Какво правят жени в менопауза, когато... 11

• 10 027
  • 130
  •   1
Отговори
# 120
Мъдро... Как не помислих за смисъла?!
Например, защото е притеснена, а сега се консултира с бгмамма и получава съвети от нечия камбанария, която няма нищо общо с нейната.
Това добра причина ли е?
Според мен, не е добра причина, а според теб?
Въобще не би трябвало да се притеснява, нито още повече да се стресира с консултации по лекари. Менопаузата нито е опасна, нито е смъртоносна.

# 121
Моят съвет е, ако до втория месец не се появи цикъл, смени гинеколога с някой, който няма да разчита само на своята преценка, а ще даде направление и за еднокринолог.

При така зададения сценарий след 6 месеца гълтане на хапченца и без цикъл, вече ще е късно да се прави каквото и да е.

сега посетих друг гинеколог и той ме изпраща на ендокринолог и ми заяви,че изобщо не навлизам в менопауза и резултатите от изследванията са моменти.На прегледа ме гледа доста обстойно и заяви,че най-веровтно имам ИР  да посетя ендокринолог за прегледа и след това ще видим какво ще правя,но тотално се обърках как така на изследванията меноппауза на прегледа каза няма нищо подобно и яйчниците даже в момента възпроизвеждат и има друга причина,но да я търся другаде

# 122
  • Козлодуй
Момичета, след като прочетох за топлите вълни по-горе в статията реших да пробвам да им противодействам. Там пише че това е нахлуване на кръв в горната част на тялото и реших да предизвикам топла вълна предварително за да не се излагам пред хората. Просто се наведох и правих известно време упражнението "планински катерач" и се загрях така после като излязох не ми се налага да се зачервявам и потя Simple Smile Какво ще кажете ще стане ли така да предизвикам топлата вълна за да не дойде когато не искам?

# 123
Не мисля.Едното е свързано с физическо натоварване, другото е химическа реакция.

# 124
  • FRANCE
По закона на общата гадост, топли вълни няма когато умираш от студ. Но когато ти е комфортно или пък има хора, задължително.

# 125
  • Козлодуй
Все пак ми се струва, че така с физическо усилие ги предотвратявам  вълните моля пробвайте и кажете вярно ли е?

# 126
При мен не се повлияват от спорта и не мога да ги контролирам по този начин. Но от Менолукса ми изчезват напълно и си го пия без прекъсване.

# 127
Дори и да има нещо вярно, тези вълни може да те споходят по всяко време, на всяко място.
Не върви да почнеш да правиш планински катерач на улицата, в граския транспорт, в офиса...

# 128
  • Козлодуй
Не просто си мислех че ако известно време не са ме спохождали топли вълни дали не е възможно да ги предизвикам в удобно за мен време?  Както и да е, приемам, че е невъзможно , но продължавам да опитвам  Simple Smile Желая ви здраве Simple Smile

# 129
Ако можеше щеше да е изпробвано вече, жените какво ли не правят, за да ги разкарат.Не мисля, че такъв процес може да се програмира.

# 130
Вече официално съм в менопауза.
Бях вчера на преглед, гинеколога ми изписа да пия феминорм и Примлайф вечерна иглика, за облекчаване на неприятните симптоми. Купих ги и започвам да ги пия, да видим дали ще има ефект. Ако някоя от Вас ги е пила, може и да сподели дали се е почувствала по-добре след приема им SmirkSmirk

Общи условия

Активация на акаунт