми поръчка също е задържана... Не знам какво да си мисля, но благодаря, че писахте, поне не сме сами с проблема си Simple Smile

Явно ще трябва да сменим начина на доставка, ако искаме да се възползваме от намаленията в момента.

# 446
а по каква причина поръчвате до Габиели - по ниско ДДС, или продукти които не се доставят до БГ
Откакто направиха доставката до тук безплатна не съм използвала горният вариант

дениз може ли мнение за този продукт https://bg.iherb.com/pr/eidon-ionic-minerals-joint-support-liqui … -2-oz-60-ml/26009

Eidon Ionic Minerals, Joint Support, течен концентрат,

и/или за марката като цяло

# 447
  • София
Може ли да ми препоръчате магнезии за деца на 7г. възраст? Имам спортистка вкъщи, която получава доста крампи и явно е нужен прием. Разтворим не намирам (за по-лесно усвояване) и не знам дали масовите са подходящи. Също така се интересувам как се пие? Чувала съм за 10 дни прием, 20 почивка после още 10 дни прием и после 30 дни почивка. Нещо вярно в тази схема?

# 448
а защо кафето и чаят пречат на усвояването на витамините/добавките?
аз трудно нагласям витамините спрямо кафето, това ми е голям проблем

# 449
  • Berlin
….
Това, че няма проблем да е с кафе с мляко,  не е вярно! По-добре се усвоява на гладно. Това го знам от Денис Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts
Това, че е по-добре, не означава, че не може колагенът да се приема и с храна! Чак пък да не е вярно… И не кофеинът в кафето би бил проблем в случая, а колко е горещо.

За Габиели - нормално, ако много хора поръчват до един адрес, да им направи впечатление.
Скрит текст:
Гъбко май го бяха баннали от NEXT заради това.

Моят код - DCN033

Общи условия

Активация на акаунт