Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да замеся тесто за козунак с 1 кг брашно в машина за хляб до 1,250 кг?
Как да приготвя тесто за пица в машина за хляб?
Как да съхранявам козунак, за да не изсъхне?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да замеся тесто за козунак с 1 кг брашно в машина за хляб до 1,250 кг?
-
Как да приготвя тесто за пица в машина за хляб?
-
Как да съхранявам козунак, за да не изсъхне?
-
Как да приготвя тесто за италиански подправен хляб в машина за хляб?
-
Къде мога да намеря здравословни видове брашно в София?

.

)
.
! Ти се чудиш за въпросите за солта, аз пък се чудя кога ли ще направя хляб без да питам и който на всичкото отгоре да става за ядене......Нормално е да се чудим, ние новите.....Всяко начало е трудно! А и при тези безкрайни препоръки по теми, книжките в самите машини,а хляба не става - логично е да питаш, защото понякога за елемнетарни неща се питат...Сигурно и аз след време ще се смея за всичките си въпроси,които съм задавала сега, но това е пътя,който смятам,че всеки извървява! Когато преди 12 год. си купихме фритюрник имах чувството,че без упътването аз картофи не мога да изпържа....Скоро си купихме нов фритюрник и за него нито упътването четох, нито нищо...Обелих картофите и ги сложих! Просто знаех как да процедирам вече!