Booking.com – 12

• 8 651
  • 93
  •   2
Отговори
# 60
Опитвам се да резервирам,  но ми излиза това съобщение:

# 61
Опитвам се да резервирам,  но ми излиза това съобщение:
И аз имам същия проблем, не откривам информация за глобален проблем. Пробвах с друг хотел и там ме пренасочи към страницата с методите за плащане.

# 62
Пълен аматьор съм в резервациите, а сега ми предстои. Какво означава  "Платете на мястото за настаняване преди пристигането" ? Предварително благодаря на отзовалите се.

# 63
  • There I was on a July morning
Пълен аматьор съм в резервациите, а сега ми предстои. Какво означава  "Платете на мястото за настаняване преди пристигането" ? Предварително благодаря на отзовалите се.
Според мен - ще изтеглят парите предварително.

# 64
  • Разпиляна във въображението
Има ли проблем, ако съм платила за пет, а отидем четирима?

# 65
  • София
Никога не съм чувал за проблем в такава ситуация и макар да нямам личен опит, мисля че в никой случай не би имало.

# 66
Имала съм 2 подобни случая (резервация за 3- ма, но отиваме 2- ма) и не е имало проблем.

# 67
Да попитам тези кодове едни и същи ли са - в смисъл дават ти 10 процента но от следваща резервация, тази не намаляват, или има и кодове които намалят цената в момента на текущата ти резервация? Благодаря предварително...

# 68
  • София
Да попитам тези кодове едни и същи ли са - в смисъл дават ти 10 процента но от следваща резервация, тази не намаляват, или има и кодове които намалят цената в момента на текущата ти резервация? Благодаря предварително...
Не намаляват тази - след приключването ѝ, ще получиш кредит в портфейла който можеш да използваш за някои бъдещи резервации. Някои, защото не всички места приемат плащане с портфейл.
Стандартно е 10%, но има и кодове с друг процент. Тези проценти като сума са от цената на настоящата резервация, не от тази за която ще ги ползваш след време.
Най-общо казано.

# 69
Ясно. Значи няма код който на момента да ти намали цената, това исках да разбера, че ми стана любопитно. Благодаря.

# 70
Ясно. Значи няма код който на момента да ти намали цената, това исках да разбера, че ми стана любопитно. Благодаря.

Кодове не, има някои хватки, които да ти намалят цената (но те зависят от конкретния хотел да ги е позволил, не е просто по желание).

# 71
Букинг от една-две седмици усилено ме ухажват. Скъсват се да ми предлагат хотели на намаление на имейла, после ме ъпгрейднаха временно до следващото ниво и днес за капак ми връчиха код, при това с валидност 2 седмици. Нещо им става...
От нивата им до сега не съм видяла някаква полза, но кодът смятам да си го ползвам Simple Smile

# 72
Кодовете получавам на имейла, от там чета условията. В  мобилната версия на Букинг също излизат като съобщение.

# 73
Кодовете получавам на имейла, от там чета условията. В  мобилната версия на Букинг също излизат като съобщение.
Не полчих имейл, само нотификация от мобилното приложение. Като дам preview мога да видя самия код, но когато кликна на самата нотификация ми излиза това

# 74
Предполагам, в Terms and conditions е обяснено по-подробно, но да кажат и другите.

Общи условия

Активация на акаунт