Мамо, готова си нали, през АПРИЛ да гушнеш бебчо ти?!

• 15 016
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Честити дъщерички на Style и Benitta!!! Нека да са ви живи и здрави и само щастие и радост да ви носят!
За болките- надявам се наистина както е казал този доктор да е за хубаво. Иначе и аз от месец вече усещам една остра болка ниско долу в корема, като при гинекологичен преглед, и аз не зная как да обясня, имам чувството че понякога е от движението и наместването на бебо... Thinking Naughty Thinking

# 196
  • Попово
Бравос Бенитка, да Ви е жива и здрава щерката и само да ви радва   bouquet бързо да се възстановяваш и скоро да й се радвате в къщи   Hug

# 197
Честито и на бенитка и щастливия татко Simple Smile Да е здрава и щастлива щерката им Рая!  newsm51 newsm51 newsm51

catty_м твоя доктор каза ли защо е по-добре да ги има тези болки? тъй като ви четя май всички описваме един и същ тип болки ...

# 198
Честити рожби на Габи, Стайл и Бенитка (най-чаканата мома  Mr. Green)

Една виртуална почерпка от нас - днес младежите навършват първия си месец  Heart Eyes

# 199
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МОМИЧЕТА!!!.......
АЗ С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ ДА ПИША ЧЕ БЕНИТА МИ СЪОБЩИ РАДОСТНАТА ВЕСТ ОЩЕ В 12.23Ч НО НИЕ БЯХМЕ НА РАЗХОДКА и чак сега се прибирам.!
та да уточня щом КАТО щастливия тати е забравил,какво ми писа МАМЧЕТО(което е добре и се възтановява) на Рая-момата е 47 см.тежи2970кг.
ЧЕСТИТО И НА БЕНИТА,СТАИЛ И ГАБИ!!!
ДА СА ВИ Е ЖИВИ И ЗДРАВИ,РОЖБИТЕ!!!
БЕНИТА,ТО СЕ ВИДЯ ЧЕ Е МОМИЧЕ С ХАРАКТЕР,НО ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЕГА ВЕЧЕ ДА ВИ СЛУШКА ,ДА ПАПКА,ДА Е ЗАСМЯНА,РАДОСТНА И МН.ЩАСТЛИВА!!
ЧЕСТИТО И НА ТАТКОВЦИТЕ ,МНОГО ДА ГИ ОБИЧАТ И ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НОВИТЕ ЧОВЕЧЕТА!!!

АЯ,ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАВЪРШЕНИЯ МЕСЕЦ!!ДА РАСТАТ МОМЧЕТАТА ЗДРАВИ И ПО МАЛКО КОЛИКИ!!!

# 200
  • София
Аз съм съпруга на АРА75. Имаме си момиченце - 3700 гр. 51 см., Казва се МАРИЯ. С мамата и бебето всичко е О.К. За подробности - като се приберат.
Поздрави

# 201
  • София
Ей супер. Много бебета днес. Честито на мамите и татковците   bouquet Да са им живи и здрави бебчетата и да ги радват.
Аз се разхождах, но май няма голям ефект  newsm78 Напоследък и болките ми май понамаляха  ooooh! На бебчо му е добре в  корема и това си е.
Утре съм на линия за лекцията и за "питката на баба Simple Smile "

# 202
Честита Мария на АРА75 

# 203
ЧЕСТИТО НА BENITTA, STYLE, GABI-03, ТUNI, ARA75 !!!
Много, мнoго да ги радват, цокат и слушкат бебоците!

Pepa_K кураж за утре. Пожелавам ти спокойствие тази нощ, че от утре ....

Aya, днес ставате на 1 месец. Честито на мъжлетата!

# 204
честито на всички мами които са се сдобили с рожби днес   bouquet

# 205
  • БГ
честита принцеска и на АРА75 newsm30 smile3525 newsm51 smile3525  да е много щастлива и послушна! ей че много бебета днес newsm44 newsm68 smile3501

# 206
Честито на Ара75! Дано втората принцеска е красива и добричка като първата!
И едно голяяямо честито и още по-голямо браво на Бенита!
Надявам се вече да се е успокоила, че не е дефектна, просто е мама на бебе с характер Crazy!

Честито и на щастливите татковци! Много да си обичкат девойките!

Весел първи празник на малките мъжлета на Ая  ura!
Пепа-К  Hug утре да гушнеш най-прекрасното бебче!

# 207
  • София
brambar , ами не ми каза точни защо са добре тия болки, точните му думи бяха "Това е нормално, ти се радвай, че ги имаш." Предполагам, че просто са част от подготвителния процес на организма, знам ли  newsm78 Но поне за това му имам доверие.

# 208
ЧЕСТИТО Габи, Style, Ara 75 i Benitta !!! Александър, Гергана, МАрия и Рая много да ви радват, бързо да засучат, щастливите татковци да ви обсипват с любов   kissTwo Hearts и грижовност, а на вас самите бързо възстановяване !!!  Flowers Sunflower    Flowers Rose    Flowers Sunflower    Flowers Rose     party006

Те бебетата си знаят кога да излезат, изчакаха празника, поизтормозиха майките си, кога ще се появят и хоп, днес бебдъжд   261uu

За таткото на Рая - снимките са много хубави и затрогващи

Хриси 1303, Брамбар точно преди малкос е бях зачела в една статия, че тези болки ниско в корема, често били от наместването на главата на бебето в таза. И докато се наместела за постоянно, се случвало да излиза (демек нагоре пак да се качва, и пак да слиза надолу). Защото и аз ги имам, но не са много. Явно бебето в моя корем, още не е решило да заеме стартова позиция нewsm32 , а само се намества, и кара ребрата ми да се чувстват като изглнили.

# 209
Ая, честит ви мини РОЖДЕН ДЕН !!!  baloni

Общи условия

Активация на акаунт