Важно - машина за хляб - 2 част !

• 74 509
  • 835
  •   1
Отговори
# 330
Момичета,вече и аз имам машина за хляб Joy
Ама ще са ми нужни съвети и идеи Peace

п.п.Нашата я доставиха без нож ли е какво се води незнам newsm78

Зори 4акам да ми пишеш на скейпа Hug

# 331
  • ГОре на черешата...
Получи се чудно сладко от череши - ето го:
http://images17.snimka.bg/002955407.jpg

# 332
Мариета, браво!
Имам една кошница череши и ще правя и аз. Вчера втората доза беше от ягоди и малини и стана върха! Даже съм намислила как да им намеря приложение в тортоправенето  Mr. Green, ама за това ще се отчета другата седмица в темата за тортите  Simple Smile.

# 333
Получи се чудно сладко от череши - ето го:
http://images17.snimka.bg/002955407.jpg

Страхотно изглежда, mari_eta   Hug

А по коя рецепта е това?

# 334
  • ГОре на черешата...
А по коя рецепта е това?
По моя  hahaha. Череши и захар на око.  Налях и кафена чашка вода, обаче нямаше нужда, другия път няма да сложа или само 1-2 с.л.

# 335
Защо си помисли, че ние не знаем? Знам, разбира се, просто спазвах рецепта с похвали, а не се получи нищо ядливо. Затова сравнявам дали някой е с моя злощастен опит

И при мен стана точно така  Confused

Мисля, че е от брашното. И моето брашно е от мелница, без никакви подобрители. Типовите брашна в пакети не могат да се нарекат такива, те си имат и оцветители и набухватели.
Аз имам едно ръжено на техра - ами с него става по-хубав хляб от типовото. Правете си сметка.

# 336
cathie,
аз онази вечер докато се жалвах от ръжения хляб намерих чудесно приложение на ръженото брашно - все пак ми е жал да го метна в кофата за боклук. Забърках смес от 300 гр бяло брашно, 150 гр грахам и 50 ръжено - стана много вкусен хляб. Няма да експериментирам вече рецепти само с тъмни брашна  Naughty

# 337
Защо си помисли, че ние не знаем? Знам, разбира се, просто спазвах рецепта с похвали, а не се получи нищо ядливо. Затова сравнявам дали някой е с моя злощастен опит

Защо се заяждаш?  newsm78 newsm78 newsm78То понякога да ти писне от знаещи и да не смееш да кажеш нещо...Може пък друг да не го знае......Информацията във форума понякога не е само насочена към конкретният форумец, често пъти от нея се възползват и такива,които просто разглеждат темата напр......

# 338
Здравейте . Записвам се в отбора.
Имам машина от 2 години и половина, но отлежаваше порядъчно в шкафа допреди десетина дни...Откакто я  извадих, хляб не съм купувала. Peace
Правих вече:
- черен хляб (по рецептата на Evjeni от форума
- италиански хляб с маслини
- хляб с кашу
- италиански хляб с подправки(последните три са от моя книжка)

Даже съм намислила как да им намеря приложение в тортоправенето  Mr. Green, ама за това ще се отчета другата седмица в темата за тортите  Simple Smile.
Зори, стига ни дразни, де!
Колкото пъти видя, че си писала в темата и хоп- бързам да надникна, дали не си постнала някой шедьовър, ама ти голяма почивка си даде.. Laughing
Представям си, какво си ни приготвила.

често пъти от нея се възползват и такива,които просто разглеждат темата напр......
Като мен преди малко! Grinning

# 339
Ето един страхотен хляб по рецепта за козунак  Wink и с такъв вкус  Peace

120мл хладко прясно мляко
2 яйца
80-90гр масло
1 с.л. сол
500гр брашно
2 с.л. захар
5,5гр суха мая

Програма сладък хляб

# 340
  • ГОре на черешата...
Стига бе, Кати, днес мислех да я оставя да почине Grinning...

# 341
Мама Цоцоланка, никой не се заяжда. Пиша директно в прав текст без фалшиво любезничене и превземане. Дори си позволявам "лукса" да споделям, когато някоя рецепта не се получава - тук никой не се осмелява да сподели неуспешен опит........

# 342
mari_eta   Laughing, няма да ги оставяме да ръждясват

Taneto , аз също се оплаквам, дори напоследък по-често ми се случва да се оплаквам  #Cussing out, но в крайна сметка затова съм тук, за да получа съвет.   bouquet
А понякога и да дам   chef

# 343
Зори, стига ни дразни, де!
Колкото пъти видя, че си писала в темата и хоп- бързам да надникна, дали не си постнала някой шедьовър, ама ти голяма почивка си даде.. Laughing
Представям си, какво си ни приготвила.

Благодаря за комплимента, приемам думите ти като такъв  Hug.
Приготвила съм две даже да началото на другата седмица и понеже очакванията са големи, ще взема да се издъня накрая сигурно  ooooh!

# 344
И в новата брошура на Метро няма хлебопекарна на промоция......Оставам с чакането ,а и без това сега лятото като се тръгне напред-назад.....Ама чакам аз....И оставам с четенето тук...Тренирам на сухо.....

Общи условия

Активация на акаунт