Какво правят жени в менопауза, когато... 11

• 19 387
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Аз с пинсета, но всеки ден или най-много през ден се налага, което е досадно.

# 211
Здравей,
g. Hristova преди малко се върнах от гинеколог и ми препоръча някакъв крем с естроген за сухотата/ еластичността или лубрикант. Каквото искам от двете или и двете. За този крем с естроген трябва първо преглед на матката, яйчниците и миома ако има. Още не съм ги взела и нямам мнение.
Топлите вълни при мен бяха леки, въпреки че имам и сега. За настроението нищо не съм взимала също. Плача, смея се, изпадам в стресови състояния. А, виж щитовидната жлеза. Може да е в граници, но при мен трябваше да е ТСХ около 2, за да съм добре. Ще започна и някаква добавка за менопауза от аптеката.
Мисля че момичетата в темата за перименопауза са по-активни и много добре информирани. Хубаво е да погледнеш и в тяхната тема.

Приятен ден на всички!

# 212
  • Козлодуй
Мъх по лицето и аз забелязах че имам и си поръчах един камък за обезкосмяване за 30 лева и после го видях същия в тему за 2 лева и  умрях от яд сега вече проверявам първо в тему дали го има желаното нещо Simple Smile Та да се върна на мъха по лицето - търкам с тоя камък и се маха обаче трябва си постоянство, а аз съм несериозна Simple Smile
https://www.temu.com/bg/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0% … 456887_r28m69gaw9

# 213
  • FRANCE
С кола маска, но никога на veet.  Пробвала съм я на друго мяста на тялото и винаги излизат пъпчици. При приятелки също.

# 214
Аз ходя на лазерна епилация. По 30 лв, за по десетина минути, в два поредни месеца ми е достатъчно за цяла една година.

# 215
  • Козлодуй
А има ли камери там - изв. не се сдържах Simple Smile

# 216
Ами то си е за притеснение, след всичко което разбрах...
Гледах гинеколога от Гео Милев, питат го за камерата - не знаел къде се съхраняват данните. Такова безумие е всичко, никакви регулации с тия камери и лични данни, нищо. Вчера един кибер експерт каза, че тепърва се почва. И че и по фирмите, професионалното ниво на наетите хора е много ниско.

# 217
  • Бургас
Всички се правят на ударени, много добре знаят. Ако не знаят/да кажем, че ползват чужд кабинет/ защо не са сложили една лепенка за собствено спокойствие?

Скоро исках на някакъв курс да се запиша, онлайн, безплатен. Искат ми егн, от къде на къде?

# 218
  • Козлодуй
Смятам че лазерната епилация на лице създава опасност от тъмни участъци забравих как се казваше Simple Smile
 Да изключително притеснително относно тези камери - направо шок. Дано се въведе някакви регулации за това.

# 219
  • Sofia
Моя приятелка си докара перманентен мустак след фотопигментация от лазерна епилация. Една година и стоя.

Общи условия

Активация на акаунт