Какво правят жени в менопауза, когато... 11

• 7 579
  • 92
  •   3
Отговори
# 45
При такова ТСХ(малко височко ама) ,никой лекар няма да ти назначи терапия...Докато не излезе над 4 ,забрави..Ако можеш да минеш ехограф както са те посъветвали ,ще е добре.... Вит Д ти е нисък наистина....Ако си от Казанлък, казах ти, мини един преглед,пък било и платен. В платения преглед при Нанчев ти влиза ехография. Освен това е много навътре в материала. Но както прецениш

# 46
Хашимото да се докаже се изследват антитела. Витамин С трябва да пиете поне 1000 единици. Вземете си мента, глог валериана на капки за пулса. Три пъти дневно. И да Ви направи кардиограма личната, ако не , да Ви прати на кардиолог. Имаме пакети профилактични прегледи по каса, прочете в сайта и си търсете правата. И изследвания на определена възраст.

# 47
Хашимото освен с антитела,ясно се вижда и на ехография... Защото антителата атакуват жлезата и разрушават структурата и -тоест ,вижда се "дантелена"😉. Изследването на Мат и Тат само потвърждава това,което вижда лекарят

# 48
Здравейте момичета! Мина и моята хистероскопия след толкова отлагане. Гадна работа кой каквото ще да ми казва. Та, изписаха ми ципрофлоксацин. Пих го 3 дни и имам таблетки за още 3 обаче сериозно се замислям да го спра. Някоя от вас пила ли го е, за цистит примерно? Зле ми е на главата, замаяна съм и някаква такава депресивна, ужас! Четох, точно такива са му страничните ефекти.

# 49
Ако го спреш, с какво ще продължиш?

# 50
  • София
Здравейте момичета! Мина и моята хистероскопия след толкова отлагане. Гадна работа кой каквото ще да ми казва. Та, изписаха ми ципрофлоксацин. Пих го 3 дни и имам таблетки за още 3 обаче сериозно се замислям да го спра. Някоя от вас пила ли го е, за цистит примерно? Зле ми е на главата, замаяна съм и някаква такава депресивна, ужас! Четох, точно такива са му страничните ефекти.
На мен не ми изписаха веднага Ципрофлоксацин след хистероскопия при Карагьозов във Вита. Резултатът - инфекция и продължително кръвотечение,  силни болки, повишен CRP, изписан после по-силен антибиотик за по-дълго време. Аз не бих го спряла, още 3 дни са нищо с леки странични ефекти. Евентуална инфекция е много по -лош вариант.

# 51
Разбрах ви, прави сте и няма с какво да продължа. Иначе на мен веднага още в болницата ми дадоха 4 таблетки за целия престой там. Вечерта, сутринта и още една вечер и сутрин когато ме изписаха, така че пила съм го два дни там веднага.  После като ме изписаха един ден пропуснах докато го купя, не го взех насериозно. Но сега като ви чета май трябва. Така че в къщи пих още 2 дни, не 3 и имам 6 таблетки за още 3 дни. Това е равносметката. Аз почти нямам кръвотечение, но ме наболява корема. Та ще го доизпия че определено annie13 ме уплаши. Ии чакам хистология. Дано стане бързо. Благодаря ви, добре че споделих тук. Не мислех че е важно.

# 52
Сали, аз съм го пила за цистит преди години, и след абразио. На мен много ми се гадеше от него, и бях питала аптекарката да ми го смени, но тя каза, че няма с какво, това било най доброто, и да си го пия.

# 53
Да Lemy, питах и аз по телефона гинеколога. Ще го пия още 3 дни. Зле ми е от него и най-лошото че съм замаяна. Ще ми е трудно от утре на работа.

# 54
как да забавя менопаузата ?Едва на 36г. и не искам вче да оставам без цикъл?

# 55
Посети АГ и ще ти обяснят как. При мен назначиха хормон.

# 56
Посети АГ и ще ти обяснят как. При мен назначиха хормон.

Посетих и нищо не ми изписа, само хранителна добавка агнес

# 57
Понякога е достатъчно само това, друг път трябва нещо друго, но когато се пробва някаква терапия ѝ трябва време, за да се разбере дали се повлиява.
След това се прави нов преглед и се преценяват възможностите.
Какво каза АГ? Колко време да приемате добавката и кога да отидете на преглед отново?

# 58
Понякога е достатъчно само това, друг път трябва нещо друго, но когато се пробва някаква терапия ѝ трябва време, за да се разбере дали се повлиява.
След това се прави нов преглед и се преценяват възможностите.
Какво каза АГ? Колко време да приемате добавката и кога да отидете на преглед отново?
7 месеца и да отида, но, е била сигурна че всичко ще си, дойде на място

# 59
Възможно е да е права! Следвайте стриктно изписаното лечение за седем месеца и след това отидете на преглед.
В началото мен ме викаха всеки месец, след година някъде стана на три месеца, след още година - на шест месеца, а след това веднъж годишно или при необходимост.

Общи условия

Активация на акаунт