Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи - 4

• 8 840
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
И аз ще помоля за координати.

# 151
Аз също искам координати, моля!

# 152
Ако го гутълнете по име, предполагам ще излезе къде работи?

# 153
Caroline, успех 💘 Вярвам, че душата си знае и за всяко нещо има точното време.

Аз имам проблем с цикъла. След дълго събиране на яйцеклетки за инвитро на спонтанен цикъл, както уж всичко беше супер, изведнъж лигавицата не била добра за трансфер. Дадоха ми 2-3 месеца да пия хапчета, при които нещата съвсем се разбичкаха. Цикълът ми винаги е бил по часовник, в момента никакъв го няма. И съм решила да правя хормонална йога всеки ден. Правя хормоналната серия на Akshaya Agnes. Редовна съм и ми се иска да вярвам, че ще има ефект, защото иначе няма край с тези хапчета.

# 154
Благодаря 🙂
Момичетата, писах на всички ви на лични, изпратих ви телефона. Звъннете му, той праща локация във Вайбър. Ако не ви вдигне веднага, ще ви върне обаждане по-късно или ще пише по Вайбър. Човека е много любезен, сериозен и си личи колко е отдаден на работата си. На мен ми звънна от чужбина от конференция да ми запише час.
Адреса е някъде май около Банишора. В блок е, работи си в къщи.

# 155
Да помоля и аз за контакти ❤️ от години имам проблем с дясната плешка, и една болка, която отива в слепоочието. В момента не боли и е ужасно

# 156
Потърсих в Гугъл - няма много инфо за него, но изгледах два подкаста с негово участие. Изглежда много смислен и образован млад човек. Това ли е номерът му - 0899395259?

Общи условия

Активация на акаунт