Важно - машина за хляб - 2 част !

• 74 506
  • 835
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, днес направих Хляба с ементал(кашкавал) и чесън, стана чудесен.А каква миризма се носеше докато се печеше, просто не е истина.  Wink
Едвам дочаках да свърши програмата и му се нахвърлих,а сега имам угризения Blush
Нали?! Grinning
На мен носът ми постоянно е залепен за машината, докато пека този хляб. hahaha

Момичета, нещо не ми се отразява добре хлебопеченето на килата Sad  Уж внимавам, но.... Confused
Вие как се справяте?

# 436
Момичета, нещо не ми се отразява добре хлебопеченето на килата Sad  Уж внимавам, но.... Confused
Вие как се справяте?

Позаглаждаме косъма  Laughing

bouquet за хубавата рецепта.

Това стана любимият ми хляб. А за ароматите, които се носят и за чупенето му още топъл няма нужда да споменавам  newsm64 smile3508

# 437
На този хляб с Ементал и аз съм му хвърлила око,но ще изчака,че съм малко на диета!
Да питам по-опитните - 2 ч.л. сол не са ли множко или му върви да е солен.Черния пипер в хляб не е ли странно или става хубаво? И накрая да питам,не мога ли да сложа жива мая,че на сухата не съм и фен и ако някой има опит,колко жива да сложа?

# 438
На този хляб с Ементал и аз съм му хвърлила око,но ще изчака,че съм малко на диета!
Да питам по-опитните - 2 ч.л. сол не са ли множко или му върви да е солен.Черния пипер в хляб не е ли странно или става хубаво? И накрая да питам,не мога ли да сложа жива мая,че на сухата не съм и фен и ако някой има опит,колко жива да сложа?
pina , можеш да сложиш сол на вкус. Аз винаги слагам по- малко сол и мая, отколкото е указано на рецептата. Peace
Черният пипер не се усеща въобще. Пак слагам по- малко и използвам един, който се продава на зърна в мелничка(розов, зелен, бял, черен+ кориандър)

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 16:18 от Amarena

# 439
Amarena,благодаря за уточнението,скоро ще го пробвам този хляб,че много го хвалите,пък и на мен вкусно ми звучи! Peace

# 440
pina, няма да сбъркаш. Вадя го и свършва. Това му е кусур. Всичко си правя по рецептата - и сол и всичко, само че слагам повече мая и прекъсвам втасването, защото ме е страх да не превтаса.

Сега аз правя козуначения хляб, че вчера мъж ми предвидливо си изпил бирата, та бирен не можах да докарам.

Изобщо мисля, че е добра идея да се слага кашкавалче по-често. Хлябът става друг.   chef

ПП: Мисля, че нямаш нужда от диета.  Heart Eyes

# 441
Ето го козуначеният хляб:

Ето ги и конците  Wink :

# 442
Ейййй,cathie,отдавна не беше пускала снимки! HugГоляма мания е това да си правиш хляб! Peace

# 443
И аз да се отчета със снимки на хлебоците Laughing , които съм правила досега:

- хляб с овесени ядки

- хляб с ядки и семена

- хляб с кашкавал и чесън

- хляб с кашу
  - хляб с маслини

Последна редакция: пт, 15 юни 2007, 19:38 от Amarena

# 444
Много са ти хубави. Машинката каква ти е, че не помня, но по формата на хлебчетата ми се струва да е Клатроник или Северин?

newsm78 Как става това с малките снимчици. Удобно е  и не натоварва страницата.

# 445
Марката е AFK. Не знам дали се продава в България. Нищо особено не е , но върши работа.
Имаш ЛС. Hug

# 446
test

Първият ми хляб

# 447
Amarena, още веднъж   bouquet

Извинявам се за предния пост, но исках да пробвам дали ще  стане работата с малката картинка и после не можах да го изтрия. Не ми работи бутонът.

# 448
Amarena, още веднъж   bouquet

Извинявам се за предния пост, но исках да пробвам дали ще  стане работата с малката картинка и после не можах да го изтрия. Не ми работи бутонът.
Моля! Hug
Очакваме снимки. Laughing

# 449
Няма как да не се упражня  Laughing Laughing
Преди малко извадих от фурната "Виенски кифлички". Ето ги:

Очаквайте повторно включване, защото правя и панетоне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт