Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №34

• 36 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Сигурна ли си,че е било антипсихотик,а не антидепресант?

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 06:59 от dt

# 136
Сигурна ли си,че е било антипсихотик,а не антидепресант?
Олфрекс, да, офлейбъл го дават за регулиране на дисавтономия.

# 137
Благодаря за мененията и съветите, момичета🙏
Много приятелки имам в темата, заедно ще минаваме през този период, надявам се с минимални симптоми! Аз след като ми дойде цикъла ме съм имала сърцебиене. Но събуждането точно в 3 и зяпнето поне час, час и нещо е много неприятно… Настроението ми е много добро въпреки че не съм спала много.
През целият месец имах една тежест и подуване ниско долу, като да съм в ову. А аз корем никога не съм имала, даже след ражданията до 2-3 месеца бях дъска. Сега само шкеНбе ми трябва, и без това съм се наляла в задника и краката… а съм в ежедневен калориен дефицит …. Много ме дразни това с качването на кила. Аз разбирам да си ям ок, но на тоя спорт и спартански режим да съм и дебела, не е честно просто.

# 138
  • Варна
За нервно вегетативната дистония какви лекарства изписват? И мен ме диагностицираха, при мен няма напълняване, а обратното. Заради разстроената храносмилателната система слабея, губя мускули, а се храня. То и всичко ми трепери, и мускулите и нервите.

# 139
На мен ми предписаха антипсихотик, но до последно ще се дърпам, иначе като цяло лечение за дисавтономия няма.

# 140
  • София
О, Жаки.
Ами това е положението с килограмите. Аз не съм била никога особено физически активна, но си бях установила някакъв мой режим, в който бях доволна от хранене, активност, килограми. Обаче дойде пременото....
И качих 9 кг. Ами няма сваляне това чудо и това е. Ям, не ям, тренирам, не тренирам - кантара мръдне с 2-3 кг и после пак същото.

# 141
Така ще е с килата момичета...да се гръмнеш просто!

# 142
  • на Мелмак
Аз се примирих Sunglasses

# 143
Ми то и аз, оправия няма..

# 144
  • тук-там
Както каза една наша съфорумка - двойно повече усилия за 2 пъти по-малък резултат. Трябва си настройка на тези нови честоти.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 11:03 от mtz

# 145
  • Бургас
Рокстар, опитай кефир всеки ден. На мен ми се отразява добре.

# 146
Тази тема ми е много полезна. Човек не са чувства сам в здравословните проблеми, които изникват. Така се успокоявам, че нещата не са чак толкова ненормални, колкото на мен ми изглеждат.

Последно ми помогна информацията, която сподели съфорумка относно болка в гърдите. Написа, че болката при нея е от лимфен възел. Тия дни и мен ме заболя едната гърда. Последно време така или иначе избягвам сутиените, че все нещо ме ръчка от тях и реших, че пак те са ми проблема. Но в последствие се сетих, че имаше доста силен вятър, а аз изпотена излязох навън и вероятно нещо там ми е настинало. Е, оказа се точно това. Почнах да се мажа около подмишницата с крема от див конски кестен на кройтерхоф (предполагам, че и друго би помогнало, но за това се сетих) и вече почти не ме боли (за сега два пъти съм се намазала). Възможно е, точно лимфен възел да се беше възпалил, че ме болеше гърдата като извършвах нещо с ръката (рязане на зеленчуци, отваряне на врата, носене на нещо с нея, …).

# 147
Все пак, ако скоро не си била на мамолог, иди да те види.

# 148
Ново 20 боли ме силно главата отзад, като от кръвно, а ми е нормално… И от 4 до 5.30 броях оФце ас южуали🥸😅🥸

# 149
Така ще е с килата момичета...да се гръмнеш просто!
Аз в пременото все още успявам да контролирам теглото/ не без усилия, разбира се/, но като дойде менопаузата??

Общи условия

Активация на акаунт